Aceasta postare a fost editata de bydy: 07 May 2008 - 05:49 PM
Motiv editare: mirk
Cum sa iti dai seama daca o fata te place fara sa risti
Scris 07 May 2008 - 07:05 AM
Scris 07 May 2008 - 09:23 AM
pune si tu p-altu' sa ''se riste''. zici ca risti puscarie, asa te exprimi
Scris 07 May 2008 - 05:03 PM
da, dar vreau sa fiu cat mai sigur, si sa nu risc (odata am crezut ca ma place una si nu a fost asa) sa ma fak de ras dupaia. ma gandeam la o strategie de la voi. ia banuieste cv, pt ca se tot fereste de mn, cand ma vede schimba imediat directia, chestii dastea, dar nuh dc (pt ca ma place sau ca vrea sa scape de mn)nu ma place). ma intelegeti? ce idee aveti?
ps. sunt in italia (am de a face cu o italianca)
Scris 07 May 2008 - 05:07 PM
si daca e italianca ce ar putea schimba datele problemei?
vorba labutei , pune un amic mai curajos sa o intrebe ca si cum ar fi curiozitatea lui personala si ai scapat de griji...
moama...vreau si eu probleme d'astea...
vorba labutei , pune un amic mai curajos sa o intrebe ca si cum ar fi curiozitatea lui personala si ai scapat de griji...
moama...vreau si eu probleme d'astea...
Scris 07 May 2008 - 05:47 PM
italiano_bosss, la May 7 2008, 06:03 PM, a spus:
da, dar vreau sa fiu cat mai sigur, si sa nu risc (odata am crezut ca ma place una si nu a fost asa) sa ma fak de ras dupaia. ma gandeam la o strategie de la voi. ia banuieste cv, pt ca se tot fereste de mn, cand ma vede schimba imediat directia, chestii dastea, dar nuh dc (pt ca ma place sau ca vrea sa scape de mn)nu ma place). ma intelegeti? ce idee aveti?

Acum.. poate ai ceva ce nu-i place...
Mai bine nu risca sa o intrebi... posibil sa auzi lucruri nasoale.
Scris 07 May 2008 - 06:36 PM
italiano_bosss, la May 7 2008, 07:03 PM, a spus:

tu o iubesti? sau vrei asa la " oha" sa te placa? ca daca e doar " agatare" atunci nu iti spun nimic...... deci cit de sincer esti?
multa iubire
Scris 07 May 2008 - 06:53 PM
italiano_bosss, la May 7 2008, 07:48 PM, a spus:
nu sunt convins dar iti voi spune cum poti vedea anumite lucruri..... unu ar fi sa te uiti in ochii ei cind vorbesti..... si sa vezi daca pupila e dilatata sau nu.... daca e inseamna ca " e interesata" si ii place sa fie in preajma ta...... al doilea uita-te daca zambeste sincer cind te vede... cum poti vedea asta? simplu..... orice zambet real implica si " luminozitatea ochilor" sau mai bine spus " zambeste si cu ochii"...... este un alt semn de " interes"..... momentan atit.....
multa iubire
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
'Scumpika | 330 | 123.053 |
|
incredere | J u l y | 40 | 5.161 |
|
Romantic sau pragmatic? | Favelaa | 15 | 2.500 |