Eu cred ca , calatoria pe Luna a fost un fals , uitati-va la poze lumina bate din 2 directii , astronautii au 2 umbre adica a fost fotografite si filmate cu reflectoare . Un saltelit rus a facut o poza in desertul nevada langa area 51 au facut o poza in desert care era identica cu o poza facuta pe luna ( cica pe luna). Am vazut toate asta intr-un film despre pacaleala care ni sa facut cu calatoria pe luna ( nu mai sstiu cum se numea filmul). Si dc nu sa mai incercat sa se mearga pe luna de atunci ? cer parerile voastre credeti ca a fost adevarat sau a fost o minciuna?
Pagina 1 din 1
Calatoria pe Luna.
Scris 18 May 2008 - 04:28 PM
Scris 18 May 2008 - 07:09 PM
Asta spuneam si eu , linkul pe care l-a dat Ilie&Ioan pozele acelea le-am vz intr-un film.
Scris 18 May 2008 - 09:31 PM
Shiotani, la May 18 2008, 08:09 PM, a spus:
Asta spuneam si eu , linkul pe care l-a dat Ilie&Ioan pozele acelea le-am vz intr-un film.
S-a mai vorbit despre asta: Omul nu a aselenizat
Scris 28 May 2008 - 10:40 AM
Shiotani, la May 18 2008, 10:58 AM, a spus:
Eu cred ca , calatoria pe Luna a fost un fals , uitati-va la poze lumina bate din 2 directii , astronautii au 2 umbre adica a fost fotografite si filmate cu reflectoare . Un saltelit rus a facut o poza in desertul nevada langa area 51 au facut o poza in desert care era identica cu o poza facuta pe luna ( cica pe luna). Am vazut toate asta intr-un film despre pacaleala care ni sa facut cu calatoria pe luna ( nu mai sstiu cum se numea filmul). Si dc nu sa mai incercat sa se mearga pe luna de atunci ? cer parerile voastre credeti ca a fost adevarat sau a fost o minciuna?
Da, falsul este o realitate !
Frica americanilor ca rusii vor ajunge tot primii si pe Luna i-a facut sa pregateasca celebrul film, pentru orice eventualitate.
Oricum pana la urma au existat mai multe aterizari pe luna, rusesti si americane, cat si mai multe misiuni automate, sonde-robot !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Baloane de sapun colorate | roportal | 2 | 6.631 |
|
Conceptul de Singularitate
Mit sau Realitate? |
Pandarus | 7 | 1.726 |
|