Noni este un fruct din Tahiti descoperit de cativa ani buni, pe baza caruia s-a facut un sirop pe care eu si cunostintele noastre il consideram minune.
Niciodata nu am crezut prea mult in produse naturiste si mai ales in lucruri promovate asa...de dragul de a se vinde si a se face bani...asa ca auzind de acest produs si deoarece nu am citit nimic rau despre el pe internet, am zis sa il incercam si sa i-l cumparam bunicii noastre. Avantajul este ca odata comandat, daca nu esti multumit, iti trimiti inapoi sticla inceputa si iti primesti toti banii, fara solicitarea de explicatii suplimentare.
Acum, va spun sincer ca nu il cunosc foarte bine, dar pe acel site scrie totul. M-am gandit sa il impartasesc cu voi si sa va ajut pe cat se poate.
Bunica mea avea dureri groaznice de cap de un an si la doua saptamani dupa ce l-a luat nu le-a mai simtit deloc, nici chiar in conditii de stres si oboseala. I-a reglat tensiunea (era hipertensiva) si a facut-o mai energica si mai binedispusa.
Dupa ce vecinele ei au vazut ca e bun, au comandat si ele si mai am rezultate de genul:
Unei batrane nu i se mai umfla picioarele
Alteia i-a scazut glicemia
Alta nu mai are dureri de cap
Nu stiu concret totul dar stiu ca nimeni nu s-a plans de el si inca comanda sticle....
Exista cate o versiune a siropului pentru orice afectiune, sau pentru mai multe asemanatoare.
O sticla costa pana la 120 de lei si e suficienta pentru tratamentul de o luna, din cate stiu, dar sunt variante si variante, nu pot sa va spun concret. Oricum, pentru detalii, intrati pe link-ul de la semnatura mea.
Multa sanatate va doresc
Aceasta postare a fost editata de Itsi Bitsi: 23 August 2010 - 07:22 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS