Geanina Cum o putem ajuta sa ajunga in Franta la operatie ?
Scris 07 May 2008 - 07:08 PM
Mai demult Newtask ne spunea despre un prieten de-al lui care are o fetita cu foarte mari probleme la coloana . Contactat de catre mine, la vremea respectiva , domnul Mocanu mi-a spus ca pe moment nu au nevoie de bani, insa acum cand li s-a propus sa-i faca fetitei operatie in Franta, la Paris, bietul om a luat legatura cu mine in incercarea de a-l putea ajuta .
Povestea Geaninei in cateva cuvinte si am rugamintea daca putem sa-i oferim sprijinul nostru financiar, mult sau putin, important este sa ajutam . Va multumesc .
Povestea Geaninei
Geanina este o fetiţă de trei ani s-a născut cu o boală cumplită: spina bifida, o malformaţie gravă a coloanei vertebrale. Medicii nu i-au dat nici o şansă, le-au spus părinţilor că micuţa nu va trăi.
Fericirea pe care Nina Mocanu, mama Geaninei, a simţit-o atunci când fiica ei a venit pe lume – s-a transformat într-o durere sfâşietoare când medicii i-au spus că fetiţa s-a născut cu malformaţii la coloana vertebrală.
Spitalul a devenit a doua casă pentru părinţii fetiţei, un loc unde au petrecut multe zile chinuitoare.
Cu toate acestea, Geanina are puterea să zâmbească. Deşi e doar un copil, luptă în fiecare zi cu boala şi încearcă să-şi învingă destinul. În această luptă nemiloasă are însă nevoie de ajutor, de la inimă la inimă. Trebuie să ajungă la investigaţii în Franţa.
CONTURI:
TITULAR: MOCANU CORNEL
LEI: RO22 BRDE 445SV 070 9138 4450, BRD METAF
EURO: RO63 BRDE 441SV 094 7140 4410 BRD AUCHAN
Linkul unde puteti vizualiza filmuletul de pe acasa unde au mers parintii in incercarea de a strange bani pentru a-si salva copilul ...
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiu...alformatie.html
Scris 08 May 2008 - 08:48 PM
Scris 08 May 2008 - 09:01 PM
Cornel este un bun prieten al meu.
Eu l-am sfatuit sa-si faca un cont pe forum stiind ca aici sunt oameni deosebiti.
haideti sa facem ceva pentru micuta.
Cei de la acasa tv au reusit sa stranga doar 1000 de euro ( asa stiu eu)....in fine..
http://www.acasatv.r...alformatie.html
Florin
Aceasta postare a fost editata de newtask: 08 May 2008 - 09:02 PM
Scris 08 May 2008 - 09:34 PM
Newtaskule, ii strangi?
Deci COUNT ME IN.
Nu stiu cat, macar 50RON.
Mai e cineva care vrea sa renunte la o bere?
Scris 08 May 2008 - 09:33 PM
K0ntr0VerSy, la May 8 2008, 10:34 PM, a spus:
Newtaskule, ii strangi?
Deci COUNT ME IN.
Nu stiu cat, macar 50RON.
Mai e cineva care vrea sa renunte la o bere?
nu ii strang eu...
sunt doua conturi scrise unde se pot depune acesti bani...
stiu ca este incomod sa mearga omul sa-i depuna in banca...
........................
este o idee cu strangerea acestor bani de catre cineva...
este o idee chiar buna..
http://www.acasatv.r...alformatie.html
Aceasta postare a fost editata de newtask: 08 May 2008 - 09:35 PM
Scris 08 May 2008 - 09:42 PM
Dar tu de ce nu zici nimic, daca omul chiar iti este prieten?
Adica, ce mai astepti?
Si un milion daca strangem, e ok.
Scris 08 May 2008 - 09:51 PM
Scris 08 May 2008 - 09:45 PM
maine initiez o intalnire roportal de caritate cat mai urgenta in care doritorii pot depune cat pot
eu dau 500.000
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 08 May 2008 - 09:52 PM
Scris 08 May 2008 - 09:54 PM
Deci sunt pentru cineva pe care il cunoastem, Vrajitorul Newtask.
Si nu e vrajeala!
Contact
Facebook
Twitter
RSS