sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Furt intelectual la ziarul Gandul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cod_gabriel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-April 07

Scris 15 May 2008 - 06:21 PM

Imi pare rau daca acest topic nu isi are locul cel mai bun aici, dar nu am gasit alta arie mai potrivita.
Vreau sa semnalez ceva ce tine mai degraba de domeniul antisocialului, decat al implicarii sociale.
Sunt fotograf amator si am un cont pe site-ul de fotografie www.flickr.com, unde am vreo 3000 de fotografii. Astazi intru pe editia electronica a ziarului Gandul, citesc un articol despre distrugerea Parcului Tineretului, si cand colo, ce sa vezi? Fotografia din articol imi pare cunoscuta!
Acum am verificat si este una dintre fotografiile mele, postata in data de 27.10.2007 pe acel site.
Iata articolul din Gandul:
http://www.gandul.info/actualitatea/30-de-...ml?3927;2634759
Iata fotografia din Gandul, in format mare:
http://www.gandul.info/poze/actualitatea/3...cture&ptr=0
Iata linkul catre fotografia mea: http://www.flickr.com/photos/8628950@N06/1...57602741395496/
Daca urmati acest ultim link, veti vedea ca fotografia a fost incarcata de mine pe flickr asta toamna.
Gestul este urat din partea "Gandului", mai ales ca le-as fi pus la dispozitie cu placere fotografia cu singura conditie de a fi postat linkul in editia electronica.
0

#2 Utilizator offline   cristina e 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 07

Scris 10 June 2008 - 11:43 AM

Probabil au cautat poze pe net cu subiectul asta si au gasit-o pe cea facuta de tine.
Oricum e foarte frumoasa!
0

#3 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 10 June 2008 - 04:33 PM

Este foarte reusita poza ta, eu zic sa-i iei la rost un pic.
0

#4 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 10 June 2008 - 04:49 PM

iti inteleg mahnirea, dar ai aprecierea mea pentru poza
e incantatoare
felicitari!
in rest.....doar esti roman.....
0

#5 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 10 June 2008 - 07:10 PM

Eu zic sa le ceri dreptul, nu te lasa, incerca sa-ti scoti plata pentru poza, macar 100-200 euro, ca ei scot destul de pe urma bunilor (ca sa spun altfel) care tac, desi probabil nu vei obtine daca nu a fost inregistrata poza cu drepturi de autor... Dar macar fa-le scandal, poate te plateste un alt ziar concurent sau cel putin le faci scandal intr-un articol in alt ziar.

Ce-ar putea iesi rau in cazul asta este ca si-ar putea pierde slujba vreo toanta/tont care a luat poza fara sa intrebe...

Arata-le ca-ti cunosti drepurile (daca le ai, poza nefiind inregistrata...aici nu stiu sigur...)
0

#6 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 10 June 2008 - 06:55 PM

ce copilarie!
cine crezi ca sta sa se prezinte la n sedinte de judecata, expertize, confruntari ...apoi repetate la apel si repetate iar la curtea suprema....
auzi 100-200 E!!!!!
teoretic ai dreptate, dar practic traiesti in romania
0

#7 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 10 June 2008 - 08:24 PM

Inteleg ce spui, dar ar fi un gest simbolic, nu pentru bani. De asta poporul roman este calcat in picioare, pentru ca nu-si cere drepturile.

Daca toti si-ar cere drepturile, in mod simbolic, nu neaparat ca ar reprezenta cine stie ce avere sau castig, situatia ar incepe sa se schimbe, la fel ca si constiinta romanului.

Aceasta postare a fost editata de Pippo: 10 June 2008 - 08:25 PM

0

#8 Utilizator offline   Simplu_X 

• Breath
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 10 June 2008 - 08:11 PM

Am ceva prieteni pe acolo, o sa iau maine legatura cu ei si o sa le trimit si postul tau pe e-mail. Daca te pot ajuta, o vor face. Bafta!
0

#9 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 12 June 2008 - 07:19 PM

Urat din partea lor... sau o fi fost din neatentie, or fi dat search pe google si a aparut poza ta si...
Oricum, foarte frumoasa poza... si celelalte poze, m-am uitat pe ce ai, imi plac foarte mult si pozele din Parcul Herastrau... ti-am dat add pe flickr...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic