Cat dureaza partida perfecta? Pentru ea..si pentru el...
Scris 23 May 2008 - 08:59 PM
Un studiu facut a dat urmatoarele rezultate: "68% dintre acestia au indicat patru coordonate in ceea ce priveste durata unui act sexual, incepand de la penetrare pana la ejaculare: adecvat, satisfacator, prea lung si prea scurt. In medie, s-a stabilit ca durata adecvata inseamna 3-7 minute, durata satisfacatoare inseamna 7-13 minute, durata prea scurta inseamna 1-2 minute, iar durata prea lunga inseamna 10-30 minute."
Voi ce credeti? Mi se pare cam putin 7-13 minute...chiar asa de mult au coborat femeile stacheta?
Voi ce credeti? Mi se pare cam putin 7-13 minute...chiar asa de mult au coborat femeile stacheta?
Scris 23 May 2008 - 09:50 PM
eu ma mir ca au stat sa cronometreze. 
dar consider ca este mult mai important cat de incinsa e persoana la momentul trecerii la actul in sine.
dar consider ca este mult mai important cat de incinsa e persoana la momentul trecerii la actul in sine.
Scris 24 May 2008 - 07:54 AM
durata partidei perfecte - 3-5-10-...30 min
pana cand cei doi ating punctul culminant.
daca unul dintre cei doi ramane "neterminat", degeaba celalalt a rezistat cu eroism chiar si peste 30 minute
daca unul dintre cei doi ramane "neterminat", degeaba celalalt a rezistat cu eroism chiar si peste 30 minute
Scris 24 May 2008 - 08:06 AM
crystyann, la May 23 2008, 09:59 PM, a spus:
Un studiu facut a dat urmatoarele rezultate: "68% dintre acestia au indicat patru coordonate in ceea ce priveste durata unui act sexual, incepand de la penetrare pana la ejaculare: adecvat, satisfacator, prea lung si prea scurt. In medie, s-a stabilit ca durata adecvata inseamna 3-7 minute, durata satisfacatoare inseamna 7-13 minute, durata prea scurta inseamna 1-2 minute, iar durata prea lunga inseamna 10-30 minute."
Crystyann...nu ma dezamagi!
Studiul efectuat se bazeaza pe acea perioada in care se presupune ca amandoi ating satisfactia,la nivel strict fizic,fara o implicare sufleteasca deosebita.Media este de....11 minute.Atat...11 minute si...fiecare isi poate vedea de drumul sau.Trist,foarte trist.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce e ala se...?
Help |
Vreau_Sa_Plec | 10 | 2.209 |
|
|
ellla | 20 | 5.790 |
|