In prezentarea stirilor la Prima TV, Protv, Antena 1,2,3 se folosesc la greu desconsiderari, exagerari si Parintele Grijuliu Negativ dar si Parintele Critic Negativ (urgia alba, capitala ploilor, trenul groazei, etc.). Sunt absolut disperati dupa audienta, si atrag doar pe cei mai putin educati folosind asemenea tactici.
Analiza Tranzactionala opinii pe marginea ei
Scris 11 June 2010 - 02:29 PM
Critical
Parent
6 Rescuing
Parent
3 Nurturing
Parent
10
Adult
8 Free
Child
4 Helpless
Child
13 Defensive
Child
7
mie mi-a iesit cam asa testul ala.poate sa mi-l interpreteze si mie cineva?dar sa aveti cunostinte de specuoialitate.
Va rog mult
Parent
6 Rescuing
Parent
3 Nurturing
Parent
10
Adult
8 Free
Child
4 Helpless
Child
13 Defensive
Child
7
mie mi-a iesit cam asa testul ala.poate sa mi-l interpreteze si mie cineva?dar sa aveti cunostinte de specuoialitate.
Va rog mult
Scris 14 June 2010 - 03:46 PM
chiar nimeni nu poate sa imi dea cateva idei despre testul de mai sus?de exemplu nurturent parent ce inseamna?e de bine sau de rau?
Scris 14 June 2010 - 04:29 PM
burlan, la Jun 14 2010, 04:46 PM, a spus:
chiar nimeni nu poate sa imi dea cateva idei despre testul de mai sus?de exemplu nurturent parent ce inseamna?e de bine sau de rau?
pai e de bine,'nurture' e termen pozitiv
'The Nurturing Parent is caring and concerned and often may appear as a mother-figure (though men can play it too). They seek to keep the Child safe and offer unconditional love, calming them when they are troubled.'
Aceasta postare a fost editata de om serios: 14 June 2010 - 04:29 PM
Scris 31 January 2012 - 10:21 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS