cat trebuie sa fie viremia pt a da in ciroza? stie cine`va? ms`ik frumos
Hepatita C - teme combinate -
Scris 23 March 2011 - 07:36 PM
buna
stie cine`va cat trebuie sa fie viremia pt a da in ciroza? ms`ik frumos
stie cine`va cat trebuie sa fie viremia pt a da in ciroza? ms`ik frumos
Scris 24 March 2011 - 05:07 PM
Buna
Nu dupa valoarea viremiei afli daca ai ciroza.Ciroza o afli dupa valoarea fibrozei.Parca la F4 e ciroza deja....Fibroza o afli prin punctie sau fibrotest.
Tratam de la Mircea Ciuhrii nu e bun de nimic. O cunostinta l-a tinut un an si la final nu a avut nici un rezultat,din contra i-a crescut viremia f mult.Multa sanatate.
Nu dupa valoarea viremiei afli daca ai ciroza.Ciroza o afli dupa valoarea fibrozei.Parca la F4 e ciroza deja....Fibroza o afli prin punctie sau fibrotest.
Tratam de la Mircea Ciuhrii nu e bun de nimic. O cunostinta l-a tinut un an si la final nu a avut nici un rezultat,din contra i-a crescut viremia f mult.Multa sanatate.
Scris 07 June 2011 - 11:02 PM
Buna,am 22 ani baiat!acum doua luni am fost depistat ca am hepatita c,am fost la medic infectionist,mi-a prescris Fosfogliv si Lagosa,nu mi-a spus nimica despre interferon etc.ajuta aceste hepatoprotectoare?
Scris 11 October 2011 - 07:59 PM
buna tuturor.eu sunt noua pe aici si incerc sa gasesc niste raspunsuri la miile de intrebari care imi trec acum prin minte,si unde sa le gasesc daca nu aici la persoane care sunt in acceasi situatie cu mine.acum cateva zile am aflat ca am hepatita c.pt mine (ca pt toata lumea care se confrunta cu asa ceva )a fost o drama.caut pe net tot felu de informatii despre aceasta boala sa pot sa realizez ,sa vad ce posibilitati am....sincer sunt distrusa am 2 fetite ,una in clasa 1,si una de 7 luni.daca e ceva de facut si tine de mine .vreau sa fac tot ce e posibil sa lupt cu asta ,OARE PUTEM? astept parerile voastre....
Aceasta postare a fost editata de IRIS10: 11 October 2011 - 08:00 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Interferență biologică? | viorel82 | 0 | 2.223 |
|
A terminat cineva tratamentul cu interferon? | Eugenia47 | 12 | 5.330 |
|
Hepatita autoimuna | transaminaze | 10 | 21.948 |
|