Virtutile sunt de fapt,capacitati paranormale calitati morale care sunt sursa a puterii
Scris 25 May 2008 - 07:43 PM
Cel care este sincer,care nu cauta sa insele,sa induca in eroare,care nu cauta sa se falsifice,ci este onest,autentic,cel care-si respecta cuvantul,cel care e integru,si neprefacut,acela dispune de puteerea cuvantului.Cuvantul pe care il respecta,capata putere;chiar si atunci cand este printre oameni vicleni,acestui om i se dezvaluie adevarul,chiar si cel ocult;cuvantul sau are putere de lege,si indeplineste miracole,el este intelept,pentru ca adevarul nu e ascuns de el,sinceritatea ascute discernamantul.Un om sincer stie ce simt ceilalti,le cunoaste emotiile,dorintele,senzatiile ,ba chiar si gandurile! -cum ar putea exista ascunzisuri fata de cel fara viclesug?Daca un asemenea om spune vantului sa se opreasca ,se opreste...
Cel care iubeste dreptatea si cinstea,este un facator de dreptate,chiar daca nu ar face ceva anume.Cand cere el dreptate,ea se intampla aproape instantaneu,si tot universul conspira sa ii indeplineasca vointa.Pentru ca el e in acord cu legea,legea e la dispozitia sa.
Cel integru,nu are mintea si sufletul impartite,in el nu exista prefacatorie,si nu exista razboi...el dispune de toate puterile sale spirituale,pentru ca nu e impartit,nu e schizofrenic.In el exista armonie,si legile armoniei i se pun la dispozitie.
Un asemenea om este facator de pace,pentru ca este impacat.In mintea lui este pace,si el poate opri gandurile,si poate opri si vantul!
In inima lui e pace,acesta e non-agresiv,bland,si pentru el si natura este ascultatoare...
Cel compasiv,empatic,este atat de receptiv,incat este ca o antena,el sie ce simt ceilalti,si poate sa actioneze in ei si prin ei,pentru ca el este in unitate,si ceilalti sunt ca niste carti deschise pentru el.El poate chiar sa faca vindecari miraculoase,pentru ca iubirea sa ii da dreptul,si puterea de a fi prezent in ceilalti,si a-i influenta.Si totusi un asemenea om,nu va abuza de putere,manipulandu-i pe ceilalti,pentru ca un asemenea om e plin de bunavointa
Cel plin de bunavointa,primeste sprijin.Cererile sale sunt ascultate,chiar de ar cere lucruri mari,pentru ca binele este unitar,si el e in acord cu spiritele evoluate,mai puternice inca.
Cel credincios,si nu ma refer la credinta intr-un zeu,sau intr-o dogma,ci la credinta in bine,acela ,,muta muntii'',cel ce e plin nu de incredere,ci de frica,are ,,credinta'' lui,o ,,credinta'' inversata: crede in rau.
Asteptarile modeleaza evenimentele,si cel ce asteapta raul,priveste cu frica in viitor,el crede ca raul se va intampla,si nu binele,si atunci cand se intampla,isi spune ca a avut dreptate de la inceput sa nu creada in bine,puterea lui,si triumful lui...
Cu siguranta,ca daca eram eu insumi un spirit mai evoluat,as fi fost mai intelept si mai puternic...si as fi avut mai multe sa va spun despre calea asta.Dar sper ca vor posta si altii intelegerea lor in privinta relatiei dintre calitatile morale,si puterile paranormale.
Scris 25 May 2008 - 08:43 PM
1. Vazand multimile, Iisus S-a suit in munte, si asezandu-se, ucenicii Lui au venit la El.
2. Si deschizandu-si gura, ii invata zicand:
3. Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor.
4. Fericiti cei ce plang, ca aceia se vor mangaia.
5. Fericiti cei blanzi, ca aceia vor mosteni pamantul.
6. Fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate, ca aceia se vor satura.
7. Fericiti cei milostivi, ca aceia se vor milui.
8. Fericiti cei curati cu inima, ca aceia vor vedea pe Dumnezeu.
9. Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.
10. Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca a lor este imparatia cerurilor.
11. Fericiti veti fi voi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind din pricina Mea.
Cam in termenii astia se exprima Isus.Uite ca am spus acelasi lucru la punctul 6
Si,sunt placut surprins sa vad ca si la punctul 5
Si punctul 7!
Mare este puterea celui care poate sa vorbeasca din suflet...cel care din inima poate binecuvanta...cuvantul lui face miracole.Fericiti cei curati cu inima -asta inteleg eu.Cei care isi pot goli mintea si inima de orice tulburare,orice murdarie,cei ,,saraci cu duhul'',a lor e paradisul...oare nu vedeti?
Am fost ridiculizat pe topicul despre paradisul pe pamant...dar el e accesibil celor ce au inima curata.
Dupa cum vedeti,(si vad si eu)doar pun un vin vechi in sticle noi...
Va rog,nu ma faceti sa-mi para rau ca am adus cuvintele lui Isus in discutie...nu apelati la citate biblice,daca nu aveti ceva de spus on topic.
Nu ma mira,dar ma bucura sa vad ca invataturile mele sunt in acord cu ale lui Isus...e normal,pentru ca exista doar un adevar,si adevarurile pe care le-a spus el,au reusit sa reziste peste milenii,pentru ca biserica nu le-a inteles...si nu le-a practicat.Altminteri,le-ar fi sters si deformat si pe astea,ca si pe celelalte cuvinte ale lui.Ei nu intelegeau ca vorbeste public despre sursa puterilor lui...credeu ca e doar vreo filozofie,sau un cod moral...ceva numai bun de predicat...altora
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 25 May 2008 - 08:53 PM
Scris 25 May 2008 - 08:55 PM
Arcangelo, la May 25 2008, 09:43 PM, a spus:
1. Vazand multimile, Iisus S-a suit in munte, si asezandu-se, ucenicii Lui au venit la El.
2. Si deschizandu-si gura, ii invata zicand:
3. Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor.
4. Fericiti cei ce plang, ca aceia se vor mangaia.
5. Fericiti cei blanzi, ca aceia vor mosteni pamantul.
6. Fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate, ca aceia se vor satura.
7. Fericiti cei milostivi, ca aceia se vor milui.
8. Fericiti cei curati cu inima, ca aceia vor vedea pe Dumnezeu.
9. Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.
10. Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca a lor este imparatia cerurilor.
11. Fericiti veti fi voi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind din pricina Mea.
Cam in termenii astia se exprima Isus.Uite ca am spus acelasi lucru la punctul 6
Si,sunt placut surprins sa vad ca si la punctul 5
Si punctul 7!
Mare este puterea celui care poate sa vorbeasca din suflet...cel care din inima poate binecuvanta...cuvantul lui face miracole.Fericiti cei curati cu inima -asta inteleg eu.Cei care isi pot goli mintea si inima de orice tulburare,orice murdarie,cei ,,saraci cu duhul'',a lor e paradisul...oare nu vedeti?Am fost ridiculizat pe topicul despre paradisul pe pamant...dar el e accesibil celor ce au inima curata.
Dupa cum vedeti,(si vad si eu)doar pun un vin vechi in sticle noi...
Va rog,nu ma faceti sa-mi para rau ca am adus cuvintele lui Isus in discutie...nu apelati la citate biblice,daca nu aveti ceva de spus on topic.
Nu ma mira,dar ma bucura sa vad ca invataturile mele sunt in acord cu ale lui Isus...e normal,pentru ca exista doar un adevar,si adevarurile pe care le-a spus el,au reusit sa reziste peste milenii,pentru ca biserica nu le-a inteles...si nu le-a practicat.Altminteri,le-ar fi sters si deformat si pe astea,ca si pe celelalte cuvinte ale lui.Ei nu intelegeau ca vorbeste public despre sursa puterilor lui...credeu ca e doar vre-o filozofie,sau un cod moral...ceva numai bun de predicat...altora
Poti sa traiest pe pamant si cu sufletul in Rai!
florianb, la May 25 2008, 09:36 PM, a spus:
Si ce daca esti privit drept prost sau nebun?Ce conteaza?sufletul tau sau cum te priveste lumea pe tine?
Scris 26 May 2008 - 09:05 AM
Arcangelo, la May 25 2008, 08:43 PM, a spus:
Exista oameni care intr-o fraza pot condensa informatia pe care altii o redau in cateva pagini bune, unde mai pui ca exprimarea simpla si pe intelesul tuturor face cat toate cunostintele din lume; eu cred ca tu esti unul dintre oamenii care pot face asta cu usurinta ...
Parerea mea este ca evolutia spirituala, pe langa multe alte lucruri, inseamna si ceea ce ai prezentat tu in aceasta tema. Odata cu evolutia iti dai seama de fapt ca ceea ce numim "capacitati paranormale" sunt de fapt niste lucruri normale pe care le poseda fiecare suflet din acest minunat Univers, care accepta sa traiasca in armonie cu Legile sale (ale Universului). Viata in sine presupune parcurgerea unui drum lung si anevoios, dar in acelasi timp minunat, in care lupta cu Ego-ul se da clipa de clipa, trecem prin multe incercari, dar la final fiecare trage o linie si vede cate dintre "virtuti" si-a mai pastrat ...
Scris 27 May 2008 - 10:42 AM
Arcangelo, la May 25 2008, 08:43 PM, a spus:
Pace presupune razboi, iar singurul razboi este intre Dumnezeu si cei nesalvati, iar singurul capabil sa faca pace este numai Dumnezeu, prin scoaterea de sub Lege a celor acuzati.
Dreptate poate sa faca numai Dumnezeu, pt ca dreptatea presupune judecata, iar pt asta numai El este, fiind singurul judecator.
Scrii foarte frumos pt morala........ raportat la Legea lui Dumnezeu nu e asa deloc, pt ca omul u poate lua credit pt ceea ce este. Totul i se da.
Scris 27 May 2008 - 10:48 AM
un astfel de om nu'si va lua credit pe ceea ce'a invatat sa fie...
parerea mea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ZECIUIALA
Este conform bibliei? |
rugina pamantului | 56 | 9.787 |
|
15 AUGUST
De ce este considerata Maria''pururea fecioara''? |