Un site nou
Scris 18 May 2008 - 10:02 PM
Vad ca lumea nu mai e asa activa pe acest forum, mai ales in aceste categorii. Ca sa nu ramai cu tread-ul "gol", hai ca imi dau cu parerea.
1. Pentru inceput iti recomand sa schimbi fontul folosit, cu Arial.
2. Reclama de la Google nu e bine plasata acolo, parerea mea. In locul ei, mai degraba ai face un header frumusel. Oricum nu o sa castigi mai nimic de pe urma ei. Iti spun din experienta
.
3. Pune si tagurile "<head></head>", in pagina ta web. ( In aia principala ma refer, ca in celelalte nu mam uitat. )
In concluzie saitul e dragut, dar deja au aparut cam multe pe aceasta tema. Oricum multa bafta cu el.
1. Pentru inceput iti recomand sa schimbi fontul folosit, cu Arial.
2. Reclama de la Google nu e bine plasata acolo, parerea mea. In locul ei, mai degraba ai face un header frumusel. Oricum nu o sa castigi mai nimic de pe urma ei. Iti spun din experienta
3. Pune si tagurile "<head></head>", in pagina ta web. ( In aia principala ma refer, ca in celelalte nu mam uitat. )
In concluzie saitul e dragut, dar deja au aparut cam multe pe aceasta tema. Oricum multa bafta cu el.
Scris 22 May 2008 - 12:24 AM
Am mai văzut site-uri cu extensia .cc Este extensia Insulelor Cocos , nu ?
Dacă nu ar deveni invizibile fonturile posturilor TV atunci cānd cursorul este pe ele, ar fi bine.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 22 May 2008 - 12:24 AM
Scris 09 July 2008 - 01:18 PM
este Ok site-ul tau.
mie-mi place foarte mult si mi se pare foarte util.
Multa bafta.
mie-mi place foarte mult si mi se pare foarte util.
Multa bafta.
Scris 14 July 2008 - 08:46 PM
Daca unora din voi vi se pare asta o gresala inseamna ca restul site-ului e ok. Daca un text e gresit inseamna ca designul e ok si nu sunt alte erori.
sau gresesc. Eu nu am rugat pe nimeni sa imi corecteze textul ci site-ul in sine.
Ms oricum
Ms oricum
Scris 13 August 2008 - 08:16 AM
lupini, la May 22 2008, 12:24 AM, a spus:
Dacă nu ar deveni invizibile fonturile posturilor TV atunci cānd cursorul este pe ele, ar fi bine.
Exact acest lucru m-a deranjat si pe mine.
In rest pagina este ok, prin faptul ca este practica... sau cel putin asa pare la prima vedere, in detalii nu am intrat.
Designul... hmmm... ii lipseste acel "vino-ncoace".
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Seria de vineri | hyde | 1 | 3.617 |
|
RadioSmart
Site nou!!!!!!!!!!!! |
BasicGames | 0 | 896 |
|
www.pyads.info