Misoginismul si misandrismul exista si vor exista atat timp cat vor fi barbati si femei.Ca sunt inutile si daunatoare,asta e alta concluzie...inutila din pacate.
Misoginismul...Surplusul de testosteron la barbat face ca acesta sa para mai rational,mai calm,mai practic, mai cerebral.S-a demonstrat stiintific,genetic ca femeile care au mai mult tesosteron decat media genarala a femeilor sunt ...mai rationale,mai calme,mai practice ,mai cerebrale.(Vezi si cazul femeilor -genii,care nu au fost atat de putine,ci mai putin mediatizate).E adevarat ca barbatilor le este mai usor...femeile au aceasta latura a lor sensibila care poate fi o arma impotriva barbatilor si... impotriva lor insele.Rationamentele lor(desi e un paradox,pt ca femeia are calitati de leader native,are un simt parcatic dobandit si perfectionat)dispar datorita acestei laturi sensibile.Ea insasi se lasa orbita de prejudecata ca trebuie sa-si foloseasca armele specific feminine(cochetaria,frivolitatea,autovictimizarea)in locul talentelor de natura intelectuala sau rationala)vezi transexualii,famenii,atat de ...ridicoli cu gesturile exagerat feminine).Barbatii progfita de asta si intorc aceasta arma a femeilor impotriva lor insele...Putine femei reusesc sa nu fie intimidate,mai ales cand barbatul e atat de incompetent si vrea sa-si sustina"argumentele" cu ajutorul ..violentei fizice.
Cred sincer ca e mai greu sa fii femeie decat barbat,ai mai multe responasabilitati (desi par marunte) si esti intotdeauna pe locul doi...pentru ca putini barbati stiu sa-si respecte partenera sau femeia in general.
E impropriu spus dar cred ca e cu talc"femeia...SUPUSA prostiei" Intr-adevar prostiei ei de a se conforma.A si inca ...femeile sunt foarte rele cualte femei,ceea ce e grav pentru specia lor:)
Despre filosofi,Nietzche era unul dintre cei mai mari misogini,Diogene cinicul...s a md.
(va urma,ca nu mai am timp)
Se pare ca a existat demult matriarhatul(acum mai exista doar la elefanti,animale superioare noua cred),si as vrea sa vad cum comenteaza misoginii faptul ca Agatha Christie avea o minte atat de lucida si logica,sau ca Marie Curie a fost singura persoana care a luat Nobelul pt doua stiinte...Si sunt destule exemple....
Si pentru toate femeile si fetele din Romania:
Aceasta postare a fost editata de magaruldeaur: 21 May 2008 - 03:28 PM