sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

va place street dance-ul?ati vrea sa invatati sa dansati asa?ati vrea sa formam o trupa de dans? totul despre dans Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bettyk 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 24 May 2008 - 06:03 PM

:cheer: deci mie una imi place foarte mult street dansul pentru ca mi se pare cel mia expresiv stil de dans,cel in care te poti exprima cum vrei,sa arati ce simti.... ;) Street Dance-ul este una din formele contemporane de arta si contine o paleta larga de dansuri, care a evoluat initial in afara studiourilor de dans. Dintre stilurile de street-dance ce se bucura de succes amintim break dance, hip-hop, popping, locking, krumping, street style, new style!!!deci chiar mi-as dori foarte mult sa fiti interesati..si daca chiar va doriti sa dansati..lasatimi mesaje aici...si putem sa infiintam o trupa de dans...exersam facem nijte coregrafii...pe cele mia tari melodii posibile..baieti avem nevoie si de voi pentru nijte miscari super de break dance si nu numia..si daca aveti vointa...putem sa facem asta...facem fluturasi,impartim in marile firme..si gasim sponsori...pentru ca putem daca vrem...Ce alta activitate iti mai ofera atatea avantaje ? Slabesti, te mentii in forma, iti faci noi prieteni, capeti mai multa incredere in tine si garantat scapi de stres. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui un strop de pasiune si sa acorzi putin din timpul tau....chiar as dori asta dintotdeauna miam dorit asta...am gasit pe net nijte scoli de street dance in bucuresti dar deocamdata numi permite timpul k sa pot face si asta...deci astept parerile voastre si propuneri!!!!!!!!!!!1 :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :P :) :P :o: :P
0

#2 Utilizator offline   ashley_pcd 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-May 08

Scris 27 May 2008 - 10:50 AM

Vezi postareabettyk, la May 24 2008, 07:03 PM, a spus:

:P deci mie una imi place foarte mult street dansul pentru ca mi se pare cel mia expresiv stil de dans,cel in care te poti exprima cum vrei,sa arati ce simti.... :P Street Dance-ul este una din formele contemporane de arta si contine o paleta larga de dansuri, care a evoluat initial in afara studiourilor de dans. Dintre stilurile de street-dance ce se bucura de succes amintim break dance, hip-hop, popping, locking, krumping, street style, new style!!!deci chiar mi-as dori foarte mult sa fiti interesati..si daca chiar va doriti sa dansati..lasatimi mesaje aici...si putem sa infiintam o trupa de dans...exersam facem nijte coregrafii...pe cele mia tari melodii posibile..baieti avem nevoie si de voi pentru nijte miscari super de break dance si nu numia..si daca aveti vointa...putem sa facem asta...facem fluturasi,impartim in marile firme..si gasim sponsori...pentru ca putem daca vrem...Ce alta activitate iti mai ofera atatea avantaje ? Slabesti, te mentii in forma, iti faci noi prieteni, capeti mai multa incredere in tine si garantat scapi de stres. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui un strop de pasiune si sa acorzi putin din timpul tau....chiar as dori asta dintotdeauna miam dorit asta...am gasit pe net nijte scoli de street dance in bucuresti dar deocamdata numi permite timpul k sa pot face si asta...deci astept parerile voastre si propuneri!!!!!!!!!!!1 :P :soc: :yes: :no: :pardon: :rot: :- :- :D

si mie imi place dansul si mi-as dori sa infiintez o trupa de dans...ceva in genul pussycatdolls :P tu de unde esti?
0

#3 Utilizator offline   buster 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 11 August 2008 - 02:11 PM

:clapping: In primul rand numele meu e lucian sunt din Bucuresti si am 24 ani.Am tot urmariit ce se scrie despre a infiintza o trupa de streetdance 8) lucru cu care ma tot chinui de vreo 2 ani motivul??? oamenii renuntza prea repede de multe ori din stadiul de proiect
pentru ca nu isi doresc asta cu adevarat cred eu uite io imi voi lasa nr de tel care este 0762131191 si emailul meu buster190884@yahoo.com astept doritori
care au ce sa demostreze :spiteful:
0

#4 Utilizator offline   RoccoJones 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-October 09

Scris 12 October 2009 - 03:04 PM

Vrei sa te afirmi in dans? Scoala de dans Babylon Dance School organizeaza cursuri de streetdance(hip-hop,popping,locking,krumping,dancehall,breakdance)INSTRUCTOR : RoccoJones,dansator pt (Alex Yamasha ,Body & Soul, CRBL,Simplu,Andreea Banica, Alexandra Ungureanu,Miki,Mihai Traistariu Eurovision Atena 2006,Corina,Delia), experienta anterioara ca instructor de dans.Detalii id : robert_bigbounce

http://babylondances...l.blogspot.com/

Daca sunteti interesati va pot ajuta.
0

#5 Utilizator offline   generation_kid 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-July 08

Scris 23 April 2010 - 06:06 PM

Vezi postareaashley_pcd, la May 27 2008, 11:50 AM, a spus:

si mie imi place dansul si mi-as dori sa infiintez o trupa de dans...ceva in genul pussycatdolls :yes: tu de unde esti?

super tare ideea :lol:
tu ce varsta ai? ma interseaza ideea ta deci ma bag dak e sa faceti ceva cu street dance ul vb pe I d ul fulgi_de_ciocolata@yahoo.com :( pooop
ma bag daca se face o echipa de street dance

0

#6 Utilizator offline   Elena c 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-April 10

Scris 23 April 2010 - 07:05 PM

costume, bijuterii si accesorii dans clasic Indian - kattty2004(@)yahoo.com
0

#7 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 23 April 2010 - 07:26 PM

Cine e interesat de street dance din brasov sa ma anunte,sa lase un mesaj aici sau sa imi trimita un pm. Se fac cursuri de street la MYplace .

Sper sa nu fie considerat spam sau asa ceva..da am vazut ca au pus si alti anunturi de genu asta si pan acu nu m-a dus capul ...si cat m-am chinuit eu sa strang elevi :lol: poate aici o sa am mai mult noroc :(
0

#8 Utilizator offline   Pinkgum 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-December 10

Scris 16 December 2010 - 12:38 AM

Vezi postareaAngel_of_life, la Apr 23 2010, 07:26 PM, a spus:

Cine e interesat de street dance din brasov sa ma anunte,sa lase un mesaj aici sau sa imi trimita un pm. Se fac cursuri de street la MYplace .

Sper sa nu fie considerat spam sau asa ceva..da am vazut ca au pus si alti anunturi de genu asta si pan acu nu m-a dus capul ...si cat m-am chinuit eu sa strang elevi :imao: poate aici o sa am mai mult noroc 8)

hey ma faceti cursuri de streetdance?? a trecut ceva timp da na... astept raspuns
0

#9 Utilizator offline   Spin it 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-January 11

Scris 14 January 2011 - 09:41 PM

avem caciuli de headspin 60 de lei daca vreti ma puteti suna la nr de telefon 0728028426
0

#10 Utilizator offline   Bithiaa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-February 11

Scris 19 February 2011 - 11:00 PM

Bunaa!
Eu sunt din BV si as fi chiar interesata de acest tip de dans. Iubesc sa dansez mai ales cand vine vorba despre street-dance! wish.of_love@yahoo.com e-mailu meu! Poate iese ceva! ;:lol2:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi dj
cautam dj
Samarandaruxandra  0 5.762
Replici noi Microfonia «Nsl»  0 1.245
Replici noi "Special pentru Romania" Shadowdancer  7 4.212
Replici noi Dacă ai fi cāntăreţ, ce gen muzical ai adopta? Cimpoacă  12 1.779
Replici noi Ilustri necunoscuti artisti romani
Descoperind comorile prin adincuri infundate...
Jugulator  0 1.065