sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

intrebare:cine a auzit de galeria de arta "Alianta Artelor",din Cluj? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bogdan pictorul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 17 May 2008 - 05:45 PM

Am si eu o rugaminte la voi:mi s-a propus sa fac o expozitie de pictura in Cluj,in galeria de arta "Alianta Artelor",sub organizarea S.C.A.T.(societatea colectionarilor de arta din Transilvania)si am acceptat,dar nu cunosc prea multe lucruri despre aceasta galerie!am fost week-end-ul trecut prin Cluj,dar galeria era inchisa!puteti sa ma ajutati cu cateva date legate de galerie,respectiv,daca e o galerie serioasa,daca stiti cam cum arata interiorul,daca e ingrijit spatiul,etc.?
0

#2 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 17 May 2008 - 06:43 PM

Vezi postareabogdan pictorul, la May 17 2008, 06:45 PM, a spus:

Am si eu o rugaminte la voi:mi s-a propus sa fac o expozitie de pictura in Cluj,in galeria de arta "Alianta Artelor",sub organizarea S.C.A.T.(societatea colectionarilor de arta din Transilvania)si am acceptat,dar nu cunosc prea multe lucruri despre aceasta galerie!am fost week-end-ul trecut prin Cluj,dar galeria era inchisa!puteti sa ma ajutati cu cateva date legate de galerie,respectiv,daca e o galerie serioasa,daca stiti cam cum arata interiorul,daca e ingrijit spatiul,etc.?

N-am auzit de ea, da' daca îi din Clujuc, sigur e dă treabă...mişto...mai mergi o dată :doh:
0

#3 Utilizator offline   CssC 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-December 07

Scris 20 May 2008 - 01:09 AM

Vezi postareabogdan pictorul, la May 17 2008, 05:45 PM, a spus:

Eu zic sa ai grija mare. Totul pare frumos dar daca citesti mai cu atentie vezi ca esti la mana lor complet.
citez:"Un juriu de colecţionari va decide asupra folosirii bugetului anual de 30.000 euro, asupra oportunităţii organizării expoziţiei şi eventual asupra premierii artistului cu Premiul anual al Salonului „Alianţa artelor” în valoare de 4000 euro. (Premiul se va materializa în editarea unui album de artă cu lucrările autorului pemiat)
Lucrările premiate vor rămâne în proprietatea organizatorilor.
Din contravaloarea lucrărilor vândute, Galeria va reţine un comision de 15 % + 2 % (contravaloare timbru arte plastice)"->asta e luat de pe site-ul lor. Mai citeste si tu acolo! via http://artexpert.ro/...llery/index.php
0

#4 Utilizator offline   bogdan pictorul 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 20 May 2008 - 03:40 PM

Vezi postareaCssC, la May 20 2008, 02:09 AM, a spus:

Eu zic sa ai grija mare. Totul pare frumos dar daca citesti mai cu atentie vezi ca esti la mana lor complet.
citez:"Un juriu de colecţionari va decide asupra folosirii bugetului anual de 30.000 euro, asupra oportunităţii organizării expoziţiei şi eventual asupra premierii artistului cu Premiul anual al Salonului „Alianţa artelor” în valoare de 4000 euro. (Premiul se va materializa în editarea unui album de artă cu lucrările autorului pemiat)
Lucrările premiate vor rămâne în proprietatea organizatorilor.
Din contravaloarea lucrărilor vândute, Galeria va reţine un comision de 15 % + 2 % (contravaloare timbru arte plastice)"->asta e luat de pe site-ul lor. Mai citeste si tu acolo! via http://artexpert.ro/...llery/index.php

merci mult!am citit,chiar cand mi s-a propus sa fac expozitia acolo,dar conditiile astea sunt cam peste tot!eu ma gandeam daca stie cineva ceva de persoanele de acolo,adica organizatoarea Silvia Suciu si evaluatorul Radu Vasile!Sunt de incredere?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Ce pictori preferi? * * - - -
(poti alege mai multe optiuni!)
Armina  74 18.733
Hot Topic (New) Atasamente Arta si erotism .R*  46 11.884