sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cu sau fara medicamente? Remedii naturiste? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 08 August 2005 - 11:27 AM

Avem cu adevarat nevoie de medicamente?

Aceasta postare a fost editata de ConteleDrakula: 08 August 2005 - 01:57 PM

0

#2 Utilizator offline   IRM 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-June 05

Scris 08 August 2005 - 11:29 AM

Depinde,sunt unele boli care pot fi tratate prin metode naturiste,altele au nevoie de tratament "conventional".
Oricum,se zice ca nu exista boli,exista bolnavi! :oca:
0

#3 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 August 2005 - 09:21 AM

Asa ma gandeam si eu: sa tratam pe cale naturala ce se poate, apoi sa intervenim cu bumerangul medicament.

Dar de ce medicul prescrie automat niste medicamente oricui se prezinta la cabinet?
De ce nu i se spune pacientului nimic despre remedii naturiste?
0

#4 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 05 September 2005 - 02:59 PM

MariaB, la Aug 8 2005, 12:27 PM, a spus:

Avem cu adevarat nevoie de medicamente?
<{POST_SNAPBACK}>

Bineinteles ca avem nevoie de medicamente ! Ca nu sunt folosite si prescrise adecvat e alta problema.
O afectiune in stadiu acut nu o poti trata naturist. de pilda o pneumonie, fara un antibiotic se termina tragic.
O afectiune cronica poate fi tratata naturist.
Exista bolnavi si bolnavi, nu poti generaliza.
Sanatate !
0

#5 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 September 2005 - 08:21 AM

Dar de ce medicul scrie imediat o reteta de indata ce ii spui cam ce te doare... si scapa repede de tine?
De ce nu se vorbeste deloc despre contraindicatiile unui tratament?
0

#6 Utilizator offline   pegasus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-August 05

Scris 06 September 2005 - 10:34 AM

Contraindicatiile se pot gasi in prospectul medicamentului. Chiar daca este un medicament pe care l-a prescris medicul, este necesara citirea prospectului.

Parerea mea e ca medicamentele (dintre care multe au la baza extracte din plante!), ca si orice alte tratamente (naturiste, bioenergie etc) nu ne ofera decat o "amanare", daca ma gandesc ca vindecarea trebuie sa vina din interior. Uneori insa avem mare nevoie de acea "amanare". :lol2:
0

#7 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 September 2005 - 10:59 AM

pegasus, la Sep 6 2005, 10:34 AM, a spus:

Chiar daca este un medicament pe care l-a prescris medicul, este necesara citirea prospectului.
<{POST_SNAPBACK}>

pentru dureri in zona ficatului, mamei i s-au prescris medicamente de SPLINA - a renuntat si la medicament si la medic

acum bea ceaiurile despre care a auzit ca ii fac bine la vezica biliara
si nu vrea sa mai mearga la medic

are rost sa platim asigurarile sociale daca doar de astfel de experienta avem parte?!?
0

#8 Utilizator offline   dana ignat 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-July 06

Scris 20 August 2006 - 05:45 PM

Vezi postareaMariaB, la Sep 8 2005, 10:59 AM, a spus:

pentru dureri in zona ficatului, mamei i s-au prescris medicamente de SPLINA - a renuntat si la medicament si la medic

acum bea ceaiurile despre care a auzit ca ii fac bine la vezica biliara
si nu vrea sa mai mearga la medic

are rost sa platim asigurarile sociale daca doar de astfel de experienta avem parte?!?
Buna, dupa ce am cunoscut o gama de produse naturiste, si ne-am tratat in familie niste afectiuni destul de grave si la care medicamentele nu au dat rezultate ci dimpotriva au complicat boala ,am citit tot ce se poate despre produsele naturiste si am inteles ca bolile nu vin din cer ci din greselile alimentare pe care le facem zilnic, privind organismul nostru de elementele complete (vitamine, minerale oligoelemente etc)pe care ar trebui sa le luam din hrana naturala pe care ar trebui sa o consumam si pentru care am fost "programati"Hipocrate spunea "Hrana ta sa-ti fie medicament si medicamentul hrana"La ce credeti ca se referea?Nu am fost programati sa mincam hrana tratata chimic cu adaugiri de e-uri, hormoni, amelioratori de gust si coloranti.Acestia sunt radicalii liberi care distrug celula afectind sistemul imunitar.Hrana naturala nu mai putem consuma, nu mai e posibil datorita procesarii chimice a legumelor, fructelor si a tot ce se gaseste pe piata.De aceea pentru a avea un sistem imunitar puternic e nevoie de aceste suplimente nutritive fie luate in preventie pentru a preveni aparitia bolilor fie tratind odata ce a aparut dandu-i organismului ceea ce ii lipseste.Pare simplu dar nu este fiindca foarte greu ii convingi pe oameni de acest lucru.Astept sa-mi scrieti la dannyfree35@yahoo.com
0

#9 Utilizator offline   ingriyd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-July 06

Scris 22 August 2006 - 12:06 PM

medicii scriu retete tuturor celor care intra in cabinet deoarece pt asta au fost pregatiti ,este responsabilitatea lor sa trateze , chiar circula o vorba -un organism sanatos este cel neinvestigat-, ceea ce tine de prevenirea sau intretinerea sanatatii este responsabilitatea noastra,esti ceea ce mananci si ceea ce bei daca nu ma crezi uita-te la unul care a baut 500 ml alcool
0

#10 Utilizator offline   Anyone 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-August 06

Scris 23 August 2006 - 02:11 PM

Studii au aratat k celula umana a fost conceputa pt a muri. Ne omoram singuri prin alimentatia pe care o avem, multe din produsele actuale contin tot felul de prosti care chiar daca noua ne par bune la gust aduc mai mult rau in organism decat ne-am fi gandit vreodata. Le mancam pt k efectul for nu-l simtim imediat si probabil unii dintre noi nu sunt chiar constienti.
Cred k medicamentele sunt necesare doar pt cei care nu sunt pregatiti sa adopte un tratament naturist. In afara de cateva antibiotice al caror efect este vizibil si intradevar distrug virusii, restul sunt "vax". Medicamentele nu fac intotdeauna bine, mai rau e k unele din el produc si "dependenta".
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente “Profilul psihologic” al invingatorului cancerului Oncosuport  0 1.927
Replici noi Tulburari de memorie
Tulburari de memorie.
comandante  2 2.075
Hot Topic (New) Moartea clinica
cine poate sa de niste informatii? e urgent!!
s_s_s  36 23.128
Replici noi Tigari de contrabanda cu tutun de Cernobal
Tigari otravitoare
George Stefanescu  0 1.402
Replici noi Inima marita clar_de_luna  18 25.060