sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cei mai cunoscuti criminali in serie Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 13 June 2008 - 11:02 PM

Vezi postareageo34, la Jun 13 2008, 10:55 PM, a spus:

oare aici am ajuns din lipsa de subiecte? sa glorificam ucigasii, criminalii in serie?
ma intreb daca vreunul din cei care ridica in slavi p-astia inseriati , daca ati fi avut pe cineva omorat de asa zisele "minti sclipitoare", ati fi purtat discutia asta!!!

:cry: Te rog sa nu folosesti pluralul.Eu nu l-am ridicat in slavi pe Manson,din contra :cry:

Face si asta parte din istorie,chiar daca unora nu le place topicul.

Aceasta postare a fost editata de deliah: 13 June 2008 - 11:03 PM

0

#22 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 13 June 2008 - 10:00 PM

Vezi postareageo34, la Jun 13 2008, 11:55 PM, a spus:

daca ati fi avut pe cineva omorat de asa zisele "minti sclipitoare", ati fi purtat discutia asta!!!

Universul nu stie de mila .......
0

#23 Utilizator offline   geo_retehnologizat 

• irelevant
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 26-April 08

Scris 13 June 2008 - 10:08 PM

da, ai dreptate, ce inseamna o moarte doua acolo, cand in fiecare zi mor cu zecile de mii pe campurile de lupta , in accidente, in catastrofe si alte grozavii.
da' din cate stiu io, crima se pedepseste. nu numai de lege ci si de biserci. toate bisericile!

deliah draga, mesajul nu face referire decat la cei care glorifica. pot fi multi ...si ascunsi!! :cry:
0

#24 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 13 June 2008 - 10:12 PM

Vezi postareageo34, la Jun 14 2008, 12:08 AM, a spus:

da, ai dreptate,

Draga prietene din constelatia aberatiei ...EU INTODEAUNA AM DREPTATE .....
Faptul ca eu spun lucrurilor pe nume trezeste invidii etc...si sunt multi care vor sa atace...dar eu spun ceea ce simt ...ce cred ...nu ma ascund dupa vorbe mari ca majoritatea /.//////stiu ca totul se reduce la SUPRAVIETUIRE ......si de aici ..nimic decat ..o LUPTA ..O LUPTA DE DURATA DE UZURA .......in care cel slab este CALCAT IN PICIOARE DE CEL PUTERNIC ...ASTA ESTE VIATA ..UNIVERSUL .,..priveste si tu un documentar cu animale ..sa vezi ce inseamna VIATA .....
0

#25 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 June 2008 - 11:21 PM

:cry: Nu pot sa cred ca exista asa ceva in realitate.

On
Un filmulet cu Manson :

Aceasta postare a fost editata de deliah: 13 June 2008 - 11:22 PM

0

#26 Utilizator offline   geo_retehnologizat 

• irelevant
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 13 June 2008 - 10:21 PM

Vezi postareaDemiurgul, la Jun 13 2008, 11:12 PM, a spus:

Faptul ca eu spun lucrurilor pe nume trezeste invidii etc...si sunt multi care vor sa atace...dar eu spun ceea ce simt ...ce cred ...nu ma ascund dupa vorbe mari ca majoritatea /.//////stiu ca totul se reduce la SUPRAVIETUIRE ......si de aici ..nimic decat ..o LUPTA ..O LUPTA DE DURATA DE UZURA .......in care cel slab este CALCAT IN PICIOARE DE CEL PUTERNIC ...ASTA ESTE VIATA ..UNIVERSUL .,..priveste si tu un documentar cu animale ..sa vezi ce inseamna VIATA .....

in momentu' cand ai comparat omul cu un animal , ai facut prima greseala.
ratiunea ne departajeaza de animale.
0

#27 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 14 June 2008 - 02:13 AM

Vezi postareaDemiurgul, la Jun 13 2008, 10:12 PM, a spus:

Si ce legatura are asta cu criminali in serie ?
Manson era un scelerat, un retardat ce fusese traumatizat in copilarie .
Nu a fost un geniu.
Un tembel ce trebuia sa stea la ospiciu de nebuni. :cry:
0

#28 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 June 2008 - 08:24 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jun 14 2008, 03:13 AM, a spus:

Manson era un scelerat, un retardat ce fusese traumatizat in copilarie .

Un tembel ce trebuia sa stea la ospiciu de nebuni. :cry:

Pai la atata te reduci tu .....altceva nu stii decat sa folosesti cuvinte ca ----nebun,retardat,traumatizat,tembel...am mai explicat cat suntem de limitati ....
Manson a vrut sa traga un semn de alarma societatii noastre... asta nu ai remarcat ...faptul ca s-a jerfit precum Isus (numai ca el a facut-o in realitate nu ca in basmele de adormit copii) asta nu vezi ....a avut sange ...a avut sange de SUPRAOM....pentru asta a fost condamnat de maimute ,,,,si da a fost un CRIMINAL ...unul extrem de periculos la fel cum sunt toti CRIMINALII.....

In mai putin de 3 zile o sa schimb profilul criminalului...trecem la unul mai violent...
0

#29 Utilizator offline   geo_retehnologizat 

• irelevant
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 14 June 2008 - 09:49 AM

frumos mod de a atrage un semnal de alarma!!!!
cred ca era mai simplu s-o faca precum malcom x sau celalalt negru asasinat. aveau mai putini de suferit!

admiti ca isus s-a jertfit , totusi!!
0

#30 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 June 2008 - 10:28 AM

Vezi postareaDemiurgul, la May 27 2008, 09:20 PM, a spus:

...a omorat el pe cineva???este el criminal cumva ..???faptul ca a fost un nostalgic ,un visator ....cu ce a gresit hai zi-mi si mie ..ce crime ???

Vezi postareaDemiurgul, la Jun 14 2008, 09:24 AM, a spus:

si da a fost un CRIMINAL ...unul extrem de periculos.....

:cry:

Citeaza

Pai la atata te reduci tu .....altceva nu stii decat sa folosesti cuvinte ca ----nebun,retardat,traumatizat,tembel...am mai explicat cat suntem de limitati ....
Manson a vrut sa traga un semn de alarma societatii noastre... asta nu ai remarcat ...faptul ca s-a jerfit precum Isus (numai ca el a facut-o in realitate nu ca in basmele de adormit copii) asta nu vezi ....a avut sange ...a avut sange de SUPRAOM....pentru asta a fost condamnat de maimute....

:cry: A nu se confunda Raskolnikov din Crima si pedeapsa cu Charles Manson .
Deci judecatorii si procurorii din California sunt niste maimute,nu?Maimutele dreq...n-au lasat ei in libertate un criminal in serie. :cry:
Manson a fost fiul unei prostituate care a fost arestata pentru jaf armat.Dupa ce mama sa a fost arestata,a fost crescut de bunica-sa care era o fanatica religioasa , de un unchi care l-a trimis la scoala imbracat in haine de femeie,dupa care a fost crescut de un alt unchi alcoolic - in acea perioada a inceput si el sa bea ,mereu luand bataie si fiind batjocorit de colegii sai.La paisprezece ani deja era implicat in furturi de masini si trafic de droguri , fiind trimis la o scoala de corectie unde a fost abuzat sexual si batut in repetate randuri.
Un asemenea om nu s-a dezvoltat normal,nu are cum sa fie un geniu.Un asemenea om nu este un om normal.

Plus ca nu are cum sa fie de laudat un om care a omorat peste 35 de oameni,orice sange ar avea el :cry:

Deci normal era sa fi fost lasati liberi si Chase ,Dahmer si Rader,si toti criminalii in serie, ca sunt niste SUPRAOAMENI,nu? :cry:

Aceasta postare a fost editata de deliah: 14 June 2008 - 10:37 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou