sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ADN-ul este influentat de cuvinte Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Soulshine 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 08

Scris 09 May 2008 - 06:35 PM

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc.

Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina in care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si inlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil!

Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute Si popularizate. Restul de 90 % este considerat “material de balast”, adica fara importanta. Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sunt revolutionare!

Continuarea la: http://shop.estudio....ex.php?prod=adn

Ei, ce parere aveti? :think:
0

#2 Utilizator offline   părere 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-March 07

Scris 09 May 2008 - 06:59 PM

Cred ca e incapatanare a oamenilor de stiinta (stiinte experimentale) de a efectiv atinge un adevar absolut. Imposibil.
Oricum, interesant. Insa cercetarile acestea nu fac decat sa confirme lucruri cunoscute inca de la Aristotel - faptul ca structura universului e analoaga structurii limbajului.
0

#3 Utilizator offline   Soulshine 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 08

Scris 09 May 2008 - 07:10 PM

Iata cum incepe Vechiul Testament afirmand puterea Cuvantului care este insusi Creatorul lumii: "La început a fost Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul" ...nu va da de gandit? :think:
0

#4 Utilizator offline   părere 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 07

Scris 09 May 2008 - 07:21 PM

Personal, stiu cum incepe V.T. (parca si Evanghelia dupa Ioan incepe la fel). Daca se accepta perspectva in care Dumnezeu=Cuvantul, Cuvantul e ceea ce a organizat si a facut posibil universul, iar cuvantul omului nu face decat sa imite. Tot cuvantul omului (sintaxa si morfologie, sens si logica) e ceea ce-l deosebeste de animale.
Ma rog, nu stapanesc lucrurile astea.

Aceasta postare a fost editata de părere: 09 May 2008 - 07:22 PM

0

#5 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 09 May 2008 - 09:40 PM

Pai cei care reusesc sa se vindece singuri........ isi reechilibreaza energia..........iar energia vindeca partea bolnava......sunt adeptul autovindecarii cu puterea vointei si a gandului.........deci sustin si modificarea ADN-ului dar tot prin puterea gandului :think: .....doar ca sunt tare putini capabilli de asa performante......

Aceasta postare a fost editata de andi_: 09 May 2008 - 09:41 PM

0

#6 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 09 May 2008 - 09:47 PM

Vezi postareaandi_, la May 9 2008, 10:40 PM, a spus:

iar energia vindeca partea bolnava......sunt adeptul autovindecarii cu puterea vointei si a gandului.........

Incearca sa vindeci un cancer odata ce ti'a fost diagnosticat.
0

#7 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 09 May 2008 - 10:02 PM

Eu nu cred ca as fi in stare.......dar au fost oameni care s-au vindecat in mod 'miraculos'...si chiar s-au vindecat prin puterea credintei..........stiu ca suna ciudat......dar asa e.........eu sunt inca slabut.....abia daca am reusit sa fac sa imi treaca o banala durere de cap prin puterea autosugestiei......dupa cum ziceam sunt putini capabili de asa performante......
0

#8 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 09 May 2008 - 10:21 PM

Anca Parghel s-a vindecat de cancer cu alge si polen

Despre solista piesei "Brasil", Anca Parghel, s-a crezut foarte mult timp ca e de origine braziliana, si nicidecum ca e românca. Putini stiu insa ca Anca a suferit de cancer la sin in stadiul trei. Cintareata a declarat ca nu s-a intrebat niciodata de ce tocmai ea a trebuit sa aiba aceasta boala, dar a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a se vindeca. "Timp de doi ani, dieta mea s-a bazat pe suc de morcovi, sfecla rosie, alge, polen si orz. Am tinut post negru doua saptamini. In toata acea perioada, mi-am purificat organismul cu ceaiuri Essiac si ceai de roinita. Rugaciunile m-au ajutat foarte mult. Au fost adevarate pilule miraculoase. M-am rugat Sfintului Nectarie. Am cerut cerului sa se decida daca mai am treaba pe pamint sau nu", a povestit cintareata pentru `7plus`. Si se pare ca cerul a vrut ca Anca sa se vindece si sa cucereasca lumea cu cintecele ei fredonate in Brazilia, Japonia, si Statele Unite.

0

#9 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 10 May 2008 - 10:21 AM

Vezi postareaTheObserver, la May 9 2008, 07:35 PM, a spus:

Ei, ce parere aveti? :salut:

in contextul asta cred ca e interesant sa implicam si efectul placebo, care a inceput sa fie cercetat serios abia in ultimii ani. psihicul are mare influenta asupra fizicului si asta o poate simti orice om. undeva se pare ca avem puterea de a ne repara intr-un anumit grad, doar ca nu stim s-o folosim.

in legatura cu vindecarile prin credinta, mereu imi aduc aminte de un citat biblic. Isus este impreuna cu apostolii intr-o mare de oameni, iar o femeie, ferm convinsa ca, daca se va atinge macar de haina lui, se va vindeca, se apropie si reuseste sa ajunga la el. Iar Isus spune "credinta ta te-a mantuit".
desi nu-s credincioasa in adevaratul inteles al cuvantului si contest faptul ca lucrurile asa s-au intamplat in realitate, intuitia populara transmisa in scrierile noului testament indica un fapt care pare a fi confirmat de ce descoperim, la nivel stiintific, azi: bate si ti se va deschide.
0

#10 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 10 May 2008 - 04:49 PM

Vezi postareaTheObserver, la May 9 2008, 07:35 PM, a spus:

Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman.

Ei, ce parere aveti? :P

Parerea mea este ca adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman este sa umple Internetul cu timpenii. Numai pe Roportal stiu eu citeva adenoame d-astea umane... :P

Vezi postarea*Arcadia*, la May 9 2008, 11:21 PM, a spus:

..."Brasil"...

Negresa din videoclip e beton! :)

Mi-as recombina oricind ADN-ul cu ea! :salut:

Aceasta postare a fost editata de florianb: 10 May 2008 - 04:49 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou