Demiurgul, la May 27 2008, 09:20 PM, a spus:
...a omorat el pe cineva???este el criminal cumva ..???faptul ca a fost un nostalgic ,un visator ....cu ce a gresit hai zi-mi si mie ..ce crime ???
Demiurgul, la Jun 14 2008, 09:24 AM, a spus:
si da a fost un CRIMINAL ...unul extrem de periculos.....
Citeaza
Pai la atata te reduci tu .....altceva nu stii decat sa folosesti cuvinte ca ----nebun,retardat,traumatizat,tembel...am mai explicat cat suntem de limitati ....
Manson a vrut sa traga un semn de alarma societatii noastre... asta nu ai remarcat ...faptul ca s-a jerfit precum Isus (numai ca el a facut-o in realitate nu ca in basmele de adormit copii) asta nu vezi ....a avut sange ...a avut sange de SUPRAOM....pentru asta a fost condamnat de maimute....

A nu se confunda Raskolnikov din
Crima si pedeapsa cu Charles Manson .
Deci judecatorii si procurorii din California sunt niste maimute,nu?Maimutele dreq...n-au lasat ei in libertate un criminal in serie.

Manson a fost fiul unei prostituate care a fost arestata pentru jaf armat.Dupa ce mama sa a fost arestata,a fost crescut de bunica-sa care era o fanatica religioasa , de un unchi care l-a trimis la scoala imbracat in haine de femeie,dupa care a fost crescut de un alt unchi alcoolic - in acea perioada a inceput si el sa bea ,mereu luand bataie si fiind batjocorit de colegii sai.La paisprezece ani deja era implicat in furturi de masini si trafic de droguri , fiind trimis la o scoala de corectie unde a fost abuzat sexual si batut in repetate randuri.
Un asemenea om nu s-a dezvoltat normal,nu are cum sa fie un geniu.Un asemenea om nu este un om normal.
Plus ca nu are cum sa fie de laudat un om care a omorat peste 35 de oameni,orice
sange ar avea el
Deci normal era sa fi fost lasati liberi si Chase ,Dahmer si Rader,si toti criminalii in serie, ca sunt niste SUPRAOAMENI,nu?
Aceasta postare a fost editata de deliah: 14 June 2008 - 10:37 AM