Ma numesc Ameli si am 49 de ani. In urma cu 3 luni am inceput sa ma simt f rau, sa nu mai pot minca, imi era greata...nu mai suportam mirosul de mincare...m-am internat la gastro si in urma analizelor am fost diag. cu hepatita cr. activa toxica din cauza medicamentelor-am facut un trat. medicamentos pentru cancer de sin operat, fara sa fie cazul-mi sa-a recomandat sa iau lagosa cite 4 cp pe zi, redigest 3 cp pe zi si omeran 40mg pe zi.
De asemeni mi sa-a descoperit si steatoza hepatica si gastroduodenita.
Tin un regim strictsi urmez trat. recomandat.
Am auzit de trat. dr.doc.Ciuhrii si as dori sa stiu cit de eficient este si cit costa?
Valorile analizelor sint-
TGP-121
TGO-62
GGT-119
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, imi este tema sa nu fac ciroza.
Va doresc multa santate tuturor,
Ameli
Pagina 1 din 1
hepatita cr. activa toxica non alcoolica doresc sfaturi
Scris 08 August 2005 - 10:14 AM
Buna Ameli,
deci eu nu prea inteleg ce fel de hepatita sa diagnosticat la tine? A, B, C? Eu nu am auzit inca de faptul de a primi hepatita prin medicamente?!?!
deci eu nu prea inteleg ce fel de hepatita sa diagnosticat la tine? A, B, C? Eu nu am auzit inca de faptul de a primi hepatita prin medicamente?!?!
Scris 08 August 2005 - 10:40 AM
Enigma, la Aug 8 2005, 11:14 AM, a spus:
Buna Ameli,
[snapbacca]59059[/snapbacca]
[snapbacca]59059[/snapbacca]
Exista si alte tipuri de hepatite nu numai cele virale. Hepatita toxica medicamentoasa e una dintre ele. O alta ar fi cea autoimuna sau cea alcoolica. Din cate stiu eu e suficient sa inlaturi cauza, adica medicamentele si ficatul se regenereaza. Desi Lagosa (silimarina) nu si-a dovedit prea mult eficacitatea pentru infectiile virale, pentru hepatita toxica medicamentoasa chiar are efecte pozitive cu reducerea fibrozei. Ce-as fi vrut sa mearga si in cazul hepatitelor virale...
Scris 08 August 2005 - 11:44 AM
Buna,
oca, am inteles acuma....Si parerea mea este ca in cazul tau Ameli, este probabil indeajuns reducerea dozei de medicamente...cred ca dupa tratamentul dur pe care la-ai facut este firesc ca ficatul tau sa fie suprasolicitat si intoxicat cu atatea medicamente.
oca, am inteles acuma....Si parerea mea este ca in cazul tau Ameli, este probabil indeajuns reducerea dozei de medicamente...cred ca dupa tratamentul dur pe care la-ai facut este firesc ca ficatul tau sa fie suprasolicitat si intoxicat cu atatea medicamente.
Scris 08 August 2005 - 02:55 PM
Va ramain profund recunoscatoare daca imi puteti spune ce analize ar tb sa mai fac si poate stiti de trat. dr. doc. Mircea Ciuhrii, cit costa si daca este eficient?
Va pup pe toti,
Ameli
Va pup pe toti,
Ameli
Scris 08 August 2005 - 10:27 PM
Buna seara tuturor.
Voi ma considerati norocoasa , poate asa o fi, dar pentru mine e o mare suferinta.Eu sint diag. cu un buchet impresionant de boli si sint pensionata med. de 8 ani.Bolile nu sint tocmai usoare...In urma cu 9 ani am suferit o interventie chirurgicala f complicata si de atunci starea sanatatii mele sa-a deteriorat, fara sa-mi pota spune cineva ce e defapt. Oboseam f repede, ameteam, un disconfort total,ma durea f tare capul...am facut analize peste analize...un dr a spus hepatita cr. activa...altul a infirmat acest lucru...Am umblat de la un dr la ltul, fiecare mi-a pus un alt diag.care mai de care mai grav si m-am trezit ca nu mai pot minca nimic, mi-e greata, ametesc, slabesc,nu suport nici mirosul de mincare, uneori nu ma pot ridica din pat, depind de cei din jur. De multe ori mi-a trecut prin cap sa trag usa dupa mine si sa spun adio vietii.
Acum sint prea obosita sa va scriu mai multe detalii despre bolile mele...poate miine.
Noapte buna.
Ameli
Voi ma considerati norocoasa , poate asa o fi, dar pentru mine e o mare suferinta.Eu sint diag. cu un buchet impresionant de boli si sint pensionata med. de 8 ani.Bolile nu sint tocmai usoare...In urma cu 9 ani am suferit o interventie chirurgicala f complicata si de atunci starea sanatatii mele sa-a deteriorat, fara sa-mi pota spune cineva ce e defapt. Oboseam f repede, ameteam, un disconfort total,ma durea f tare capul...am facut analize peste analize...un dr a spus hepatita cr. activa...altul a infirmat acest lucru...Am umblat de la un dr la ltul, fiecare mi-a pus un alt diag.care mai de care mai grav si m-am trezit ca nu mai pot minca nimic, mi-e greata, ametesc, slabesc,nu suport nici mirosul de mincare, uneori nu ma pot ridica din pat, depind de cei din jur. De multe ori mi-a trecut prin cap sa trag usa dupa mine si sa spun adio vietii.
Acum sint prea obosita sa va scriu mai multe detalii despre bolile mele...poate miine.
Noapte buna.
Ameli
Scris 09 August 2005 - 04:39 PM
Buna tuturor,sunt foarte fericita ca am putut sa rezolv problema tratamentului.De la Timisoara voi primi doua injecti si copegus in imprumut .Le voi da la sfirsitul tratamentului inapoi ,sa am ca sa nu mai ramin descoperita,miine seara voi face injectia.
Azi ma simt mai bine,va multumesc pentru incurajare a fost foarte benefica.
Azi ma simt mai bine,va multumesc pentru incurajare a fost foarte benefica.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Furnicaturi pe tot corpul ! | alex_g | 1 | 6.030 |
|
Crize de isterie sau ceva de genul
ce sa fac? |
Sabrinna | 33 | 8.452 |
|