sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Unde e mai bine in vacanta la noi sau in strainatate? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 02 October 2004 - 02:30 PM

:dee tiiiiiii ce ti-e si cu barbatii astia...indiferent de statutul social pe care il detin :twisted:
0

#22 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 02 October 2004 - 03:08 PM

Eu nu mi-am dorit niciodata sa vizitez America, totusi se pare ca voi fi nevoit sa calatoresc acolo la anu'. Ce ti-e si cu dorintele astea.
Cat despre partea cu exemplare feminine...no comment. Fete frumoase se gasesc oriunde ai fi. Concentratia difera, nu mult :-
Poate si conditiile din tara au facut ca fetele noastre sa fie mai suple ::(:
0

#23 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 October 2004 - 03:11 PM

DA :dee tartorul asta are dreptate cu

Citeaza

Fete frumoase se gasesc oriunde ai fi.
:dee De exemplu......subsemnata...nu se mai afla in tara. hahahahahaha

pe.sa. adresat credulilor: asta a fost o gluma :!: ::-: ::(: ::):
0

#24 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 02 October 2004 - 03:14 PM

A vrut sa zica: desi nu se mai afla in tara totusi sunt o gramada de fete frumoase pe aici? Cum se explica asta?
pe.sa.: daca la definitia 'credul(a)' din dictionar e poza mea, atunci la definitia 'modest(a)' e poza ta, spider. Sau invers ::-:
0

#25 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 October 2004 - 03:18 PM

hihihihihihi .....spider zambeste (ca sa nu spun rade ::-: )cu gura pana la urechi. Bai sa stii ca am oglinda si aici. :dee Macar poza mea nu se agita asa de mult ca a ta. ::(: :razz:
0

#26 Utilizator offline   andya 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-December 04

Scris 27 January 2005 - 07:10 PM

Stiu ca in perioada asta nu e multa lume interesata de calatorii dar eu sunt .... cam tot timpul anului. De cand am inceput sa castig niste bani ai mei mi-am dorit sa vad cat mai mult.

Pana acum am reusit sa fac trei excursii afara dar imi place mult sa merg si in tara - mai ales la munte cu cortul. Pentru mine sunt experiente foarte diferite si nu as putea sa aleg intre afara si in tara.

Oricum excursiile din strainatate mi le-am planificat singura si au iesit foarte bine.
As avea niste recomandari dar nu stiu daca e cineva interesat.
0

#27 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 27 January 2005 - 09:59 PM

andya, la Jan 27 2005, 08:10 PM, a spus:

As avea niste recomandari dar nu stiu daca e cineva interesat.
[snapbacca]25110[/snapbacca]

Eu sunt interesata si astept cu nerabdare recomandarile tale!Chiar sunt in perioada de cautari...vine ziua mea(sfarsitul lunii martie) si nu as vrea sa ma prinda in tara!Macar o saptamana-doua vreau sa "evadez"! :pee
0

#28 Utilizator offline   andya 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 30 January 2005 - 12:04 PM

alpad, la Jan 27 2005, 09:59 PM, a spus:

Eu sunt interesata si astept cu nerabdare recomandarile tale!Chiar sunt in perioada de cautari...vine ziua mea(sfarsitul lunii martie) si nu as vrea sa ma prinda in tara!Macar o saptamana-doua vreau sa "evadez"! :pee
[snapbacca]25143[/snapbacca]

Pai depinde la ce te gandesti... Mie cel mai mult mi-a placut Praga, e un oras superb, sunt multe de vazut, mancarea grozava (mmm.. imi ploua in gura cand ma gandesc), plus ca e un pic mai ieftina decat restul marilor orase (sau cel putin era cand am fost eu acum 2 ani). Sau in Austria la scai..., nu prea stiu ce preferinte ai si la ce te-ai gandit... Oricum, daca vrei ceva mai ieftin, iti recomand hostelurile (un fel de hoteluri pentru tineri) ca o alternativa la hoteluri. Eu am incercat anul trecut in Viena si salzburg si mi-a placut f mult. Totul e sa nu te deranjeze sa stai in camera cu necunoscuti... dar e un prilej sa cunosti oameni noi.
0

#29 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 30 January 2005 - 03:29 PM

andya, la Jan 30 2005, 01:04 PM, a spus:

Pai depinde la ce te gandesti... Mie cel mai mult mi-a placut Praga, e un oras superb, sunt multe de vazut, mancarea grozava (mmm.. imi ploua in gura cand ma gandesc), plus ca e un pic mai ieftina decat restul marilor orase (sau cel putin era cand am fost eu acum 2 ani). Sau in Austria la scai..., nu prea stiu ce preferinte ai si la ce te-ai gandit... Oricum, daca vrei ceva mai ieftin, iti recomand hostelurile (un fel de hoteluri pentru tineri) ca o alternativa la hoteluri. Eu am incercat anul trecut in Viena si salzburg si mi-a placut f mult. Totul e sa nu te deranjeze sa stai in camera cu necunoscuti... dar e un prilej sa cunosti oameni noi.
[snapbacca]25401[/snapbacca]

Praga...un oras frumos pe care la-am mai vazut de 2 ori asa ca...pica!

Scai in Austria...urasc zapada asa ca...pica!

Cat despre hoteluri...accept numai 5 stele sau,hai treaca de la mine,4 stele dar nu mai jos de atat!Sistemul de masa este de preferat sa fie All Inclusive! :pee

As vrea sa merg undeva la caldura,sa lenevesc...ca de vizitat orase ale lumii sunt satula! :pee :roll:
0

#30 Utilizator offline   andya 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 30 January 2005 - 05:57 PM

Pai atunci, imi pare rau, nu esti pe genul meu. Probabil ca Tunisia, Turcia, Egipt, etc. ti sa-ar potrivi cel mai bine..nu stiu daca nu ai fost deja. Mie imi place sa vad cat mai multe si nu tin foarte mult la confort desi cateodata imi place sa ma rasfat. Oricum prefer muntele in locul marii oricand si zapada in locul caldurii.

Aceasta postare a fost editata de andya: 30 January 2005 - 05:59 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce orase sunt astea?
cu zgarie-nori?
Titusz  13 7.360
Replici noi Lista neagra turisti Razvan Chiruta  4 3.764
Replici noi Atasamente Excursii de o zi - mici evadări-
-trasee pentru drumetie sau auto/moto/velo preferabil 16 ore
Victor Apostu  11 15.596
Replici noi O familie de romani care calatoreste in jurul lumii cu 3 copii mici. Nemo!  4 2.268
Hot Topic (New) Atasamente Unde pot sa merg cu cortul ? andaroseatza  29 26.703