Sari la conținut
Forum Roportal
sinoe

De ce Mohamed nu este profet

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

si da, ma uit sa mai vad cum te maturizezi - sau nu

Daca mergi pe premiza ca nu sunt matura, asta e treaba ta. :) Sau in ce sens ai vorbit cand ai spus " cum te maturizezi " ? Chiar nu inteleg.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mohamed a fost prea afemeiat ca sa fie profet.

Singura diferenta intre el si ceilalti asa zisi profeti a fost ca el a avut mai multe fumei. :) Probabil ca-i permitea buzunarul mai multe, arab fiind. Doar stii cum le merge vestea nu ?

Ailaltii au avut doar cate 2-3. Oh well...

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Presupun ca tu esti ortodox eih ? Atunci iti inteleg verva cu care scrii...ortodoxia fiind ze true religion and all... :)

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Presupun ca tu esti ortodox eih ? Atunci iti inteleg verva cu care scrii...ortodoxia fiind ze true religion and all... (w00t)

 

Eu ortodox ? :)

Dumnezeu e Ortodox ,Musulman ,Catolic ,Hindus ,Budist ,Protestant ,Ateu ? :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sint multe falsuri chiar si in religia islamica adica legende ,cum ar fi : Coranul ar fi cazut din cer deja scris -in realitate a fost scris - exista documente paralele din acea vreme- de catre urmasii lui Mohammed dupa moartea Sa , El insusi nu a scris nimic niciodata. Nu avea nevoie dealtfel sa citeasca fiidca stia ce scrie fara sa deschida scrisoarea.

Cum ar mai fi- Mohammed ar fi avut nu stiu cite neveste (nu exista documente decit pt o singura sotei Kadidja mai in virsta decit el) iar despre poligamie El a ingaduit dupa multe polemici si doar pt acea generatie pt ca numarul femeilor era de 7 ori mai mare decit al barbatilor din cauza razboiului care tocmai se incheiase impotriva vechii mafii care confiscase religia vechea religie.

Mohammed s-a nascut in anul 622 iar Ordinul templului lui Solomin (templieri) a aparut abia in urmatoarele secole dar poate ma insel.

In rest despre capacitatile sale profetice reale sau imaginare nu doresc sa imi dau docamdata cu parerea. Nu cunosc profetii implinite fiindca nu am studiat indeajuns insa pe patul de moarte a facut o profetie referitoare la o noua venire divina si la a doua venire a lui Isus , despre restaurarea si reunificafrea islamului si a uiri lui cu toate religiiile la Judecata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×