sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa iti dai seama daca o fata te place fara sa risti Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 11 May 2008 - 08:42 PM

Vezi postareaitaliano_bosss, la May 11 2008, 08:25 PM, a spus:

:P :P nu nu inteleg ce italianca!? nu intelege manelele

Nici eu nu le inteleg.
0

#22 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 11 May 2008 - 08:53 PM

:P

Nici eu, si tot romanca-s
0

#23 Utilizator offline   italiano_bosss 

• nu ma musca de cur ca tip
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 14 May 2008 - 08:42 PM

scz, vroiam sa zic (da mis s-a blocat tasta) ca EA estei talianca si ca EA nu intelege manelele -sorry pt tasta mea
0

#24 Utilizator offline   bloodlike88 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-June 09

Scris 08 June 2009 - 12:25 PM

Tie ti-e frica de un rasp negativ ;) . Chestia e ca mi sa intamplat si mie :doh: si am avut de invatat din asta.

Adica ce daca zice nu ? Macar stii daca te place sau nu si poti trece la urmatoarea :crazy: . Iubire cu forta nu se poate .

Oricum incearaca sa o scoti la un suc ( daca nu vrea nu ezita si intreab-o acolo daca vrea sa fie cu tine [sau nu] ) si daca vrea sa mearga , o intrebi dupa ce ati baut ceva ... un suc ,o bere ,etc . Si in timpul acesta incercati sa faceti conversatie , si atunci o sa-ti dai seama daca te place , dupa modul in care te priveste , in care iti vorbeste , si cum rade la glumele tale .

Te asigur ca merge , cel putin la mine asa a fost . Si nu am primit un rasp negativ 8) :P
0

#25 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 08 June 2009 - 01:36 PM

vorba aia.. nu risti, nu castigi. :crazy:
0

#26 Utilizator offline   gajasebi 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-June 09

Scris 09 June 2009 - 12:42 PM

comportament, gesturi, priviri, felul de a vorbi...
0

#27 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 09 June 2009 - 12:58 PM

Vezi postareaitaliano_bosss, la May 7 2008, 08:05 AM, a spus:

:o: :lol2: :doh: cum imi pot da seama si eu daca o fata ma place sau nu?? fara sa risc, adica sa o intreb :roll:

o poti intreba. dar nu poti fi niciodata sigur. 100% sa nu fii niciodata sigur cand ai impresia sau iti spune ca te place. ca poti avea surprize cand ti-e lumea mai draga. :)

no asta e...face parte din viata noastra. :)
0

#28 Utilizator offline   PunkY StylE 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-November 06

Scris 11 June 2009 - 08:26 PM

:P Pai iti poti da seama din fapte, vorbe, atitudini ... depinde cum vorbeste cu tine, cum se poarta, daca vorbeste mult :flowers: ... depinde si de cat timp o cunosti ... de exemplu eu am fost alaltaieri descoperita de un EL care ma cunoaste de 5 ani :flowers: ups ...si nu pot sa inteleg cum si-a dat seama :unsure: si nu avea nici de la cine sa afle :scare: ..... daca o cunosti de o luna e mai greu ... dar daca o cunosti de ani e bine ca deja ii stii apucaturile... :flowers:
Cum sa o intrebe "Tie iti place de mine? :flowers:" eu n-as putea face asta :haha: e pentru oameni curajosi.

P.s. vezi ca de multe ori aparentele inseala :doh:
0

#29 Utilizator offline   All3xys 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-March 11

Scris 16 March 2011 - 08:35 PM

Deci , am si eu o intrebare . Cunosc o fata de mult timp si eu cred ca ma place dar nu stiu ce sa fac , ma ia cu jocuri ,ma intreaba dak sunt indragostit ba ma chiar complimentaza, rade tot timpul la glumele mele chair dak sunt proaste dar totusi cand incerc sa ma dau pe langa ea se fereste de mine, poate e mai timida in prezenta prietenilor mei, nu stiu , iar eu nu am curajul sai spun ca o iubesc , nu stiu ce sa fac.. :)
0

#30 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 16 March 2011 - 09:38 PM

Vezi postareaAll3xys, la Mar 16 2011, 10:35 PM, a spus:

Deci , am si eu o intrebare . Cunosc o fata de mult timp si eu cred ca ma place dar nu stiu ce sa fac , ma ia cu jocuri ,ma intreaba dak sunt indragostit ba ma chiar complimentaza, rade tot timpul la glumele mele chair dak sunt proaste dar totusi cand incerc sa ma dau pe langa ea se fereste de mine, poate e mai timida in prezenta prietenilor mei, nu stiu , iar eu nu am curajul sai spun ca o iubesc , nu stiu ce sa fac.. :)

Fa-ti curaj si spune-i ca o iubesti! Ce ai de pierdut? Cateodata e bine sa te increzi in simturi :o:
Si cred ca simturile tale iti spun:"ma place,ma place! trebuie sa ii spun ca si eu o plac,hai ma nebunule,nu ne mai tine in tensiune,spune-i!!!"
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Decat sa vorbesti, mai degraba taci Sicilia  108 3.363
Hot Topic (New) Cand sunt femeile rele ? * * * - - sompic  255 13.881
Hot Topic (New) Cum tratam o problema sentimentala sado  201 14.161
Hot Topic (New) Mai face cineva dragoste ?
Foarte multi oameni fac sex nu dragoste !
zolex  64 5.147
Hot Topic (New) In cautarea jumatatii pierdute Demiurgul  30 5.322