Programul Terra - Ce parere aveti ?
Scris 06 August 2005 - 02:38 PM
Dovasy, la Aug 6 2005, 02:57 PM, a spus:
nu este exclusa varianta. Rezonabil si plauzibil in contextul actual, mult mai "digerabil" decit povestile clasice din Biblie...
Scris 07 August 2005 - 10:55 PM
Mie personal nu-mi place ideia autorului ( care practic a mai fost spusa si de altii ), pur si simplu m-a intrigat, parca transforma viata intr-un mecanism, rece si inert. Totusi viata are alta dimensiune, este frumoasa si te poate innobila sufleteste, iar iubirea este ceva minunat care nu se incadreaza in meandrele inchistate ale ingineriei genetice descrise. Momentul aparitiei unui
copil in familie este ceva unic, un punct culminant al vietii.
Chiar de ar fi adevarata aceasta ipoteza a autorului, nu trbuie si nu poate strica maretia si frumusetea trairi vietii. Sunt curios sa citesc si alte pareri despre acest subiect.Scuze de intinderea art. dar mesajul din carte este socant.
Scris 08 August 2005 - 11:32 AM
proweb, la Aug 7 2005, 11:55 PM, a spus:
[snapbacca]59019[/snapbacca]
Nu, nu reuseste sa stirbeasca cu nimic maretia vietii, in ciuda interpretarii scānduristice. Trairile daca n-au fost puse in ecuatie nu inseamna ca nu sunt...
Scris 08 August 2005 - 09:23 PM
Mie mi se pare imaginatie bolnava...Dumnezeu nu cloneaza spirite. Spiritul e o parte din om care evolueaza, se leapada de materia primitiva care este trupul si ajunge..inger. Deci tot din om se nasc fiintele astea "galactice", eu prefer sa le consider oameni evoluati pana la stadiul de spirit.
parerea mea...
Scris 09 August 2005 - 12:27 PM
Poate ca este asa, poate ca nu - viata mea este in continuare la fel.
Scris 10 August 2005 - 10:04 AM
ellla, la Aug 8 2005, 10:23 PM, a spus:
Mie mi se pare imaginatie bolnava...Dumnezeu nu cloneaza spirite. Spiritul e o parte din om care evolueaza, se leapada de materia primitiva care este trupul si ajunge..inger. Deci tot din om se nasc fiintele astea "galactice", eu prefer sa le consider oameni evoluati pana la stadiul de spirit.
parerea mea...
[snapbacca]59229[/snapbacca]
Esti idealista. Dar uneori viata poate fi mai interesanta decit ar fi de asteptat...
Scris 04 March 2006 - 02:16 AM
Scris 04 March 2006 - 02:36 PM
Dovasy, la Aug 6 2005, 01:57 PM, a spus:
Am mai subiectul abordat de mai multe ori.
Nu comentez in nici un fel. Este o idee si fiecare e liber sa le emita.
Ce nu prea inteleg din ce a fost descris in expunerea doctorului Toni este faptul ca daca " zeii" extraterestrii cautau o structura spirituala pentru corpurile lor create genetic asexuat, inseamna ca nu erau in stare sa creeze ei o astfel de structura.
Tot autorul a sustinut ca ei l-au facut pe Adam. Daca tot l-au facut, nu avea nevoie si de un corp spiritual ca sa traiasca si sa se inmulteasca, ca sa produca descendenti care sa le puna "zeilor" la dispozitie entitatile spirituale pe care ei nu si le puteau genera, nu trebuiau cumva sa-i asigure lui Adam si un astfel de corp spiritual?
DE UNDE I L-AU DAT DACA EI NU SI-L PUTEAU CREEA?Punctul doi:-Am observat ca au tot incercat dupa ce au creeat omul sa il simplifice genetic.
Tot in expunere, este spus ca civilizatia in cauza era foarte simpla genetic, avand caracterele determinate de un numar mic de gene dominante zomozigote.
Daca tot ei ne-au creeat, nu puteau sa ne faca de la inceput simpli si sa nu se complice ulterior sa ne simplifice?
Probabil datorita faptului ca triesc asa mult(1000 da ani N.A.), si stau sa se joace cu genele populatiilor de pe alte planete?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Manipularea psihicului prin diverse metode. |
tjedy2000 | 230 | 66.605 |
|
Venirea la lume prin karma | Heeeellreiserfs | 17 | 3.333 |
|
|
NikkiBlackShadow | 17 | 11.991 |