Arcangelo, la May 21 2008, 04:36 PM, a spus:
Pe bune? -eu credeam ca e fix pe dos...adica aia testosteronati mai tare sunt
dovedit mai agresivi...De ce credeai ca barbatii sunt mai agresivi decat femeile...din pricina hormonului (ii chinuie

)
Poate ca femeile cu mai mult testosteron sunt mai echilibrate...ca si barbatii cu mai mult estrogen...dar sa sti ca,suntem in mod obisnuit numiti ,,gay''...
Misoginismul e reactia agresiva a unor complexati care nu-si pot accepta latura feminina(care exista in toti,ca si cea masculina)si isi exteriorizeaza intoleranta,proiectand-o asupra femeilor.Cine oare,ar fi capabil sa accepte,sa tolereze la ceilalti,ceea ce respinge si dispretuieste la el...Daca (in ciuda egoismului)nu se poate ,,ierta'' pe sine,sa exprime anumite trasaturi din interior,nu e de mirare ca le respinge si dispretuieste in exterior.
Ai mare dreptate in tot ce spui,
[n-am stiut insa ca esti gay...nu e un soc sau poate este...Te sustin si te inteleg,sper psihic si moral ca fizic...n-am ajuns pana acolo.Dar ai mare dreptate.Nimic nu conteaza cand iubesti(sex,rasa religie) ...si daca biserica a acceptat extraterestrii nu vad de ce n-ar accepta gayii(stiu ca suna a blasfemie) cei buni,mai ales ca unii poarta titlu de preoti...]
Exista insa si femei violente si gay violenti sa nu generalizam.
pentru ca esti un arhanghel si te vad asa serafic...toate le-a lasat Dumnezeu asa...nu hormonul e de vina ci constructia fiziologica .Toate se completeaza.Poate ca Evele sunt pedepsite...
Nu doar complexatii sunt misogini,sunt si oameni puternici si inteligenti pe care intr-adevar mandria(cel mai mare pacat) si invidia ii orbeste si distrug ...
Off topic :Mihail sau Gavril?
Totusi..
Ceea ce am vrut sa spun.Barbatii desi sunt mai belicosi)cu spirit razboinic) sunt mai calmi in argumentare ,in sustinerea punctului de vedere.Nu se pierd in amanunte fara rost,trec direct la subiect.Asta voiam sa zic cand am spus ca pe femeie testosteronul le face mai rationale si mai razboinice(vezi amazoanele).Estrogenul te face gracil/gracila dar si nesigur/a(SPM,menopauza,probleme)Interpretrarea e cvasi-stiintifica si pseudo-ipotetica...
Miss -Take ne cere pareri filosofice.Dar filosofia aduna pareri din toate domeniile.
Misoginismul si homofobia se incadreaza cumva la deviatii comportamentale.. (catre sociopatie).Fiecare isi alege sa traiasca asa cum vrea si cum simte,iar cei care resping femeile sau gayii o fac din subcultura si lipsa de(auto) educatie care ii caracterizeaza.