[quote name='cgeorgetm' date='Sep 7 2005, 04:01 PM']
tratamentul(aprox. 11 milioane in 2 luni). Chiar astazi mama a primit rezultatul analizelor dupa doua luni de tratament si sunt f. bune, nici mie nu-mi vine sa cred,
sunt aproape analizele unui om sanatos. [right]
<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]
Nici mie !
[quote name='Madi' date='Sep 7 2005, 04:26 PM']
Pentru cgeorgetm,
Eu am descoperit intamplator ca sunt purtatoare de virus C. Pot spune ca nu am avut norocul sa intereseze nici unul din medicii la care am fost in mod special problema mea de sanatate. Este adevarat, ca deocamdata totul pare normal, transaminazele sunt normale. Nu am faccut insa de mult o ecografie macar, (acum 2 ani era ok), si nici punctie pt ca medicii au spus ca deocamdata nu este nevoie. Ma simt relativ normal, doar o stare de oboseala care poate fi usor explicata prin stresul si programul zilnic f incaracat.
Ma interesaza desigur orice metoda de distrugere a virusului avnd in vedere gradul mare de risc de cancer in aceasta boala. Mai stiu ca transaminazele si anlizele pot fi ok, chiar in situatii cand pacientul e pe moarte.
[SIZE=7]
[right]
[/quote]
Eu am descoperit ca am acest virus, intamplator, in anul 2000. De cand il am Dumnezeu stie.
Eu am facut totusi in urma cu un an, la spitalul Colentina din nou testul de virus -HCV, si mi-a iesit incert. L-am repetat la interval de o sapatamana si a iesit la fel. Din pacate doctorita de acolo s-a plictisit de mine si am renuntat sa ma rog de ea.
Ar fi prea frumos, ca , cura mea de catina sa fi ametit virusul....
[right]
[/quote]
Pana la urma ai hepatita C sau nu ai? ti-a iesit HVC pozitiv in 2000 si in 2004 incert? Asa ceva nu e posibil.