Pagina 1 din 1
http://www.quickmobile.ro un site care merita
Scris 08 May 2008 - 12:46 AM
siteul recent aparut http://www.quickmobile.ro contine o multitudine de telefoane de vanzare preturi f mici garantie cam tot ce vreti accesorii cu tona,daca sunteti interesanti dati un clic
Scris 07 August 2011 - 08:54 AM
Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana. Ei mi-au vandut un telefon facut pentru Africa!. L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). Asa ca i-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Trebuie sa va puneti bani deoparte si pentru a ii actiona in instanta in cazul in care patiti ca si mine.
Procesul va fi in septembrie .... va voi tine la curent!
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). Asa ca i-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Trebuie sa va puneti bani deoparte si pentru a ii actiona in instanta in cazul in care patiti ca si mine.
Procesul va fi in septembrie .... va voi tine la curent!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Telefoane Dual Sim www.telefoane-dual-sim.com
www.telefoane-dual-sim.com |
azzurra | 0 | 1.055 |
|
[VAND] Telefoane dual sim si 1 sim sigilate ! | georgeblain | 0 | 1.272 |
|