Am si eu nevoie de putin ajutor. Sunt cu o fata de 7 ani. Eu am 22 ea 23. De cateva luni ea este mai rece, numai este cum era inainte. Am intrebat-o ce se intampla mi-a zis ca e stresata ca are multe pe cap: licenta, probleme in familie etc. si daia este asa si sa o scuz pentru comportamentul ei si sa o inteleg. Ok am mers mai departe am zis ca e ceva de moment, ca o sa treaca, mai e putin si ne dam amandoi licenta si terminam de stres. Sambata toata ziua a fost foarte rea cu mine nu imi rapundea la tel vorbea urat cu mine, pe seara imi scrie niste sms-uri cu o atitudine mai pozitiva. Am ajuns la ea (ii luasem un trandafir chiar daca se comportase cu mine in ultimu hal. Cand m-a vazut m-a luat in brate si a inceput sa planga. M-am speriat, am intrebat-o ce se intampla. Mi-a spus ca nu ii place ca se comporta asa cu mine si ca ma face sa sufar, ca ea simte ca nu mai e relatia noastra ca inainte si ca ar da orice sa fie ca inainte, sa fac ceva sa o ajut. Faptul ca exista altcineva mi-a fost infirmat, mi-a spus pur si simplu problema este intre noi si ca nu exista nimeni alticineva. Am intrebat-o daca ma iubeste si cu lacrimi in ochi mi-a spus ca nu stie, ca numai stie dar crede ca da. Ce pot face sa o fac sa ma iubeasca iar ca la inceput.
Haideti sa va spun de la ce cred eu ca i s-a tras. In acelasi timp cu schimbarea ei s-a intamplat urmatorul eveniment: s-a enervat si a zis ca nu ii place ce face, statea la mine de 3 saptamani in continuu, imi facea mancare, prajituri, ma astepta acasa cu dragoste. Intr-o zi a zis ca nu il place asta, ca ea nu s-a maritat inca ca e tanara si ca, considera ca nu a facut bine cat a stat la mine. Cat a stat la mine acele 3 sapt zi de zi ma suna, ma intreba cand vin acasa avea nevoie de mine. Brusc s-a rupt si s-a intamplat ce v-am spus mai in sus. Am o mare parte din vina deoarece am stresat-o foarte mult cu iubirea mea excesiva, putin gelos, de ce nu raspunzi la telefon, unde esti acum tot felul de intrebari, nu ii lasam libertate. Asta a facut-o sigur sa se indeparteze de mine.
Duminica a fost frumos am fost la cumparaturi a fost super. Seara mi-a zis ca sunt viata ei. Am hotarat sa o las libera sa nu o mai sun, sa o las pe ea sa isi doreasca sa ma vada. Fac bine?
Sa nu uit: SEX nu am mai avut parte cam de 2 luni

....va dati seama probabil stresul sau poate alte motive....
Astept cateva cuvinte din partea voastra cum sa fac sa o aduc iar langa mine sa aiba nevoie de mine, sa ma iubeasca iar, de fapt sa aiba iar siguranta ca ma iubeste...
Va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi povestioara mea pe SCURT