sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sexul tantric – e sau nu masturbare psihică sau doar un joc psihologic? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 18 May 2008 - 10:00 PM

Vezi postareaLaughlin, la May 18 2008, 10:33 PM, a spus:

Nimeni nu este agresat. De ambele parti este o consimtire libera. Insa asta nu exclude jocul la nivel psihologic inconstient. Despre asta vorbeste Cleric...habar nu au aia la nivel constient ce fac.
Interpretarea lui este doar la nivel de inconstient, nu de constient. Apoi...sa vad eu un guru care se multumeste( si aici nu-i includ pe cei carora situatia nu le permite) numai cu sex tantric :kiss: Asta o poti afla si de la practicantii acestei metode, care scriu si pe forum...o fi bun ala tantric, dar parca mai bun e ala clasic si natural. :salut: :airkiss:

Este agresat la nivel de inconstient, nu initiatorul jocului, cel care consimte inconstient sa participe la joc.

E o portiune de inconstient numita Supraeu (se spune ca la psihopati lipseste, de aceea acestia primesc condamnari pe viata, pentru ca se considera ca sunt irecuperabili) care nu poate fi mintita. In final Supraeul din victima inconstienta se revolta, asa apar dramele familiale (cand victima ucide agresorul cu sau fara al provoca mai inainte iar la proces primeste circumstante atenuante).

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 18 May 2008 - 10:01 PM

0

#22 Utilizator offline   Laughlin 

• Saguaro
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-March 08

Scris 18 May 2008 - 09:54 PM

Vezi postareaFranco222, la May 18 2008, 04:23 PM, a spus:

Dar tu ii compatimesti si arati lumii tragedia lor surda.
:airkiss:

Da' de unde...fara compatimire, nu cred ca se vede in postura aia. :salut:
Este un joc psihologic real. Eric Berne l-a numit "Viola" . Si este chiar jucat de femei, bineinteles cu consimtamantul barbatului. Cine se scarpina daca nu-l mananca? Cine vrea mai mult decat sumum? Si daca sexul tantric ar fi sumum, de ce naiba se mai intorc la ala clasic ? :kiss:
0

#23 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 19 May 2008 - 07:34 AM

Vezi postareaCleric Preston, la May 18 2008, 10:20 PM, a spus:

Medical, excitarea insotita mereu de inhibarea voluntara a ejacularii si orgasmului creaza in creier un reflex de inhibitie a sexualitatii masculine pe principiul daca "nu primesc, de ce sa ma mai agit". Sexualitatea masculina functioneaza strict daca exista finalitate prin orgasm, fara orgasm cu timpul dispare interesul.

Is curios ce surse medicale ai pentru astfel de afirmatii.

O cunoastere superficiala a unui fenomen nu garanteaza intelegerea lui.

De ex. "inhibarea voluntara a ejacularii" nu consta in "vine vine STAI!!!" ci intr-o prezenta in moment si intr-o intelegere a senzatiilor, intr-un control al nivelului senzatiilor dar un control bland, fluid. Modul in care descrii tu situatia ma face sa ma gandesc la ceva brutal si intradevar, frustrant. Realitatea e in schimb alta.
0

#24 Utilizator offline   Franco222 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 07

Scris 19 May 2008 - 07:30 AM

Ei, asa, daca ar fi sa luam de bun ce spune Preston, "sexul tantric" nici nu presupune penetrare :airkiss: :salut: Nush de unde le scoate pe-astea
@Laughlin unde scrie ca se mai intorc la clasic?

Aceasta postare a fost editata de Franco222: 19 May 2008 - 08:01 AM

0

#25 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 19 May 2008 - 08:11 AM

ziceti si voi o tehnica de sex tantric de la cap la coada ... in felul asta ati posta ceva util

multumesc
0

#26 Utilizator offline   Franco222 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 May 2008 - 08:10 AM

Vezi postareaellla, la May 19 2008, 09:11 AM, a spus:

ziceti si voi o tehnica de sex tantric de la cap la coada ... in felul asta ati posta ceva util

multumesc

nu se poate, caci n-are coada :airkiss:

Aceasta postare a fost editata de Franco222: 19 May 2008 - 08:31 AM

0

#27 Utilizator offline   Laughlin 

• Saguaro
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 May 2008 - 09:23 AM

Vezi postareaFranco222, la May 19 2008, 08:30 AM, a spus:

@Laughlin unde scrie ca se mai intorc la clasic?

Trebuie musai sa scrie undeva? Am vazut persoane care proslavesc asta, insa nu le displace deloc nici clasic. Una este pe acest forum. Daca ei mint in declaratiile pe care le fac, e treaba lor.

Vezi postareaFranco222, la May 19 2008, 08:30 AM, a spus:

Ei, asa, daca ar fi sa luam de bun ce spune Preston, "sexul tantric" nici nu presupune penetrare :airkiss: :salut: Nush de unde le scoate pe-astea

Spune-ne tu ce presupune. Eu am citit ca nu presupune penetrare. Poate nu am avut informatii corecte, asa ca te rog sa le aduci tu, asupra acestui subiect.
0

#28 Utilizator offline   Franco222 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 May 2008 - 09:22 AM

Thoamne, cum sa ajunga chiar sa le displaca sexul clasic?
Da ceva exemple: persoane care au incercat si au constatat ca nu-i prea grozav, sau unde scrie ca nu presupune penetrare, linkuri etc. Care este "dosarul" cazului?
Am citit linkurile date de Preston, curios si eu sa vad cum se poate sex tantric fara penetrare, si n-am gasit nimic. :airkiss:
Voi va tineti doar de glume pe-aici?

Aceasta postare a fost editata de Franco222: 19 May 2008 - 09:48 AM

0

#29 Utilizator offline   Laughlin 

• Saguaro
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 May 2008 - 10:18 AM

Vezi postareaFranco222, la May 19 2008, 10:22 AM, a spus:

Thoamne, cum sa ajunga chiar sa le displaca sexul clasic?
Da ceva exemple: persoane care au incercat si au constatat ca nu-i prea grozav, sau unde scrie ca nu presupune penetrare, linkuri etc. Care este "dosarul" cazului?
Am citit linkurile date de Preston, curios si eu sa vad cum se poate sex tantric fara penetrare, si n-am gasit nimic. :airkiss:
Voi va tineti doar de glume pe-aici?

Unde am zis eu ca le displace, sau ca au incercat varianta tantrica si nu a fost prea grozav? Nu-mi mai rastalmaci vorbele ca sa fie scrise pagini degeaba. Te rog, citeste mai atent, inainte sa raspunzi non sens.
Nu ma privesc link-urile lui Preston. Este treaba lui.
http://www.mayra.ro/sex/sexperiente/sexul-...in-placere.html
Citeste pe aici, si arata-mi unde scrie ca e cu penetrare.
Tu nu ai postat nici un argument valabil, vii doar si dai cu contrazicerea nesustinuta decat de un NU , asa ca sa fie.
Te-am rugat sa explici, ca sa priceapa si aia de nu practica, dar vad ca o dai cotita.
Eu am aratat ce am citit. Tu ce ne arati...numai pe Gica Contra?
0

#30 Utilizator offline   Franco222 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 May 2008 - 10:51 AM

Gica Contra... se numeste aici prezumtie de nevinovatie. Cand formulezi niste acuzatii, trebuie sa le si sustii cu ceva. Pana atunci, apararea n-are nimic de explicat pentru ca nu e nevoie de aparare :salut: Eu pana acum vad pe-aici niste acuzatii cam hilare, si cer argumente caci singur nu le-am gasit.

Aha...in articolul acela nu scrie nici de penetrare nici de interdictia ei. Descrie un fel de preludiu si... se termina. Fara prea multe detalii.

Sexul fara penetrare este numai una dintre practicile tantrice, de aceea asocierea intre "sex tantric" si lipsa penetrarii e eronata.

Obtinerea de senzatii fara penetrare este imposibila doar daca partenerii sunt obositi, stresati, lipsiti de prea multa energie psihica. Iar daca senzatiile de placere exista, pac, a picat acuzatia. Pana la jocuri psihologice e cale lunga, sa fim seriosi :airkiss:

"sex quiz"

Aceasta postare a fost editata de Franco222: 19 May 2008 - 11:02 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi gandim cu creierul sau cu coloana vertebrala? chicago  0 2.614
Hot Topic (New) Atasamente Ce fetisuri ai?
ce te excita in pat lenjerie sau altceva
Activia  39 3.314
Hot Topic (New) Atasamente Cum recunoastem si prevenim o boala psihica * * * * * Cleric Prestøn  234 103.510
Replici noi singurătatea
remedii?
vesperala  15 5.847
Hot Topic (New) divergente intre soacra si nora lllucci  28 5.544