sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cutremurul din China Bloggerii chinezi vorbesc despre semnele rele ce au anuntat cutremurul Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 30 May 2008 - 03:18 PM

S-a spus la TV la o emisiune...de catre domnul general Strainu (fost membru in serviciile secrete..poate mai e activ....nu stiu)ca SUA si alte puteri au tehnologia de a controla si provoca furtuni puternice,cutremure,eruptii vulcanice....si chiar incalzirea globala....una din arme ar fi HAARP....din Antarctica dar si reteaua de sateliti....spion.....va spun si eu ce am auzit......iar cutremurul din China ar fi fost provocat pt a boicota Jocurile Olimpice......
0

#52 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 30 May 2008 - 02:29 PM

Vezi postareaandi_, la May 30 2008, 04:18 PM, a spus:

S-a spus la TV la o emisiune...de catre domnul general Strainu (fost membru in serviciile secrete..poate mai e activ....nu stiu)ca SUA si alte puteri au tehnologia de a controla si provoca furtuni puternice,cutremure,eruptii vulcanice....si chiar incalzirea globala....una din arme ar fi HAARP....din Antarctica dar si reteaua de sateliti....spion.....va spun si eu ce am auzit......iar cutremurul din China ar fi fost provocat pt a boicota Jocurile Olimpice......

Daca ar fi putut face asta cu siguranta americanii ar fi alungat uraganele, tornadele care se tot plimba pe taramurile lor :D....totusi, sa nu exageram.
0

#53 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 30 May 2008 - 05:57 PM

Vezi postarea-MiReLa-, la May 30 2008, 03:29 PM, a spus:

Daca ar fi putut face asta cu siguranta americanii ar fi alungat uraganele, tornadele care se tot plimba pe taramurile lor :crazy:....totusi, sa nu exageram.

Pai ei testeaza si creeaza toate tipurile de fenomene.........chiar si pe teritoriul lor........e vorba de cei din conducerea tarii.......sau poate chiar cei care conduc planeta din umbra......care nu le pasa de nici un muritor de pe planeta asta........se cred ZEI........de ce crezi ca exista asa o presiune mare la ora actuala...cu incalzirea globala.......Ei produc catastrofe......apoi tot ei vin si cu solutiile sau cu ajutoarele....pt a-si intari suprematia la nivel mondial........sper ca ti-ai dat seama.....e vorba de masonerie......
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari