spider, la Dec 26 2005, 12:05 PM, a spus:
Buna emi
multumesc mult pentru urari. Sa ti se intoarca inzecit!
Sper ca tatal tau se simte mai bine acum. Si ca a trecut de faza critica. Imi cer mii de scuze ca nu am mai ajuns sa raspund mesajului tau in timp util. Sper sa ma ierti.
daca inca mai ai nevoie sa vorbesti cu cineva....sunt aici.
Cu drag,
spider
La Multi Ani!
multumesc mult pentru urari. Sa ti se intoarca inzecit!
Sper ca tatal tau se simte mai bine acum. Si ca a trecut de faza critica. Imi cer mii de scuze ca nu am mai ajuns sa raspund mesajului tau in timp util. Sper sa ma ierti.
daca inca mai ai nevoie sa vorbesti cu cineva....sunt aici.
Cu drag,
spider
La Multi Ani!
Pentru Spider
Am din nou o veste buna despre tata. Desi ne-am speriat din cauza umflaturii aparute langa zona operata, acum ne-am linistit: rezultatul de la RMN este foarte bun. Intre timp si umflatura a cedat la tratamente naturiste, dupa ce in prealabil s-a "plimbat" in zona cefei si gatului. S-au mai diminuat si problemele cardiace ale tatalui.
Urmatoarea evaluare va fi facuta dupa 4-5 luni (va face un screening CT). Speram sa nu mai apara nimic pana atunci. Cel mai mult ma bucura starea sa psihica: este foarte optimist (de parca a si uitat de boala) si plin de entuziasm. Continua tratamentele naturiste, nu face exces la produse din carne, mananca legume, fructe, cereale in mod echilibrat.
Iti multumesc din nou pentru sustinere si ajutor.
Iti doresc un Paste cu multa bucurie si liniste in suflet, sanatate si toate cele bune.
Emi
Contact
Facebook
Twitter
RSS