sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imprimanta matriciala! CPS ??? linii pe minut ??? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mariusmit 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-May 08

Scris 14 May 2008 - 11:11 PM

Buna ziua ,

Incerc sa imi cumpar o imprimanta matriciala de mare viteza .
Imprimanta care AR trebui sa o cumpar listeaza 1000 linii pe minut dar costa fff mult (20 000 lei ) motiv pentru care caut una mai ieftina normal si cu o viteza mai mica dar sunt unele lucruri pe care nu le inteleg si poate ma ajuta cineva.
1. Ce inseamna linii pe minut ?? ... cate linii are o pagina A4
2. Ce inseamna CPS ?? Oriunde am cautat viteza de tiparire la imprimantele matriciale este in CPS ... eu pana acum am folosit imprimante laser/jet si viteza era data in PPM ... pagini pe minut ... poate cineva sa faca o conversie din CPS in PPM ??
3. 680 cps este mult sau putin .... eu am de tiparit .... destul de mult ... 1000 pagini pe zi cu umplere intre 1 si 3 randuri caractere pe o foaie A4
4. EPSON FX890 ... este buna pt ce vreau eu ? http://www.pcpro.ro/...roducts_id=1337
0

#2 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 14 May 2008 - 11:56 PM

Nu imi pot da seama, la ce iti mai trebuie imprimanta matriceala in ziua de azi?

Poti folosi si una normala....nu mai e obligatoriu sa cumperi de la tipografie facturi si chitantiere dinacelea autocopiante.
0

#3 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 15 May 2008 - 07:05 AM

1. In mod normal o pagina are latimea de aproximativ 80 caractere si inaltimea de aproximativ 60 randuri.
2. CPS = caractere pe secunda
Imprimantele laser au viteza in PPM pentru ca functionarea lor este independenta de numarul de caractere (incarcarea) pe pagina.
3. la 680 CPS inseamna ca o pagina e gata in maxim 7,5 sec, echivalentul la 8 PPM
4. Da, e buna.
0

#4 Utilizator offline   mariusmit 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-May 08

Scris 15 May 2008 - 12:29 PM

Vezi postareaGigJoe, la May 15 2008, 12:56 AM, a spus:

Nu imi pot da seama, la ce iti mai trebuie imprimanta matriceala in ziua de azi?

Poti folosi si una normala....nu mai e obligatoriu sa cumperi de la tipografie facturi si chitantiere dinacelea autocopiante.

Corect .... dar stii cat de bine se castiga din comercializarea celor pretiparite si personalizate ????
Poate acum intelegi la ce imi trebuie .

Vezi postareaPaul Brahtl, la May 15 2008, 08:05 AM, a spus:

1. In mod normal o pagina are latimea de aproximativ 80 caractere si inaltimea de aproximativ 60 randuri.
2. CPS = caractere pe secunda
Imprimantele laser au viteza in PPM pentru ca functionarea lor este independenta de numarul de caractere (incarcarea) pe pagina.
3. la 680 CPS inseamna ca o pagina e gata in maxim 7,5 sec, echivalentul la 8 PPM
4. Da, e buna.

Multumesc !!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi barton 2800+ roly  0 2.282
Replici noi HDD Extern se blocheaza ! krys_tyna_07  3 1.966