sau Inregistrare

• 138 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Rolul social al Martorilor lui Iehova Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#1371 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 24 May 2012 - 06:27 PM

10. Fiindcă pentru aceasta ne şi ostenim şi suntem ocărāţi şi ne luptăm, căci ne-am pus nădejdea īn Dumnezeul cel viu, Care este Māntuitorul tuturor oamenilor, mai ales al credincioşilor. ( 1Timotei 4:10 )
1

#1372 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 24 May 2012 - 07:00 PM

Vezi postareaVEMANS, la 24 May 2012 - 06:27 PM, a spus:

10. Fiindcă pentru aceasta ne şi ostenim şi suntem ocărāţi şi ne luptăm, căci ne-am pus nădejdea īn Dumnezeul cel viu, Care este Māntuitorul tuturor oamenilor, mai ales al credincioşilor. ( 1Timotei 4:10 )

ai Mantuitorul tau e, VEMANS, indiferent ca vrei sau nu, ca iti place sau nu. :D
2

#1373 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 24 May 2012 - 10:31 PM

Vezi postareahans, la 24 May 2012 - 07:00 PM, a spus:

indiferent ca vrei sau nu, ca iti place sau nu. :D

Asa cu forta? :doh:
0

#1374 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 24 May 2012 - 10:52 PM

Vezi postareaBlack velvet, la 24 May 2012 - 10:31 PM, a spus:

Se pare ca este cu forta in acelasi sens in care a fost nasterea ta: adica nu a depins de tine. Ti-amintesti? Ai venit pe lume, si apoi a inceput sa depinda si de tine. Un astfel de impuls imi pare ca a dat Isus omenirii in directia indreptarii erorii lui Adam. Dupa cum explica Biblia:

Romani:5:17. Căci, dacă prin greşeala unuia moartea a împărăţit printr-unul, cu mult mai mult cei ce primesc prisosinţa harului şi a darului dreptăţii vor împărăţi în viaţă prin Unul Iisus Hristos.
18. Aşadar, precum prin greşeala unuia a venit osânda pentru toţi oamenii, aşa şi prin îndreptarea adusă de Unul a venit, pentru toţi oamenii, îndreptarea care dă viaţă;

http://www.bibliaort...?id=70&cap=5#17

Intelegi? Deci Isus a dat un impuls omenirii pe mai multe planuri (pe care nu le explic, dar exista explicatii foarte consistente), impuls care nu a depins de tine, iar din acel impuls, omenirea si tu odata cu ea merge spre mantuire. Adica rolul tau este doar ACUM, AICI, restul nu a depins de tine, esti tras din TRECUT odata cu ACUM, AICI-ul intr-o anumita directie, si doar ACUM si AICI-ul depinde si de tine. Hai ca nu e greu de inteles daca reflectezi o clipa ce inseamna de fapt acest "cu forta".

Aceasta postare a fost editata de Pippo: 24 May 2012 - 10:57 PM

2

#1375 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 May 2012 - 12:07 AM

Vezi postareaPippo, la 24 May 2012 - 10:52 PM, a spus:

Hai ca nu e greu de inteles daca reflectezi o clipa ce inseamna de fapt acest "cu forta".

E foarte simplu de inteles! Credinciosii considera ca presupunerea lor, numita si credinta se numeste realitate, ceea ce este fals. Tu poti sa-mi spui mie 100 de ani la rand ca dumnezeul tau face si drege, ca nu o sa ma convingi in niciun fel, dar ar fi suficient o singura secunda ca el sa se arate. Nu zic ca as crede in el, dar macar as sti ca nu-i basm.
1

#1376 Utilizator offline   Melissa Rebeca 

• non alcoholic cocktail
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-March 12

Scris 25 May 2012 - 12:17 AM

View PostBlack velvet, on 25 May 2012 - 12:07 AM, said:

Tu poti sa-mi spui mie 100 de ani la rand ca dumnezeul tau face si drege, ca nu o sa ma convingi in niciun fel, dar ar fi suficient o singura secunda ca el sa se arate.

Tu faci parte din categoria celor care nu cred pana nu pun degetu`? :o: Pai cu mama Natura cum ramane? Vantul nu-l vezi, dar ii simti prezenta,nu? :beee:
0

#1377 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 May 2012 - 12:22 AM

Vezi postareaMelissa Rebeca, la 25 May 2012 - 12:17 AM, a spus:

Tu faci parte din categoria celor care nu cred pana nu pun degetu`? :o: Pai cu mama Natura cum ramane? Vantul nu-l vezi, dar ii simti prezenta,nu? :beee:

Tu crezi in Odin sau vrei sa pui degetul pe el :o: A fost un exemplu de zeitate luata asa la intamplare. Crezi ca zeitatea crestina este mai adevarata doar pentru ca sunt mai multi care cred in ea? Natura... in ea nu crede nimeni, doar o respecta unii, iar Natura poate fi pipaita foarte usor, asta pentru cei care nu pot sa vada! :o:
2

#1378 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 25 May 2012 - 07:46 AM

Vezi postareaPippo, la 24 May 2012 - 10:52 PM, a spus:

......

Intelegi? Deci Isus a dat un impuls omenirii pe mai multe planuri (pe care nu le explic, dar exista explicatii foarte consistente), impuls care nu a depins de tine, iar din acel impuls, omenirea si tu odata cu ea merge spre mantuire. Adica rolul tau este doar ACUM, AICI, restul nu a depins de tine, esti tras din TRECUT odata cu ACUM, AICI-ul intr-o anumita directie, si doar ACUM si AICI-ul depinde si de tine. Hai ca nu e greu de inteles daca reflectezi o clipa ce inseamna de fapt acest "cu forta".

Acum si aici sunt singurele lucruri reale, palpabile. Deci singurele pe care merita sa le iei in consideratie.
2

#1379 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 26 May 2012 - 08:10 AM

Vezi postareaBlack velvet, la 24 May 2012 - 10:31 PM, a spus:

faptul ca esti incapabil[nu ma refer la tine personal!], nu inseamna ca altcineva utilizeaza forta. :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 138 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Religie sau secta ?
daca ai fi putut alege la nastere ce ai fi ales?
PourMoi  123 9.237
Hot Topic (New) Atasamente Religia ortodoxa - origine, crez
Teme combinate
pastorul  2.873 126.278
Hot Topic (New) Pastele...la altii
Despre cum sarbatoresc pastele diversele religii
Bagherra  22 5.608
Hot Topic (New) Rugaciunea Sfantului Ciprian Impotriva farmecelor Dimineata  21 13.493
Hot Topic (New) Atasamente Despre cultul adventist
teme combinate
nelu28  3.264 152.598