Pagina 1 din 1
Telefoane Dual Sim
Scris 23 May 2008 - 09:53 PM
Buna! Vreau sa-mi cumpar un telefon care sa suporte doua cartele sim. Ce-mi puteti recomanda, in afara de CECT?
Scris 06 September 2008 - 08:12 PM
Mai toate telefoane dual-sim au oarece probleme ... chinezariile cu fiabilitatea, 880-ul cu bateria, sau incepi sa simti lipsa anumitor functii. Personal pana acum am testat un Anycall d66 (Samsung pt. Korea) cu touch screen ... ecran mare, dotari putine, iar proprietarul era nemultumit de baterie si nu avea incarcator la el. Eu unul mi-am luat un samsung d780, si sunt partial multumit de el, simt lipsa lanternei de la se k750i, a optiunii de introducere a zilei de nastere la contacte si a informatiilor cu privire la durata bateriei ... si in plus e mare cat 2 telefoane ... dar functia dual-sim chiar imi este folositoare, ecranul e de cea mai buna calitate, chiar daca nu prea il vezi in soare, meniul usor de folosit ... in rest, telefon ca oricare altul
ah ... cica a mai aparut si evolio cu un dual-sim, care cica e de fapt un cect
ah ... cica a mai aparut si evolio cu un dual-sim, care cica e de fapt un cect
Aceasta postare a fost editata de Enervant: 06 September 2008 - 08:12 PM
Scris 12 December 2008 - 11:12 PM
Eu ti-as recomanda un Allview Dual Sim S1 TYTAN ,este un telefon romanesc al unei companii Visual Fan, din Brasov, sau un Samsung D780 , deestul de interesant dupa parerea mea .
Aceasta postare a fost editata de VaMpIrIkHa: 12 December 2008 - 11:13 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
soft cect i9 | sammy02 | 1 | 2.647 |
|
Sony Ericsson k550I
:pope: |
ccte | 2 | 1.588 |