mi-am inceput viata sexuala acum o saptamana...si eram in ultimele zile de ciclu....in timpul actului..mi-a curs sange destul de mult....apoi cateva zile iar mi-a mai curs. Acum vreo 2 zile se oprise..si nu mi-a mai curs deloc, insa azi m-am trezit iar cu menstruatie. vreau sa mai mentionez k iau anticonceptionale de o luna si cateva zile...o fi asta cauza menstrei?...am nevoie de raspunsuri pls!!!!
Pagina 1 din 1
Menstruatie dupa menstruatie after sex
Scris 08 May 2008 - 02:07 PM
citeste cu atentie la "efectele secundare"-din prescriptiile anticonceptionalelor si vei observa ca este doar o perioada de acomodare a organismului...
anticonceptionalele le-ai luat "dupa ureche" sau ai consultat un medic.....parerea mea este sa folosesti ca masura de precautie si prezervativul pana esti sigura ....si consulta si un medic
intra pe site-uri specializate si citeste mai mult despre anticonceptionale....uneori pot face mai mult rau decat bine...ok?
anticonceptionalele le-ai luat "dupa ureche" sau ai consultat un medic.....parerea mea este sa folosesti ca masura de precautie si prezervativul pana esti sigura ....si consulta si un medic
intra pe site-uri specializate si citeste mai mult despre anticonceptionale....uneori pot face mai mult rau decat bine...ok?
Scris 08 May 2008 - 05:15 PM
anticonceptionalele mi le-a prescris un medic pt k am dereglari hormonale...si am vazut k scria la efecte secundare mici sangerari intermenstruale...dar faza e k la mine sunt mai mari..in fine o sa vad ce se intampla si luna viitoare. ms oricum pt raspuns(si am folosit prezervativul;))
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
anna_roxana | 34 | 17.635 |
|
Ce este fibromul? | rasarit_de_soare | 2 | 3.471 |
|
Sangerari | kmy85 | 11 | 4.556 |