Mare atentie la casele false de schimb valutar! ---sa le identificam pozitia si sa ne ferim de ele!---
Scris 25 May 2008 - 09:58 AM
Scris 21 July 2008 - 08:51 AM
1. Operatorii economici care desfăşoară activităţi de schimb valutar au obligaţia de a-i informa pe consumatori asupra cursurilor de schimb valutar, atât pentru operaţiunile de vânzare, cât şi pentru operaţiunile de cumpărare de valută, prin afişare la loc vizibil, atât în interiorul, cât şi în exteriorul casei de schimb valutar, conform prevederilor ordinului nr. 205/2007.
2. Înălţimea minimă admisă a literelor şi cifrelor pentru afişarea în interiorul casei de schimb valutar a cursurilor de schimb valutar, atât pentru operaţiunile de vânzare, cât şi pentru operaţiunile de cumpărare de valută, este de minimum 8 mm, grosimea literelor de 1 mm, distanta dintre litere de minimum 1 mm, iar distanţa dintre cuvinte de minimum 2 mm.
Mai Multe Info http://contabilitate.ablog.ro/2007-05-29/o...mb-valutar.html
Scris 14 September 2008 - 10:37 PM
Si mai este una si pe Memorandumului ...langa un fast-food
Scris 14 September 2008 - 11:26 PM
s_s_s, la Sep 14 2008, 11:37 PM, a spus:
Si mai este una si pe Memorandumului ...langa un fast-food
inseamna ca si eu am luat teapa:)) daca zici ca aia e una din casle de schimb:D bine ca am aflat
Scris 15 September 2008 - 08:51 AM
Scris 03 October 2008 - 05:15 PM
diela, la Sep 15 2008, 09:51 AM, a spus:
In mod cu totul ciudat multi oameni NU VERIFICA sumele si astfel nu sint constienti ca au luat teapa. Ba mai sint care schimba acolo sistematic. Ce le mai merge moara la astia... Am scris acest topic in speranta ca macar asa poate intr-o mica masura pot sa-i boicotez- voi nu stiti cit ii urasc pe ciudatii astia...Sint de-a dreptul criminali si in afara de asta distrug imaginea Romaniei, pentru ca foarte multi straini- care nu citesc pe romaneste- iau acolo tepe de nu le mai ajung banii pentru intors acasa...Si chiar daca ma repet....AVETI GRIJA UNDE VA SCHIMBATI BANII!!!
Scris 13 November 2008 - 11:23 PM
Cum om putea sa le venim de hac?OPC-ul nu prea cred...astia n-au chef sa-si faca meseria pt care sunt platiti din banul public...unicul efort al functionarului de acolo (exceptand epuizantul scarpinat in nas), a fost sa ma comvinga ca nu are rost sa depun plangere....dar tot am facut-o!Na! Dar revenind la adevaratul vampir...ma gandesc eu asa...ce-ar fi sa cumpar de undeva de vreo mie de euro CEC-uri de calatorie?Ca doar ofera pe ele niste cursuri cum nici n-ai visat!(ca pe asta isi bazeaza excrocheria).Oare nu gasesc undeva CEC-uri deastea, la pret bun?Daca pe euro am primit azi la un curs cum nu a fost niciodata(cred), adica 3,083RON, hai sa vand CEC in euro, ca asta-i la 3.83RON.Cum sa facem sa-i desfintam pe acesti ucigasi(la propriu, sunt oameni ce ajung la marginea prapastiei din cauza lor...)????....
Scris 15 November 2008 - 12:28 AM
floraca, la Nov 13 2008, 11:23 PM, a spus:
editam noi niste "cecuri de calatorie"...totul e sa-i boicotam. Sa gasim o cale sa-i afle toata lumea si sa-i ocoleasca ca pe o gramada de gunoi radioactiv. De exemplu publicarea locatiei cit mai exacte, cu poza si in cit mai multe locuri. O fac si eu, faceti-o si voi. Problema e ca afacerea le merge oricum ca o gramada nu folosesc net-ul si nici macar nu-si numara banii cind ies de acolo...Trebuie gasita o solutie sa facem cunoscuta escrocheria de catre toata lumea. Imi pare rau de ceea ce simti acum. Am fost si eu ca tine...
Scris 16 November 2008 - 11:09 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pretul benzinei | Alethia | 11 | 6.249 |
|
Plan de afaceri
tema la antreprenoriala |
cosmo28u | 4 | 7.750 |
|