sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Labradorul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mr_joe 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 15 May 2008 - 04:47 PM

Originar din Anglia, labradorul ajunge la o inaltime de 54-57 cm si o greutate de 25-30 kilograme. Culoarea parului poate fi maro, galbena sau neagra.

Iubeste apa si este cunoscut ca un foarte bun inotator. De asemenea, are simtul olfactiv bine dezvoltat, fiind un forte bun raportor.
0

#2 Utilizator offline   cookie342 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 09 July 2008 - 08:11 AM

eu am 2 labradori:Rusty, si Jack.sunt foarte cuminti :cry: si admir asta la ei!!!!!!!!!! rusty e pe camp langa lac:
jack e in camera intunecoasa:

Fisiere atasate

0

#3 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 09 July 2008 - 08:40 AM

specific labradorului mai este si devotamentul total fata de stapan
0

#4 Utilizator offline   barbye_maxx_doggy 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-July 08

Scris 09 July 2008 - 04:27 PM

Eu am o fetita labrador...desi nu am posibilitati ca sa cresc un caine de talie mare....mi-am dorit tare mult un labrador inca de cand eram mica(nu prea mica....insa adolescenta) ...asa ca am hotarat in urma cu un an sa imi iau si eu un LABRADOR....am vrut,initial un baietel pentru a nu face pui,insa nu am gasit decat fetita...am luat o fetita...iar la un an am castrat-o....acum are 1 an si 4 luni...si e tare necajita...pentru ca eu stau la apartament....o scot dimineata(lintre orele 8-10) dupa amiaza(intre orele 15-18) si seara (intre orele 21-22)....Mie imi place sa plimb caini :) ....si chiar ma distrez cu ea..mai ales acum ca e vara si o duc la plaja(pt k stau in constanta) ....e o balaciiiiiiitaaaaaaaaa...ca toti labradorii de altfel!!...sunt caini de apa... :lol2: ...acasa se suie la robinet cand umblu la apa....si bea de-acolo...... :P ....labradorii sunt plini de energie....si foarte foarte simpatici! :doh:
0

#5 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 06 October 2008 - 03:33 PM

si io am un labrador retriever.. dar catelul meu vrea doar sa manance si sa doarma
0

#6 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 06 October 2008 - 03:44 PM

Vezi postareabarbye_maxx_doggy, la Jul 9 2008, 03:27 PM, a spus:

Eu am o fetita labrador...desi nu am posibilitati ca sa cresc un caine de talie mare....mi-am dorit tare mult un labrador inca de cand eram mica(nu prea mica....insa adolescenta) ...asa ca am hotarat in urma cu un an sa imi iau si eu un LABRADOR....am vrut,initial un baietel pentru a nu face pui,insa nu am gasit decat fetita...am luat o fetita...iar la un an am castrat-o....acum are 1 an si 4 luni...si e tare necajita...pentru ca eu stau la apartament....o scot dimineata(lintre orele 8-10) dupa amiaza(intre orele 15-18) si seara (intre orele 21-22)....Mie imi place sa plimb caini ;) ....si chiar ma distrez cu ea..mai ales acum ca e vara si o duc la plaja(pt k stau in constanta) ....e o balaciiiiiiitaaaaaaaaa...ca toti labradorii de altfel!!...sunt caini de apa... 8) ...acasa se suie la robinet cand umblu la apa....si bea de-acolo...... :spiteful: ....labradorii sunt plini de energie....si foarte foarte simpatici! :P

Asa e - sunt exceptional de atasati si vor atentie ..si eu am o fetitza labrador - vezi avatar - e o zapacita cand da de apa - si insista sa bea si ea d ela robinet sau sticla :)
Un caine superb - dar are mare nevoie de miscare - altfel devine nervos si poate creea probleme

Vezi postareaMr_joe, la May 15 2008, 03:47 PM, a spus:

Originar din Anglia, labradorul ajunge la o inaltime de 54-57 cm si o greutate de 25-30 kilograme. Culoarea parului poate fi maro, galbena sau neagra.

Iubeste apa si este cunoscut ca un foarte bun inotator. De asemenea, are simtul olfactiv bine dezvoltat, fiind un forte bun raportor.

Al meu bate catre 50 :cheer:
0

#7 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 06 October 2008 - 04:17 PM

Fisier atasat  hilda.jpg (210.7K)
Number of downloads: 15
asta e Hilda mea ... si ea e innebunita cu apa ... de cuminte e f cuminte , dar ceea ce ma deranjeaza , cand nu am timp de ea sa ies la plimbare sau sa ii dau atentie , nu face nimic singura, sa se joace sau altceva :cheer: .. se joaca cu mine atat cat am biscuti cand biscuitii nu mai sunt , nu se mai joaca ... :spiteful:
0

#8 Utilizator offline   Alice L. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-June 09

Scris 12 June 2009 - 06:31 PM

Si eu am o fetita labrador.Foarte draguta.
Uitati un forum despre labradori,unde putem discuta mai mult despre labradori:

http://labrador.forumgratuit.ro

Eu am legat o prietenie foarte stransa cu Lisa,labradoritza mea.CAnd sunt la birou,se urca pe scaun si ma linge,cand vin acasa ma linge pe picioare,e o scumpete.
0

#9 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 16 July 2009 - 09:11 AM

Vezi postareaSaharian, la Oct 6 2008, 04:44 PM, a spus:

Asa e - sunt exceptional de atasati si vor atentie ..si eu am o fetitza labrador - vezi avatar - e o zapacita cand da de apa - si insista sa bea si ea d ela robinet sau sticla :rot:
Un caine superb - dar are mare nevoie de miscare - altfel devine nervos si poate creea probleme

Al meu bate catre 50 :rot:

Cainele tau 100% nu e labrador. Cred ca e o corcitura intre ciobanescul irlandez si cainele ala englezesc mare si auriu (imi scapa numele rasei, dar in greutate poate sa treaca de 60 de kg). Oricum, e frumos cainele. :D
0

#10 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 16 July 2009 - 09:16 AM

Vezi postareaDingo25, la Jul 16 2009, 08:11 AM, a spus:

Cainele tau 100% nu e labrador. Cred ca e o corcitura intre ciobanescul irlandez si cainele ala englezesc mare si auriu (imi scapa numele rasei, dar in greutate poate sa treaca de 60 de kg). Oricum, e frumos cainele. :rot:

Pe mine chiar ma lasa rece daca e sau nu - dar veterinarii au zis ca e :rot: ...macar partial :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Am nevoie de ajutor
Vreau sa cumpar un caine si am nevoie de ajutor.
Septy92  1 1.038
Hot Topic (New) Atasamente Cainele se scoala prea devreme si vrea afara cititor1  47 13.776
Replici noi canisele inregistrate ? poppyflo  2 1.107
Replici noi Ce cosmetice sunt recomandate pentru caini?
sampon pentru caini
as@lucian  3 1.787
Replici noi Atasamente Amstaff albastru-Blue Amstaff Canisa Spartans  10 13.158