sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Problema cuplu, un sfat va rog Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nila22 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-May 08

Scris 23 May 2008 - 05:24 PM

Am si eu nevoie de putin ajutor. Sunt cu o fata de 7 ani. Eu am 22 ea 23. De cateva luni ea este mai rece, numai este cum era inainte. Am intrebat-o ce se intampla mi-a zis ca e stresata ca are multe pe cap: licenta, probleme in familie etc. si daia este asa si sa o scuz pentru comportamentul ei si sa o inteleg. Ok am mers mai departe am zis ca e ceva de moment, ca o sa treaca, mai e putin si ne dam amandoi licenta si terminam de stres. Sambata toata ziua a fost foarte rea cu mine nu imi rapundea la tel vorbea urat cu mine, pe seara imi scrie niste sms-uri cu o atitudine mai pozitiva. Am ajuns la ea (ii luasem un trandafir chiar daca se comportase cu mine in ultimu hal. Cand m-a vazut m-a luat in brate si a inceput sa planga. M-am speriat, am intrebat-o ce se intampla. Mi-a spus ca nu ii place ca se comporta asa cu mine si ca ma face sa sufar, ca ea simte ca nu mai e relatia noastra ca inainte si ca ar da orice sa fie ca inainte, sa fac ceva sa o ajut. Faptul ca exista altcineva mi-a fost infirmat, mi-a spus pur si simplu problema este intre noi si ca nu exista nimeni alticineva. Am intrebat-o daca ma iubeste si cu lacrimi in ochi mi-a spus ca nu stie, ca numai stie dar crede ca da. Ce pot face sa o fac sa ma iubeasca iar ca la inceput.
Haideti sa va spun de la ce cred eu ca i s-a tras. In acelasi timp cu schimbarea ei s-a intamplat urmatorul eveniment: s-a enervat si a zis ca nu ii place ce face, statea la mine de 3 saptamani in continuu, imi facea mancare, prajituri, ma astepta acasa cu dragoste. Intr-o zi a zis ca nu il place asta, ca ea nu s-a maritat inca ca e tanara si ca, considera ca nu a facut bine cat a stat la mine. Cat a stat la mine acele 3 sapt zi de zi ma suna, ma intreba cand vin acasa avea nevoie de mine. Brusc s-a rupt si s-a intamplat ce v-am spus mai in sus. Am o mare parte din vina deoarece am stresat-o foarte mult cu iubirea mea excesiva, putin gelos, de ce nu raspunzi la telefon, unde esti acum tot felul de intrebari, nu ii lasam libertate. Asta a facut-o sigur sa se indeparteze de mine.
Duminica a fost frumos am fost la cumparaturi a fost super. Seara mi-a zis ca sunt viata ei. Am hotarat sa o las libera sa nu o mai sun, sa o las pe ea sa isi doreasca sa ma vada. Fac bine?
Sa nu uit: SEX nu am mai avut parte cam de 2 luni :)....va dati seama probabil stresul sau poate alte motive....
Astept cateva cuvinte din partea voastra cum sa fac sa o aduc iar langa mine sa aiba nevoie de mine, sa ma iubeasca iar, de fapt sa aiba iar siguranta ca ma iubeste...

Va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi povestioara mea pe SCURT
0

#2 Utilizator online   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 23 May 2008 - 05:34 PM

1. E stresata doar, ii trece...
2.Stresul incepe abia dupa ce ai dat licenta si trebuie sa muncesti full time.
3. Nu se cumpara un cadou " chit ca sa comportat in ultimu` hal ".
4. De ce statea la tine? Tu ai lasat toata munca din casa pe seama ei?
5. Da, faci foarte bine sa o lasi sa mai respire.
0

#3 Utilizator offline   nila22 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 May 2008 - 05:56 PM

Vezi postareaKilkoana, la May 23 2008, 06:34 PM, a spus:

1. E stresata doar, ii trece...
2.Stresul incepe abia dupa ce ai dat licenta si trebuie sa muncesti full time.
3. Nu se cumpara un cadou " chit ca sa comportat in ultimu` hal ".
4. De ce statea la tine? Tu ai lasat toata munca din casa pe seama ei?
5. Da, faci foarte bine sa o lasi sa mai respire.

am sesizat ca incepe sa ii treaca.....luni, marti, miercuri nu ne-am vazut, joi dimineata imi da sms la 8 sa iau laptopu(sa fac la ea licenta) si sa vin la ea ca are nevoie de mine sa ma tina in brate. Nu am bagat-o in seama si ma suna dupa 10 min plangand sa vin la ea. Azi am fost dimineata pe la firma sa imi mai iau niste materiale de licenta si ma suna ea ( a fost sa se tunda: Nu vrei sa mergem sa mancam o pizza?)

2....la ea o sa inceapa stresul ca eu muncesc deja full time :)
3. nu era un cadou...i-am luat un trandafir pur si simplu, asa fac eu din cand in cand.---stai ca acu inteleg mesajul, nu trebuia sa ii iau trandafir
4. statea la mine pentru ca la ea e foarte mult stres si am considerat ca ar fi mai bine sa o tin la mine pentru o vreme. Nu am lasat munca pe seama ei. TOt ce a facut a facut pentru ca a vrut. Veneam acasa si imi zicea : ti-am facut o surpriza....Imi facuse o prajitura, sau curat in sifoiner,
5. multumesc mult pentru raspuns
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 May 2008 - 09:39 AM

Vezi postareanila22, la May 23 2008, 06:24 PM, a spus:

Sa nu uit: SEX nu am mai avut parte cam de 2 luni :)....va dati seama probabil stresul sau poate alte motive....

păi cum puii mei să nu fie stresată ... .

ştiu că sexul nu poate rezolva toate problemele īntr'un cuplu , dar nici s'o laşi aşa 2 luni ... face păianjeni :o:
0

#5 Utilizator offline   koffemaker 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 24 May 2008 - 02:08 PM

uneori avem nevoie de libertate nu pt ca s-o folosim ( facandu-ne alte relati, etc)...ci doar pt a sti ca o avem, ca ni s-a dat datorita increderii enorme pe care o simte iubita( iubitul) fata de noi....ESTE ESENTIAL SA TE SIMTI LIBER, DACA VREI SA FII FERICIT...
este un sentiment foarte reconfortant sa stii ca nimeni nu iti poate controla viata, in afara de tine....fac parte dintre persoanele de acest gen, care nu suporta sa fie controlate, verificate, deoarece spun si arat din start ca sunt corect si ca nu suprapun o relatie peste alta... si am pretentia sa fiu si crezut :o: de suspicioase si paranoice ma debarasez repede si fara cale de intoarcere ....banuiesc ca si iubita ta are aceeasi fire, deci ai facut ff bine ca i-ai dat libertatea sa te sune ea si nu o presezi. Este unica metoda prin care o poti tine langa tine, crede-ma!....sa-i arati incredere totala si sa va sustineti in continuare in aceasta perioada stresanta, trecand cu vederea izbucnirile nervoase
0

#6 Utilizator offline   nila22 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 May 2008 - 12:03 AM

Vezi postareaRavl, la May 24 2008, 10:39 AM, a spus:

păi cum puii mei să nu fie stresată ... .

ştiu că sexul nu poate rezolva toate problemele īntr'un cuplu , dar nici s'o laşi aşa 2 luni ... face păianjeni :P

pai nu eu am lasat-o fara.....ea nu a vrut, am incercat de cateva ori si a refuzat asa ca de ce sa mai insist...cand o vrea o astept.....

koffemaker, multumesc mult, e bine sa mai auzi si parerile altora, ca astfel iti mai limpezesti si tu mintea....
0

#7 Utilizator offline   Simplu_X 

• Breath
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 25 May 2008 - 12:58 AM

Nu stiu cat de mult conteaza parerea unora, fiind ele misogine sau nu...
Am stat si am citit msg-ul tau... Ce a iesit? pai gandurile mele sunt putin confuze...Tu ai 22 de ani si iti arde de o singura femeie? hmmm in situatia ta am fost si eu, candva... M-am cam lasat de sportul asta si mai ales sa cred in ele. Nu vreau sa para tipul ala standard de mesaj/parere/sfat misogin, ci doar ceea ce eu am simtit/simt vsv de unele femei, defapt vsv de toate. Parerea mea...sa nu-i mai acorzi atata atentie.. adica sa nu ii mai arati atat de mult ca-ti pasa. O femeie nu are nevoie de siguranta, chiar daca o cere... o cere pentru ca asta este tinta ei...Eu zic sa-ti traiesti tineretea, femei cat si barbati... la dracu ca sunt pe toate drumurile... Te lasa/o lasi... asta este.. Daca e sa se termine, se termina oricum. Nu te mai speria din orice... nu mai pune atata suflet, o sufoci. Femeile au nevoie de iubire, trebuie sa le simti pe fiecare in parte cat vor... daca le dai prea mult? Intervine rutina...aia de zi cu zi... iar ma suna, iar ma streseaza ca aia e bine ca aia nu e bine... Iesi si cu altele, iesi cu prietenii tai. Parerea mea este ca ai la usa o femeie nehotarata... Faptul ca nu ti-a dat pasarica de 2 luni, alt subiect... Prefer sa nu ma afund prea tare... Lasa timpul sa rezolve problema ta, pana atunci... f..te ce prinzi ca esti tanar :P Mai ai de acumulat experienta. Bafta!
0

#8 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 25 May 2008 - 01:01 AM

oo, pleaseeee !!
I-ati un servetel.
0

#9 Utilizator offline   Ea. 

• Muză