sau Inregistrare

• 139 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hepatita C - teme combinate - Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   nori 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-August 05

Scris 17 August 2005 - 06:43 PM

mia, la Aug 16 2005, 06:57 PM, a spus:

N-as putea  spune ca ma bucur sa ne cunoastem in atare imprejurari dar se pare ca avem mai multe in comun decat virusul.....
Am 41 ani ,sunt din Constanta si am aceeasi profesie ca si tine .
In afara de asta am aceeasi revolta ca si tine impotriva sistemului medical desi eu am aflat de boala acum 1 an.Poate ca nu mai este la fel de -acuta ' dar raspunsul la intrebarea ta este DA am trecut prin faza asta si credeam ca am depasit-o dar,constat cand si cand ca indignarea nu dispare.
As vrea sa vorbim mai mult ,daca vrei am sa-ti dau o adresa de mail.
[snapbacca]60768[/snapbacca]

Ma bucur intr-un fel ca pot face cunostinte noi. As fi bucuroasa daca mi-ai scrie pe e-mailul: eleonoraa62@yahoo.com.Astept vesti de la tine , eventual chiar pe yahoo mesenger.mai vorbim.
0

#22 Utilizator offline   nori 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-August 05

Scris 17 August 2005 - 06:50 PM

Enigma, la Aug 16 2005, 07:33 PM, a spus:

Buna Nori,

deci nu stiu de cand am boala, cred ca cei mai putini dintre noi stiu de cand o au si mai ales de UNDE. Eu ma simt deocamdata f. bine, nu am efecte secundare, chiar cu tratamentul de interefon si ribavirina.
[snapbacca]60772[/snapbacca]

enigma draga, eu am facut tratament cu citostatice si m-am simtit mizerabil, groaznic.Nici nu pot sa descriu starile prin care am trecut.Am jurat ca nu voi mai face citostatice.Mi-e frica de efecte secundare. Dar eu inca nu stiu in ce stadiu sunt,urmeaza sa fac investigatiile aferente. Problema e ca sunt multe similitudini intre pasii pe care i-am urmat pentru cancer cu cele pe care trebuie sa le fac acum.Mi-e frica.Iti doresc sa treci usor peste faza asta si sa nu spui ca mine la sfirsit:jur ca asa ceva nu mai fac.
0

#23 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 26 August 2005 - 08:56 AM

Draga Nori,
Linisteste-te, nici un medic nu iti va prescrie tratament cu Interferon, mai ales dupa un tratament cu citostatice. Hepatita C daca esti grijuliu, nu mori de ea dar mori cu ea. Daca ai avut curiozitatea sa mai citesti ce am postat ai sa vezi ca am dreptate. Sunt cateva reguli de care trebuie sa tii seama: regim, dar nu draconic pentru ca mai rau faci ficatului, iar eu cel putin sunt impotriva regimului vegetarian, organismul are nevoie si de proteina animala si de glucide si de grasimi dar in cantitatile pe care ti le cere orice mic exces da de lucru peste orele de program ficatului. Alcool de loc. Fiind inginer chimist incearca sa te feresti de tot ce inseamna solventi, fum, gaze. Orice tratament pentru hepatoprotectie iti va face bine.
0

#24 Utilizator offline   ameli 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-August 05

Scris 26 August 2005 - 04:38 PM

Buna tuturor , sper ca cele scrise mai jos sa va ajute...
0

#25 Utilizator offline   cgeorgetm 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-September 05

Scris 07 September 2005 - 03:01 PM

Salut!
Acum un an si jumate mama a fost depistata cu virusul C. A urmat un tratament
pe care la primit dupa ce i s-a facut punctia. Tratamentul pe care l-a primit ia facut mai mult rau decat bine. Adica nu putea sa mai doarma noapt, avea stari depresive
si avea mari probleme cu anemia. Si toate astea i se intamplau datorita tratamentului. Nu a mai putut suporta tratamentul asta si am inceput sa ma interesez de un tratament pe baza de plante, natural 100%, am auzit ca f. multi oameni care aveau tot felul de boli printre care si cei care au avut virusul C,B s-au vindecat. Foarte suspicios am cumparat un tratament natural 100% care a costat f.
mult pt. mine. Am facut un efort f mare d.p.d.v financiar. si am cumparat tratamentul(aprox. 11 milioane in 2 luni). Chiar astazi mama a primit rezultatul analizelor dupa doua luni de tratament si sunt f. bune, nici mie nu-mi vine sa cred,
sunt aproape analizele unui om sanatos. Eu nu fac reclama, sunt doar fericit ca exista un tratamnet care o va face bine. Am intrebat cativa medici si imi spuneau ca nu exista inca un tratament care sa poata vindeca sau stopa. Dar NU ESTE ASA.
Daca te intereseaza trimite-mi mail si eu te voi pune in legatura cu cel care poate sa-ti dea tratamentul. Adresa mea de mail este : cgeorgetm@yahoo.com
0

#26 Utilizator offline   Madi 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-August 05

Scris 07 September 2005 - 03:26 PM

Pentru cgeorgetm,
Pentru cgeorgetm,
Salut si eu,
Nu stiu ce varsta ai, probabil ce a copiilor mei 24-25 de ani.
Nu stiu prea bine modul de functionare a forumului, ma descurc mai mult intuitiv.
Eu am descoperit intamplator ca sunt purtatoare de virus C. Pot spune ca nu am avut norocul sa intereseze nici unul din medicii la care am fost in mod special problema mea de sanatate. Este adevarat, ca deocamdata totul pare normal, transaminazele sunt normale. Nu am faccut insa de mult o ecografie macar, (acum 2 ani era ok), si nici punctie pt ca medicii au spus ca deocamdata nu este nevoie. Ma simt relativ normal, doar o stare de oboseala care poate fi usor explicata prin stresul si programul zilnic f incaracat.
Am tinut regimuri de crutare in general, posturile complet, cure de suc natural de catina cu miere, sucuri de fructe. In fine nu cred ca este cazul sa iti prezint starea mea de sanatate, de fapt. Poate ar fi bine sa vorbe direct cu mama ta. Ma interesaza desigur orice metoda de distrugere a virusului avnd in vedere gradul mare de risc de cancer in aceasta boala. Mai stiu ca transaminazele si anlizele pot fi ok, chiar in situatii cand pacientul e pe moarte.
Astept un semnal, daca e posibil
Multumesc, si sanatate tuturor celor dragi.
Madi, -49 ani
[SIZE=7]
0

#27 Utilizator offline   Enigma 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 07 September 2005 - 03:44 PM

Buna cgeorgetm,

ce analize sau facut mamei tale dupa acest tratament naturist sau ce este? Sa facut viremia? Daca nu, faptul ce ai scris tu...ca analizele au devenit bune, nu spune absolut nimica daca virusul mai este prezent sau nu. Valorile specifice ficatului (GPT, GT) se modifica f. usor (spre bine sau rau) si fara tratament. Valori ale sangelui in limite normale nu inseamna ca esti un om sanatos....mai ales in cazul HCV.V-as indica sa faceti viremia si apoi veti vedea cum stau treburile.
Deci nu se poate spune ca aceste rezultate ale mamei tale se datoreaza trat. facut. Exista studii cu acest trat.? Daca nu, orice altceva trebuie luat cu suspiciune. Scriu aceste lucruri pt. a avertiza pe cei care se prabusesc acuma in a face trat. amintit! Majoritatea sunt numai pt. a smulge banii de pe oameni...sorry dar asta e adevarul!

Aceasta postare a fost editata de Enigma: 07 September 2005 - 03:49 PM

0

#28 Utilizator offline   Enigma 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 07 September 2005 - 03:58 PM

Buna Madi,

1. Oboseala = tipic simptom al hepatitei C
2. Valori normale (GPT, GOT) nu inseamna ca virusul nu isi continua activitatea de distrugere a ficatului! Este adevarat, se banuieste ca intr-un ritm mai lent, dar are loc!
3. Sa facut viremia? Poate ai avut o vindecare spontana. Trebuie sa verifici neaparat!!!!
4. Daca viremia iese pozitiva....iti indic sa faci de urgenta tratamentul
5. Ecografia nu arata destul de bine starea ficatului, doar o biopsie
6. Cum ai spus "momentan toul pare normal".... insa nu te baza pe asa ceva, fa investigatiile necesare.
7. Va rog sa intelegeti ca regimurile asa de mult propagate in RO nu ajuta cu mult....
0

#29 Utilizator offline   Madi 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-August 05

Scris 07 September 2005 - 04:32 PM

Buna, enigma, nu am alt nume sa t- il adresez!
Este adevarat ca este inflatie de tratamente naturiste. Dar tratament sigur pt hepatita C nu exista decat Interferon , sau ma rog din acesata gama. Din pacate in afara de nocivitatea tratamentului, nu exista siguranta succesului . Am foarte multe informatii de la persoane care se simt in continuare f rau dupa acest tratament. Nu neg ca nu doresc sa fac acest tratament.
Totusi, regimul alimentar si anumite tratamente naturiste cu siguranta ajuta foarte mult ficatul. Exista deasemnea si medicii homeopati, sau cei specializati in tratamente fitoterapeutice care sustin ca exista posibilitatea ca prin ajutorul dat organismului sa il obligi sa creeze natural interferonul. Asta ar fi ideal.
Probabil esti o persoana din sistemul medical, pt ca ei in general refuza sa accepte varianta de tratament nealopata. Ideal ar fi ca medicici, alaturi de tratamentele alopate, sa se gandeasca la remedii eventual naturiste care sa inlature multitudinea de efecte distrugatoare asupra altor organe. Dar ei refuza sa accepte ca un bolnav este un organism nu un organ.
In situatia mea , mediciii mi-au spus cu alte cuvinte, lasa asa, se declanseze ciroza, si apoi actionam. Imi este greu sa nu ma revolt la aceasta atitudine. Sau poate inca nu am avut norocul sa intalnesc un medic care sa il intereseze ce se intampla cu mine, medical vorbind..
Eu am descoperit ca am acest virus, intamplator, in anul 2000. De cand il am Dumnezeu stie.
Eu am facut totusi in urma cu un an, la spitalul Colentina din nou testul de virus -HCV, si mi-a iesit incert. L-am repetat la interval de o sapatamana si a iesit la fel. Din pacate doctorita de acolo s-a plictisit de mine si am renuntat sa ma rog de ea.
Ar fi prea frumos, ca , cura mea de catina sa fi ametit virusul....
Ce sa spun, momentan nu eu sunt problema de sanatate in familie, sunt parintii in varsta cu probleme acute, sunt alte prioritati, copiii care inca au nevoie de sprijinul si sustinerea noastra, este serviciul..
Dar recunosc, ca inca este nevoie de mine in viata.
Asa ca aman confruntarea cu medicii, de fapt procesez mereu la cine sa ma duc, dar in acelasi timp ma informez ce poate face cu siguranta bine in situatia mea.
Mi-ai dat un deget si ti-am expus viata mea... Imi cer scuze..
Succes in tot ceea ce iti propui!
Madi
0

#30 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 07 September 2005 - 05:23 PM

[quote name='cgeorgetm' date='Sep 7 2005, 04:01 PM']
tratamentul(aprox. 11 milioane in 2 luni). Chiar astazi mama a primit rezultatul analizelor dupa doua luni de tratament si sunt f. bune, nici mie nu-mi vine sa cred,
sunt aproape analizele unui om sanatos. [right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]

Nici mie !

[quote name='Madi' date='Sep 7 2005, 04:26 PM']
Pentru cgeorgetm,

Eu am descoperit intamplator ca sunt purtatoare de virus C. Pot spune ca nu am avut norocul sa intereseze nici unul din medicii la care am fost in mod special problema mea de sanatate. Este adevarat, ca deocamdata totul pare normal, transaminazele sunt normale. Nu am faccut insa de mult o ecografie macar, (acum 2 ani era ok), si nici punctie pt ca medicii au spus ca deocamdata nu este nevoie. Ma simt relativ normal, doar o stare de oboseala care poate fi usor explicata prin stresul si programul zilnic f incaracat.
Ma interesaza desigur orice metoda de distrugere a virusului avnd in vedere gradul mare de risc de cancer in aceasta boala. Mai stiu ca transaminazele si anlizele pot fi ok, chiar in situatii cand pacientul e pe moarte.

[SIZE=7]
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]
Eu am descoperit ca am acest virus, intamplator, in anul 2000. De cand il am Dumnezeu stie.
Eu am facut totusi in urma cu un an, la spitalul Colentina din nou testul de virus -HCV, si mi-a iesit incert. L-am repetat la interval de o sapatamana si a iesit la fel. Din pacate doctorita de acolo s-a plictisit de mine si am renuntat sa ma rog de ea.
Ar fi prea frumos, ca , cura mea de catina sa fi ametit virusul....
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]

Pana la urma ai hepatita C sau nu ai? ti-a iesit HVC pozitiv in 2000 si in 2004 incert? Asa ceva nu e posibil. :lol2: :cry:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 139 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Tratament alternativ pentru hepatita C ela_2_hope  382 107.095
Replici noi Terapii alternative ciucurel60  0 1.646
Replici noi Nu avem voie oua fierte? egreta alba  5 5.741
Hot Topic (New) Atasamente Pentru cine a facut tratamentul.. egreta alba  40 14.582
Hot Topic (New) Ciao la toti
mama mea sufera de hepatita c
codyanca  29 5.847