Aceasta postare a fost editata de Briela: 17 May 2008 - 05:43 AM
Pagina 1 din 1
Accesorii mireasa Acesorii pentru mireasa: bijuterii(tiare,coliere,cercei,etc.)
Scris 17 May 2008 - 05:35 AM
Vind accesoriile de mireasa.Cine e interesata sa imi dea o adresa pentru a-i trimite niste poze, la enciu_gabriela@yahoo.com
Scris 08 June 2008 - 10:30 PM
Vand rochie de mireasa din material organza,are fusta incorporata si corset cu pietre swarovski,are o trena de circa 8 metri cu broderie si pietre swarovski.arata impecabil,pret 1000 euro,mai multe detalii la telefon 0723751375,brindusa.
Scris 29 April 2011 - 11:56 AM
Creez accesori mireasa, doar la comanda. Comanda trebuie facuta din timp cel putin 1 luna inainte de nunta.
Materialele cu care lucrez le aduc din Franta, SUA si Bucuresti. De aceea comanda trebuie facuta din timp. In plus imi place sa discutam in profunzime despre ce model trebuie ales, sa mearga bine cu rochia, cu decolteul, cu stilul miresei etc
Lucrez cu perle - de apa dulce, perle de Mallorca, perle swarovski si perle de sticla de cehia. ( NU plastic, NU perle de sticla de proasta calitate care se cojesc rapid )
Cristale - simulant de diamant ( cubic zirconia ), Swarovski, de Boemia, cristale simple ( no name )
Sarma - Golden Filled ( Aur de 14 carate ), Argint 925, 999, sarma subtire de otel inoxidabil foarte rezistenta si finuta
Inchizatori, tortite cercei, lantisor - Golden Filled, Argint, sau otel inoxidabil.
Email - ceciliasunrise@yahoo.com
Cand trimiteti email puneti titlul de - Bijuterii mireasa.
Va urez nunta perfecta
Materialele cu care lucrez le aduc din Franta, SUA si Bucuresti. De aceea comanda trebuie facuta din timp. In plus imi place sa discutam in profunzime despre ce model trebuie ales, sa mearga bine cu rochia, cu decolteul, cu stilul miresei etc
Lucrez cu perle - de apa dulce, perle de Mallorca, perle swarovski si perle de sticla de cehia. ( NU plastic, NU perle de sticla de proasta calitate care se cojesc rapid )
Cristale - simulant de diamant ( cubic zirconia ), Swarovski, de Boemia, cristale simple ( no name )
Sarma - Golden Filled ( Aur de 14 carate ), Argint 925, 999, sarma subtire de otel inoxidabil foarte rezistenta si finuta
Inchizatori, tortite cercei, lantisor - Golden Filled, Argint, sau otel inoxidabil.
Email - ceciliasunrise@yahoo.com
Cand trimiteti email puneti titlul de - Bijuterii mireasa.
Va urez nunta perfecta
Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 29 April 2011 - 11:57 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vand rochie de mireasa, ieftin | Laviniateris | 1 | 2.100 |
|
|
Bestbride | 0 | 854 |