sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vaticanul admite existenta extraterestrilor Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 15 February 2009 - 11:38 AM

Vezi postareaAend, la Feb 15 2009, 07:59 AM, a spus:

Inseamna ca ei exista degeaba acolo nu ? Din moment ce nu mai cred ca omul e facut din lut.

Pai tu ce credeai ?
Crezi ca si azi suntem in evul mediu si societatea nu dispune de metode moderne sa modeleze caracterele oamenilor decat prin minciuna religioasa?
Nu vezi in jurul tau ca tineretul este angrenat in scoli cam 20 de ani din viata si asta zilnic multe ore ...crezi ca mai este nevoie de scoala de duminica oferita de biserica, sau de santajul cu extraterestrii supranaturali ca sa faci dintr-un copil om ?

Treziti-va la realitate ...vremea minciunii religioase, a indobitocirii prin minciuna, si transformarea oamenilor in oi smerite fara personalitate ...astea sunt de domeniul trecutului ....si iata ca si Papa de la Roma inchina steagul in fata evidentei ...pentru ca si el isi da seama ca Nu mai tine cu minciuna!
0

#22 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 15 February 2009 - 11:46 AM

vaticanul ar sustine si existenta extraterestrilor daca ar da bine si le-ar face o imagine buna :ok: nu degeaba au furat motto-ul dosarelor X "adevarul e dincolo de noi" ..cam curios tinand cont ca ei stiu totul si mai ales sunt detinatorii adevarului absolut :-
0

#23 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 15 February 2009 - 12:00 PM

Vezi postareaSikaryan, la Feb 15 2009, 12:38 PM, a spus:

Treziti-va la realitate ...vremea minciunii religioase, a indobitocirii prin minciuna, si transformarea oamenilor in oi smerite fara personalitate ...astea sunt de domeniul trecutului ....si iata ca si Papa de la Roma inchina steagul in fata evidentei ...pentru ca si el isi da seama ca Nu mai tine cu minciuna!

Da, ar fi si timpul să vă treziți și tu și ăia de la Vatican.
Sau să cred că tu și ei sīnteți īn posesia unor dovezi, INCONTESTABILE, că există...extratereștri???!!!!
Poi DEMONSTRAȚI. Măcar tu că de la "deștepții", ăia inobilați cu premii nu ai la ce să te aștepți. :- :ok:
0

#24 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 February 2009 - 12:15 PM

Vezi postareadulgherul, la Feb 15 2009, 12:00 PM, a spus:

Sau să cred că tu și ei sīnteți īn posesia unor dovezi, INCONTESTABILE, că există...extratereștri???!!!!

Pai chiar vtu esti cel care crezi in extraterestrii ...sau Dumnezeul tau nu o fi venit din cer ci a venit din gropile de gunoi de la Glina?
0

#25 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 15 February 2009 - 03:13 PM

Vezi postareaSikaryan, la Feb 15 2009, 01:15 PM, a spus:

Pai chiar vtu esti cel care crezi in extraterestrii ...sau Dumnezeul tau nu o fi venit din cer ci a venit din gropile de gunoi de la Glina?

Mă,
Tu știi despre ce discutăm?
Consultă naibi un psihiatru, că suferi de o boală de care nu ești conștient.
Era vorba , că cei de la Votican īn frunte cu onanistul șef cred că extratereștri īs frați lor.
Tu ești de parte lor.
Cīnd naiba o să īnțelegi că TOT CE TRĂIEȘTI este un...EXPERIMENT?
Ce ai prefera ? Să fii experimentul altei civilizații, despre care nu știi nimic.
Sau experimentul unui Dumnezeu care Sa făcut OM? :roll:
0

#26 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 February 2009 - 08:14 PM

Vezi postareadulgherul, la Feb 15 2009, 03:13 PM, a spus:

Mă,
Tu știi despre ce discutăm?

De ce ...tu nu sti? ...pai urca cu cursorul mai sus si o sa vezi !
Plus e asta vei vedea ca nu mi-ai raspuns la intrebare!

Citeaza

Consultă naibi un psihiatru, că suferi de o boală de care nu ești conștient.

Ti-am mai spus ...nu credea ca toata lumea are problemele pe care le ai tu ...ca asta tot semnul unei boli este!

Citeaza

Era vorba , că cei de la Votican īn frunte cu onanistul șef cred că extratereștri īs frați lor.

Mai tufa tu nu intelegi ca Papa cand zice extraterestrii se refera si la Dumnezeu ca si acela e tot extraterestru!
... trebuie sa iti explic eu ce inseamna extraterestru?
EXTRATERÉSTRU, -Ă, extratereştri, -stre, adj., s.m. şi f. (Fiinţă) care se află īn afara globului terestru. – Din fr. extraterrestre.

sau
EXTRATERÉSTRU, -Ă adj., s.m. şi f. (Fiinţă) din afara globului pămāntesc. [< fr. extraterrestre, cf. lat. extra – din afară, terra – pămānt].

Pai daca dumnezeu este in cer ...el nu e extraterestru?

Pai vezi la ce se referea papa ? ...ca tare greu te mai prinzi!

Citeaza

Tu ești de parte lor. Cīnd naiba o să īnțelegi că TOT CE TRĂIEȘTI este un...EXPERIMENT?

Fi sigur ca ma gandeam la asta cu mult inaintea ta!

Citeaza

Ce ai prefera ? Să fii experimentul altei civilizații, despre care nu știi nimic.

Ce prostie !
Parca credinta ta intr-un Dumnezeu din cer se bazeaza pe stinta sau cunoastere?
Tu chiar nu mesteci cu mintea ce scoti pe gura !
0

#27 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 16 February 2009 - 10:41 AM

Vezi postareaAend, la Feb 14 2009, 07:26 PM, a spus:

Sa nu uitam ca Vaticanul a admis existenta extraterestrilo facandu-i "frati cu noi" :roll: ce tampiti aia de la Vatican domne' . O gloata de tampiti

Fa un efort de gandire si "presupune si tu prin absurd" ca "imposibilul" ar fi posibil: extraterestrii chiar sa existe. Pe ei nu tot Dumnezeu i-ar fi facut in cazul asta? Ca si pe noi, desigur. :cheer: In cazul asta, nu vad de ce e asa o mare tampenie sa spuna ca sunt "fratii nostrii", sunt fratii nostrii dupa tatal nostru comun, Creatorul, nu? :roll:
0

#28 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 19 February 2009 - 11:34 AM

Vezi postareaEnki, la Feb 16 2009, 11:41 AM, a spus:

Fa un efort de gandire si "presupune si tu prin absurd" ca "imposibilul" ar fi posibil: extraterestrii chiar sa existe. Pe ei nu tot Dumnezeu i-ar fi facut in cazul asta? Ca si pe noi, desigur. :blink: In cazul asta, nu vad de ce e asa o mare tampenie sa spuna ca sunt "fratii nostrii", sunt fratii nostrii dupa tatal nostru comun, Creatorul, nu? :D

Io cred in d-astia. :P
0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 February 2009 - 11:47 AM

Atentie la ghilimele, ca sunt plasate strategic. :blink:
0

#30 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 19 February 2009 - 05:49 PM

Vezi postareaEnki, la Feb 16 2009, 10:41 AM, a spus:

Fa un efort de gandire si "presupune si tu prin absurd" ca "imposibilul" ar fi posibil: extraterestrii chiar sa existe. Pe ei nu tot Dumnezeu i-ar fi facut in cazul asta? Ca si pe noi, desigur. :D In cazul asta, nu vad de ce e asa o mare tampenie sa spuna ca sunt "fratii nostrii", sunt fratii nostrii dupa tatal nostru comun, Creatorul, nu? :P

Nu exista extraterestrii,omul este creatia suprema a lui Dumnezeu. Au doara nu crezi ca extraterestii ăstia au dat o mana de ajutor egiptenilor in urma cu vreo 4500 de ani ? :blink:

Vezi postarea*Arcadia*, la Feb 19 2009, 11:34 AM, a spus:

Io cred in d-astia. :eek:

Da Arcadia ? De ce crezi ? :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dumnezeu de ce ne-a creat? Kirodut  47 5.262
Replici noi Cunoasteti manastiri in care se fac deposedari ? florin223  7 1.197
Replici noi Ispitele capitalismului Andrei Vlinder  17 2.745
Poll (No New) Chestionar:    Care sunt cauzele psihologice/sociale ale credinţei?
Cauzele credinţei dintr-o perspectivă psiho-sociala...
Lüigi  37 1.484
Replici noi Canele TV & radio religioase online Bananasplit  14 4.351