sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Programul Terra - Ce parere aveti ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   seal_it_forever 

• ...just me...
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 05

Scris 06 August 2005 - 01:57 PM

http://www.geocities.com/SoHo/Veranda/8942...ramulterra.html
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 06 August 2005 - 02:38 PM

Dovasy, la Aug 6 2005, 02:57 PM, a spus:

nu este exclusa varianta. Rezonabil si plauzibil in contextul actual, mult mai "digerabil" decit povestile clasice din Biblie...
0

#3 Utilizator offline   proweb 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-March 05

Scris 07 August 2005 - 10:55 PM

Interesant este faptul ca nimic nu este nou in aceasta expunere. Notiunile au fost intalnite pe parcursul anilor, in diferite publicatii si se vede ca sunt adunate mestesugit la un loc. Astfel, satelitul care studiaza Terra era descoprit si anuntat ca avea o structura din cuart, populatiile din interiorul Terrei sunt pomenite sub diferite nume si se fac foarte multe referiri la ele. Colaborarea anumitor guverne cu cei care manevreaza OZN-urile, incepand cu Hitler, este citata de multe publicatii. Experimentul Philladelphia cu cele doua nave care aveau cate un generator magnetic si care au intrat in rezonanta, este un subiect care m-a incitat deosebit cand la-am citit, desi informatiile despre acest experiment au fost apoi abandonate.Ingineria genetica si fenomenul OZN este cel mai raspandit in mass media.Biblia este insa foarte greu de patruns iar multe aspecte care intrec puterea de intelegere sunt interpretate de multi in mod gresit. Totusi aceasta carte de capatai pentru crestini ca si celelalte carti vechi, au avut in general un rol important in civilizatia omenirii.
Mie personal nu-mi place ideia autorului ( care practic a mai fost spusa si de altii ), pur si simplu m-a intrigat, parca transforma viata intr-un mecanism, rece si inert. Totusi viata are alta dimensiune, este frumoasa si te poate innobila sufleteste, iar iubirea este ceva minunat care nu se incadreaza in meandrele inchistate ale ingineriei genetice descrise. Momentul aparitiei unui
copil in familie este ceva unic, un punct culminant al vietii.
Chiar de ar fi adevarata aceasta ipoteza a autorului, nu trbuie si nu poate strica maretia si frumusetea trairi vietii. Sunt curios sa citesc si alte pareri despre acest subiect.Scuze de intinderea art. dar mesajul din carte este socant.
0

#4 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 August 2005 - 11:32 AM

proweb, la Aug 7 2005, 11:55 PM, a spus:

Chiar  de  ar  fi  adevarata  aceasta  ipoteza  a  autorului,  nu trbuie  si  nu  poate strica  maretia  si  frumusetea  trairi  vietii.  Sunt  curios  sa  citesc  si  alte  pareri  despre  acest  subiect.Scuze  de  intinderea  art.  dar  mesajul  din  carte  este  socant.
[snapbacca]59019[/snapbacca]

Nu, nu reuseste sa stirbeasca cu nimic maretia vietii, in ciuda interpretarii scānduristice. Trairile daca n-au fost puse in ecuatie nu inseamna ca nu sunt...
0

#5 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 08 August 2005 - 09:23 PM

"Programele de inginerie genetică LE oferă pe laāngă cea mai ieftină modalitate de reproducere, o evoluţie genetică rapidă, din treaptă īn treaptă, marca A.de.N. a supercivilizaţiei evoluānd īn paralel cu marca genetică a programelor de inginerie genetică. Dintr-un nod filogenetic comun, sa-au desprins ramuri īntregi de fiinţe inteligente născute fiecare din programe de inginerie genetică distincte. Fiinţele astfel obţinute, numite īn Biblie īngeri..."

Mie mi se pare imaginatie bolnava...Dumnezeu nu cloneaza spirite. Spiritul e o parte din om care evolueaza, se leapada de materia primitiva care este trupul si ajunge..inger. Deci tot din om se nasc fiintele astea "galactice", eu prefer sa le consider oameni evoluati pana la stadiul de spirit.

parerea mea...
0

#6 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 09 August 2005 - 12:27 PM

Si ce daca?
Poate ca este asa, poate ca nu - viata mea este in continuare la fel.
0

#7 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 10 August 2005 - 10:04 AM

ellla, la Aug 8 2005, 10:23 PM, a spus:

"Programele de inginerie genetică LE oferă pe laāngă cea mai ieftină modalitate de reproducere, o evoluţie genetică rapidă, din treaptă īn treaptă, marca A.de.N. a supercivilizaţiei evoluānd īn paralel cu marca genetică a programelor de inginerie genetică. Dintr-un nod filogenetic comun, sa-au desprins ramuri īntregi de fiinţe inteligente născute fiecare din programe de inginerie genetică distincte. Fiinţele astfel obţinute, numite īn Biblie īngeri..."

Mie mi se pare imaginatie bolnava...Dumnezeu nu cloneaza spirite. Spiritul e o parte din om care evolueaza, se leapada de materia primitiva care este trupul si ajunge..inger. Deci tot din om se nasc fiintele astea "galactice", eu prefer sa le consider oameni evoluati pana la stadiul de spirit.

parerea mea...
[snapbacca]59229[/snapbacca]

Esti idealista. Dar uneori viata poate fi mai interesanta decit ar fi de asteptat...
0

#8 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 10 August 2005 - 10:09 AM

tell me about it... :"> :soc:
0

#9 Utilizator offline   Daciana 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-March 06

Scris 04 March 2006 - 02:16 AM

Daca plecam de la definitia "echilibrului Nash" (care descrie o stare a echilibrului strategic, plecand de la premisa ca un jucator nu are nici un avantaj, schimband de unul singur strategia) si trecem la analiza algoritmilor tip "arbori AVL" (Adelson, Velski, Landau) ce indeplinesc, suplimentar, un anumit criteriu de echilibru prin impunerea conditiei ca inaltimile fiecarui nod din "arbore" sa difere prin maxim 1 ca sa obtinem un "arbore" echilibrat, ajungem la concluzia ca acest "joc" ilogic de autodistrugere e practicat, de fapt, nu atat de acele supercivilizatii ci chiar de ambitiile stupide (pur omenesti) de dominare a Terrei de catre unii dintre pamanteni.
0

#10 Utilizator offline   tjedy2000 

• JEDI MASTER
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-November 05

Scris 04 March 2006 - 02:36 PM

Vezi postareaDovasy, la Aug 6 2005, 01:57 PM, a spus:

Am mai subiectul abordat de mai multe ori.
Nu comentez in nici un fel. Este o idee si fiecare e liber sa le emita.
Ce nu prea inteleg din ce a fost descris in expunerea doctorului Toni este faptul ca daca " zeii" extraterestrii cautau o structura spirituala pentru corpurile lor create genetic asexuat, inseamna ca nu erau in stare sa creeze ei o astfel de structura.
Tot autorul a sustinut ca ei l-au facut pe Adam. Daca tot l-au facut, nu avea nevoie si de un corp spiritual ca sa traiasca si sa se inmulteasca, ca sa produca descendenti care sa le puna "zeilor" la dispozitie entitatile spirituale pe care ei nu si le puteau genera, nu trebuiau cumva sa-i asigure lui Adam si un astfel de corp spiritual?
DE UNDE I L-AU DAT DACA EI NU SI-L PUTEAU CREEA?Punctul doi:-Am observat ca au tot incercat dupa ce au creeat omul sa il simplifice genetic.
Tot in expunere, este spus ca civilizatia in cauza era foarte simpla genetic, avand caracterele determinate de un numar mic de gene dominante zomozigote.
Daca tot ei ne-au creeat, nu puteau sa ne faca de la inceput simpli si sa nu se complice ulterior sa ne simplifice?
Probabil datorita faptului ca triesc asa mult(1000 da ani N.A.), si stau sa se joace cu genele populatiilor de pe alte planete?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Razboiul psihotronic
Manipularea psihicului prin diverse metode.
tjedy2000  230 66.605
Replici noi Venirea la lume prin karma Heeeellreiserfs  17 3.333
Replici noi Atasamente Planeta Eris (UB 313) NikkiBlackShadow  17 11.991
Hot Topic (New) Unde "ne ducem" cand suntem anesteziati? nayomi  50 7.378
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Blestemele
Adevar?Minciuna?Realitate?Dovezi?
«Nsl»  174 15.785