sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Regele David si iubitul sau Ionatan gay ,,love story"... biblic Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 21 May 2008 - 09:30 PM

1 Samuel 18:1 David sfârşise de vorbit cu Saul. Şi de atunci sufletul lui Ionatan s-a alipit de sufletul lui David, şi Ionatan l-a iubit ca pe sufletul din el. 1 Samuel 18:3 Ionatan a făcut legământ cu David, pentru că-l iubea ca pe sufletul lui. :lol2: 1 Samuel 19:1 Saul a vorbit fiului său Ionatan, şi tuturor slujitorilor lui, să omoare pe David.
1 Samuel 19:2 Dar Ionatan, fiul lui Saul, care iubea mult pe David, i-a dat de ştire, şi i-a zis: "Tatăl meu Saul caută să te omoare. Păzeşte-te dar mâine dimineaţă, stai într-un loc tăinuit, şi ascunde-te.
1 Samuel 19:3 Eu voi ieşi şi voi sta lângă tatăl meu în câmpul în care vei fi; voi vorbi tatălui mei despre tine, voi vedea ce va zice, şi-ţi voi spune."
1 Samuel 19:4 Ionatan a vorbit bine de David tatălui său Saul: "Să nu facă împăratul", a zis el, "un păcat faţă de robul său David, căci el n-a făcut nici un păcat faţă de tine. Dimpotrivă, a lucrat pentru binele tău
Samuel 20:17 Ionatan a întărit şi mai mult faţă de David dragostea pe care o avea pentru el, căci îl iubea ca pe sufletul lui. 1 Samuel 20:30 Atunci Saul s-a aprins de mânie împotriva lui Ionatan, şi i-a zis: "Fiu rău şi neascultător, nu ştiu eu că ţi-ai luat ca prieten pe fiul lui Isai, spre ruşinea ta şi spre ruşinea mamei tale? :spiteful:
1 Samuel 20:31 Căci câtă vreme va trăi fiul lui Isai pe pământ, nu va fi linişte nici pentru tine, nici pentru împărăţia ta. Şi acum trimite să-l caute, şi să mi-l aducă, fiindcă este vrednic de moarte".
1 Samuel 20:32 Ionatan a răspuns tatălui său Saul, şi i-a zis: "Pentru ce să fie omorât? Ce a făcut?"
1 Samuel 20:33 Şi Saul şi-a îndreptat suliţa spre el, ca să-l lovească. Ionatan a înţeles că era lucru hotărât din partea tatălui său să omoare pe David.
1 Samuel 20:34 S-a sculat de la masă într-o mânie aprinsă, şi n-a luat deloc parte la masă în ziua a doua a lunii noi; căci era mâhnit din pricina lui David, pentru că tatăl său îl ocărâse. 1 Samuel 20:41 După plecarea băiatului, David s-a sculat din partea de miazăzi, apoi s-a aruncat cu faţa la pământ şi s-a închinat de trei ori. Cei doi prieteni s-au îmbrăţişat şi au plâns împreună. David mai ales se prăpădea plângând.(intr-o alta traducere,s-au sarutat!!) :cheer: :lol2: :lol2: 26Mă doare după tine, frate Ionatane! Tu erai plăcerea mea; dragostea ta pentru mine era minunată: mai presus de dragostea femeiască. :rot: :ro:
Apoteotic...nu-i asa...cat se iubeau baietii aia...si tac-su lu' ala murea de ciuda...si de gelozie...si toate momentele alea intime ale lor... :cheer: cum vroia Ionatan ala sa-si cedeze dreptul la tron pentru iubit,si cum se ascundeau ei in...tufisuri(n-am scris chiar toata povestea...)si tac'su,era in stare sa-l omoare nu alta...ca le facea neamu de ras...(mostra antica de homofobie :cheer: )...si cand a murit Ionatan... :cheer: ...of!Baietii astia!! :cheer:
0

#2 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 21 May 2008 - 10:05 PM

http://www.youtube.c...h?v=9hMrY8jysdg
0

#3 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 22 May 2008 - 07:22 AM

Ce vrei sa spui cu topicu' asta si cu textele citate?
Vrei sa-ti justifici apucaturile cu texte biblice.Las-o balta si nu mai pune mana pe biblie ca sa nu te parleasca la degete.
Iubirea dintre David si Ionatan era una curata si plina de demnitate...nu se pipaiau pe la c*r cum fac iubitii nostri contemporani si nici nu umblau prin tufisuri cum fac astazi unii... :friends:
Nu amesteca biblia cu dragostea... asa cum o intelegi tu. :friends:
0

#4 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 May 2008 - 10:50 AM

Da' cine a zis ca nu era curata? -era curat-homosexuala! ;) :yes: :friends:
Si baietii aia chiar umblau si prin tufisuri...ca tot veni vorba!
Nu e nimic de justificat,eu nu vad homosexualitatea ca pe o gresala,ca tine...Se iubeau ,,mai presus de dragostea femeiasca'',imbratisari,sarutari,plansete,gelozie...e foarte romantic!
Ia,uite si aici:
1. După ce a isprăvit David de vorbit cu Saul, sufletul lui Ionatan s-a lipit de sufletul lui şi l-a iubit Ionatan, ca pe sufletul său.
2. Iar Saul l-a luat în ziua aceea şi nu l-a lăsat să se mai întoarcă la casa tatălui lui.
3. Şi a încheiat Ionatan legătură cu David, pentru că îl iubea ca pe sufletul său.
4. Şi şi-a dezbrăcat Ionatan haina sa cea de deasupra, pe care o avea pe el, şi a dat-o lui David; de asemenea şi celelalte haine ale sale, sabia sa, arcul său şi brâul său.
Se iubeau...se dezbracau complet...aveau un legamant...sau o legatura(erau casatoriti,ce mai! -ca pe vremea aia asa se casatorea lumea :flowers: )

3. David însă s-a jurat şi a zis: "Tatăl tău ştie bine că eu am dobândit trecere la tine, şi de aceea îşi zice: "Nu trebuie să ştie de aceasta Ionatan, ca să nu se amărască. Dar viu este Domnul şi viu este sufletul tău; între mine şi moarte n-a fost decât un pas".
4. Atunci Ionatan a zis către David: "Tot ce doreşte sufletul tău voi face pentru tine".
Ce nu e clar? -baiatul vroia sa ,,faca totul'' pentru iubitul lui!
39. Băiatul însă nu ştia nimic din toate acestea; numai Ionatan şi David ştiau de ce este vorba.
40. Şi a dat Ionatan arma băiatului, care era cu el, şi i-a zis: "Du-te şi o du în cetate".
41. După ce s-a dus băiatul, David s-a ridicat din partea de miazăzi a stâncii şi s-a închinat de trei ori; apoi s-au sărutat ei unul pe altul şi au plâns amândoi, împreună, iar David a plâns mai tare.
Nici acvum nu e clar? -aveau si baietii secretele lor...si tac'su lu ala era impotriva...cica isi facea nemu de ras...da' baietii se iubeau! -uite ce romantic,cum se sarutau ei prin tufisuri!!
Uite si Saul tatal lui Ionatan,ce crize face!
8. De v-aţi sfătuit cu toţii în contra mea şi nimeni nu mi-a descoperit, când fiul meu a intrat în prietenie cu fiul lui Iesei, şi nimeni din voi n-a avut milă de mine şi nu mi-a descoperit că fiul meu a aţâţat împotriva mea pe robul meu să-mi urzească intrigi, cum se vede acum?"
Saul asta ii daduse(bagase pe gat)cele doua(aud bigamie?)fice ale sala drept sotii....dar crapa imima de ciuda in el,pentru ca fi'su era indragostit lulea de gineri'su!
Si,pe urma,mai era si gelos pe propriul fiu si pe gineri'su...ca se iubeau...si,la urma urmei,chiar el insistase sa si-l bage in familie...pentru ca si lui i se pusesera piticii pe David!!!
21. Şi a venit David la Saul, s-a înfăţişat înaintea lui şi a plăcut acestuia foarte mult şi l-a făcut purtătorul său de arme.
22. După aceea a trimis Saul să i se spună lui Iesei: "Lasă pe David să slujească la mine, că a aflat el bunăvoinţă în ochii mei! "
Daca era barbat bine...la toti le placuse de el(pana si regelui ala amalecit!)...numa lu' Gliath nu-i placuse:
42. Deci căutând filisteanul şi văzând pe David, a privit cu dispreţ la el, căci acesta era tânăr, bălan şi frumos la faţă.
La toti le placuse(regii aveau gusturi mai rafinate decat plebeii... ;) )numa lu' Goliath asta nu...ca nu era destul de macho...(nu stia ce pierde!)...si era ,,numai un copilandru'' :friends:
0

#5 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 22 May 2008 - 11:52 AM

Dupa capul tau toti barbatii din biblie erau homosexuali pentru ca se iubeau,se imbratisau sau se sarutau. :flowers:
In orient prietenia si dragostea curata si demna intre barbati era un lucru obisnuit.Uite cateva exemple din biblie:

Iacov s-a apropiat, si l-a sarutat. Isaac a simtit mirosul hainelor lui; apoi l-a binecuvantat, si a zis: "Iata, mirosul fiului meu este ca mirosul unui camp, pe care l-a binecuvantat Domnul. (Fac.27:27)

Cum a auzit Laban de Iacov, fiul sorei sale, i-a alergat inainte, l-a imbratisat, l-a sarutat, si l-a adus in casa. Iacov a istorisit lui Laban toate cele intamplate. (Fac.29:13)

Esau a alergat inaintea lui; l-a imbratisat, i s-a aruncat pe grumaz, si l-a sarutat. Si au plans. (Fac.33:4)
Iosif s-a aruncat pe fata tatalui sau, l-a plans, si l-a sarutat. (Fac.50:1)

Domnul a zis lui Aaron: "Du-te inaintea lui Moise in pustie." Aaron a plecat: a intalnit pe Moise la muntele lui Dumnezeu, si l-a sarutat. (Exod.4:27)

Moise a iesit inaintea socrului sau, s-a aruncat cu fata la pamant, si l-a sarutat. S-au intrebat unul pe altul de sanatate, si au intrat in cortul lui Moise. (Exod.18:7)

Samuel a luat sticluta cu untdelemn, si a turnat-o pe capul lui Saul. Apoi l-a sarutat, si a zis: "Nu te-a uns Domnul ca sa fii capetenia mostenirii Lui? (1Sam.10:1)

Dupa ce tot poporul a trecut Iordanul si dupa ce l-a trecut si imparatul, imparatul a sarutat pe Barzilai, si l-a binecuvantat. Si Barzilai s-a intors acasa. (2Sam.19:39)

Indata, Iuda s-a apropiat de Isus, si I-a zis: "Plecaciune, Invatatorule!" Si L-a sarutat. (Mat.26:49)

Cand a venit Iuda, s-a apropiat indata de Isus, si I-a zis: "Invatatorule!" Si L-a sarutat mult. (Marc.14:45)

Si s-a sculat, si a plecat la tatal sau. Cand era inca departe, tatal sau l-a vazut, si i s-a facut mila de el, a alergat de a cazut pe grumazul lui, si l-a sarutat mult. (Luc.15:20)

Du-te si fa-ti treaba acasa cu sotul tau :friends: si lasa biblia in pace.Nu mai cauta justificari in niste texte pe care le interpretezi tu dupa cum vrea muschii tai altfel... :friends:
0

#6 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 22 May 2008 - 11:56 AM

Nu stiu ce vreti voi de fapt sa dovediti aici...
Homosexualitatea apare in biblie,asta e un lucru cert.Doar ca nu am vazut sa apara intre cei doi...
Eu stiu doar de cele doua cetati,Sodoma si Gomora(parca astea erau).Si mai stiu ca D-zeu i-a pedepsit pe locuitorii lor prin foc.
0

#7 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 May 2008 - 11:49 AM

Pt.Gelupanda,
Eu cred ca ala care intreepreteaza esti tu. :friends:
Daca nu era din biblie,si citeai povestea aia,ai fi zis ca mine. :flowers:
Nu e vorba de o simpla imbratisare,nici de o sarutare parinteasca...E ,,love story'',toata ziua! :friends:
Cristina,nu ai vazut,pentru ca nu vrei sa vezi.Asta e misterul.
Povestea cu Sodoma si Gomora,este doar o interpretare,fara vreo baza,a agresiunii xenofobe ca agresiune homosexuala.Citeste textul si vei vedea ca e o facatura a ,,sfintei'' biserici.

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 22 May 2008 - 11:53 AM

0

#8 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 May 2008 - 12:01 PM

Vezi postareaArcangelo, la May 22 2008, 11:49 AM, a spus:

Cristina,nu ai vazut,pentru ca nu vrei sa vezi.Asta e misterul.

E cu doua taisuri.
Se poate aplica si in cazul tau...
0

#9 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 May 2008 - 11:54 AM

Doar ca textul tine cu mine! :friends:
0

#10 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 May 2008 - 12:00 PM

Vezi postareaArcangelo, la May 22 2008, 11:54 AM, a spus:

Doar ca textul tine cu mine! :friends:

Biblia e o carte interpretabila si cu prea multe contradictii ca sa imi retina interesul sau sa-mi starneasca credinta.
Asa ca...e posibil sa fie cum zici tu.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis