am si eu un mp3 player Technika si nu stiu cum sa-l instalez. l-am bagat la usb si cand intru in my computer imi spune k driver-ul unde este mp3 player-ul este corupt si nu poate fi citit. am downloadat un driver dar nu stiu cum sa-l instalez k nu are nici un fisier executabil, doar fisiere cu extensii .inf, .cat, si cam atat. cum sa-l instalez? va rog frumos.
Pagina 1 din 1
Ajutor MP3 Player Technika mp3 player
Scris 20 May 2008 - 02:08 AM
Radulian90, la May 19 2008, 05:55 PM, a spus:
am si eu un mp3 player Technika si nu stiu cum sa-l instalez. l-am bagat la usb si cand intru in my computer imi spune k driver-ul unde este mp3 player-ul este corupt si nu poate fi citit. am downloadat un driver dar nu stiu cum sa-l instalez k nu are nici un fisier executabil, doar fisiere cu extensii .inf, .cat, si cam atat. cum sa-l instalez? va rog frumos.
pe orice fisier .inf,se da click dreapta si in mod "normal" ar trebui sa fie o de-aia cu "install",da-i acolo. e valabil in general
adica ,nu pe orice fisier .inf se da asa si gata,dar daca n-ai altceva..aia e. ai vazut,si cand instalezi ceva,cu "add hardware",din "control panel",daca nu-l gaseste,va trebui ,la fel,sa cauti cu "browse" fisierul .inf
Aceasta postare a fost editata de dontexist: 20 May 2008 - 02:10 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
surse
pt cei buni |
alexeevyci | 3 | 2.702 |
|
LAPTOP ACER | Englezugigi | 0 | 1.748 |