sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Voluntariat ......pareri..... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 08 August 2005 - 12:59 PM

Ce credeti despre voluntariat?....eu am o nelamurire....de ce la noi nu se incurajeaza acest lucru?....este cineva interesat sa lucreze ca voluntar?....si ati putea sa imi sugerati si mie niste organizatii pentru care as putea lucra....
0

#2 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 08 August 2005 - 01:56 PM

midnight-ghost, la Aug 8 2005, 12:59 PM, a spus:

Ce credeti despre voluntariat?....eu am o nelamurire....de ce la noi nu se incurajeaza acest lucru?....este cineva interesat sa lucreze ca voluntar?....si ati putea sa imi sugerati si mie niste organizatii pentru care as putea lucra....
<{POST_SNAPBACK}>

Deocamdata in Romania nu cred ca se va incuraja cat de curand voluntariatul , asa cum iti doresti tu. De ce? Simplu ! Aici oamenii sunt destul de saraci incat de-abia isi duc traiul de pe o zi pe alta, cand sa le mai ramana bietilor oameni timp si pentru voluntariat? In occident e convenabil sa mergi si tu ,ca un cetatean onest, la o astfel de campanie atata vreme cat salariul e peste 1500 de euro, atata vreme cat nu te doare capul de costurile intretinerii lunare, mancare,etc etc. Totul se rezuma la nivelul de trai dupa parerea mea si atat timp cat acesta nu va fi unul macar decent daca nu ridicat, voluntariatul nu are cum sa infloreasca in tara noastra.
0

#3 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 08 August 2005 - 03:51 PM

Ba, ai sa te miri, Conte!
Cel putin in domeniul in care ma invart, turism montan, gasesti oameni si activitati...ehehehe!
Din ce oras esti midnight ghost?
0

#4 Utilizator offline   fericirea 

• Psihanalist
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 08 August 2005 - 04:52 PM

- in domeniul asistentei sociale si a asociatiilor non-guvernamentale este la fel,exista voluntariat.
0

#5 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 08 August 2005 - 08:17 PM

cred ca adolescentii sunt cei mai potriviti sa faca voluntariat...pentru ca nu au de intretinut famili si isi si formeaza una numit caracter..eu sincer daca ar fi vreo organizatie bine facuta si cu programe bine stabilite cred ca as vrea sa fac voluntariat si mai ales la curatarea orasului si la sustinerea ecologiei
0

#6 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 08 August 2005 - 08:25 PM

ConteleDracaula, la Aug 8 2005, 01:56 PM, a spus:

Deocamdata in Romania nu cred ca se va incuraja cat de curand voluntariatul , [snapbacca]59117[/snapbacca]

:De In Romania se face voluntariat cat incape. Cum altfel am putea numi munca depusa pentru salariile de mizerie pe care le primesc unii?
0

#7 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip

Scris 08 August 2005 - 08:26 PM

ellla, la Aug 8 2005, 05:51 PM, a spus:

Ba, ai sa te miri, Conte!
Cel putin in domeniul in care ma invart, turism montan, gasesti oameni si activitati...ehehehe!
Din ce oras esti midnight ghost?
[snapbacca]59134[/snapbacca]

...din Iasi...si aici chiar nu am gasit sa fac si eu ceva folositor :good:

Aceasta postare a fost editata de midnight-ghost: 08 August 2005 - 08:28 PM

0

#8 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 08 August 2005 - 08:43 PM

In Iasi nu avem cluburi doar in Onesti, Piatra Neamt si mai vezi pe aici http://www.turismsportiv.ro/index.php?m=4&sm=1... multe cluburi din Brasov fac activitati de ecologizare si educare a cetatenilor in spiritul ecologiei, daca reusesti sa ajungi la aceste activitati, ei abia asteapta voluntari! Bafta!

Eu una sunt din Piatra Neamt si fac parte dintr-un club din Pitesti...distanta e un impediment dar nu chiar asa mare. Ne intalnim la munte, la concursuri. Asa ca nu te descuraja daca nu ai sa gasesti "umbrela" in Iasi :good:.
0

#9 Utilizator offline   midnight-ghost 

• Nike!!!
  • PipPipPipPip

Scris 08 August 2005 - 08:48 PM

ellla, la Aug 8 2005, 10:43 PM, a spus:

In Iasi nu avem cluburi doar in Onesti, Piatra Neamt si mai vezi pe aici http://www.turismsportiv.ro/index.php?m=4&sm=1... multe cluburi din Brasov fac activitati de ecologizare si educare a cetatenilor in spiritul ecologiei, daca reusesti sa ajungi la aceste activitati, ei abia asteapta voluntari! Bafta!
[snapbacca]59208[/snapbacca]

...mersi mult...sper sa gasesc ceva
0

#10 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 08 August 2005 - 10:42 PM

Fiecare cu parerea lui , recunosc. Spider, ai perfecta dreptate. In ceea ce ma priveste, puteti sa imi sariti in cap, dar nu m-as putea nicioadata declara un fan al voluntariatului. Sa nu se inteleaga ca nu as face asa ceva nici in ruptul capului, dar in nici un caz nu as vrea sa imi fac din voluntariat o obisnuinta. Prefer sa lucrez pe bani . Suna cinic, dar asta e realitatea.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic