sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tratament naturist NONI darul naturii topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   HORDUNA 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-May 08

Scris 06 May 2008 - 12:00 PM

Cercetarile arata ca noni stimuleaza sistemul imunitar, regland functiile celulelor si regenarea celulelor bolnave. Faptul ca noni pare sa actioneze exact la nivelul celulelor in stare critica poate explica de ce acest fruct este atat de folositor in multe probleme de sanatate.
De fapt noni are peste 100 de utilizari principale si secundare.
Acest suc este 100 % natural si este facut dintr-un fruct gasit in Tahiti , cu un continut ridicat in xeronina si proxeronina. Celulele din organism, cand simt microbii au tendinta sa se inchida, microbii ramanand in interior.Singura substanta care s-a dovedit eficienta in deschiderea celulelor si eliminarea microbilor din organism este xeronina.Deoarece actioneaza asupra celulelor bolnave si intareste sistemul imunitar, acest suc s-a dovedit a fi eficient in mai multe afectiuni. Noni este foarte valoros ca planta medicinala datorita urmatoarelor functii:

• Reduce tensiunea
• Lucreaza cu melatonina si serotonina pentru a regla somnul, temperatura si starile de neliniste
• Creste energia corpului
• Actioneaza ca un agent anti-inflamator si anti-histaminic
• Usureaza durerea
• Are proprietati anti-bacteriale care protejeaza impotriva problemelor digestive si de inima.
• Impiedica formarea de tumori cancerigene si evolutia cancerului.
Noni poate fi luat impreuna cu orice alt medicament- teoretic nu exista reactii negative. In unele situatii, noni permite ca alte medicamente sa actioneze mai eficient.
Dr. Gerson precizeaza ca noni ajuta clinic in urmatoarele moduri prin legatura noni-xeronina:
• Calmarea membranelor care secreta prea mult mucus. Exemple alese: sinuzita, astm, bronsita, si curgerea cronica a nasului.
• Calamrea producerii in exces de acid gastric. Exemple reprezentative: ulcer gastric si duodenal, gastrita si reflux esofagian al acidului gastric.
• Boli autoimune. Exemple reprezentative: artrita reumatoida, psoriasis, diabet tip 2, tiroida, boala lui Chron si erithematosus lupus.
• Infectii. Exemple reprezentative: herpes tip 1, 2, hepatita cronica, pelvis inflamat, sindrom postviral, pancreatita, tiroida virala, infectii cu ciuperci, bacterii cum ar fi piciorul atletului, vaginita, si alte infectii micotice.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 19 October 2010 - 08:31 AM
Motiv editare: date de contact sterse

0

#2 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 07 May 2008 - 02:32 AM

Vezi postareaHORDUNA, la May 6 2008, 01:00 PM, a spus:

Care cercetari arata ca noni face si drege?...un link aveti despre cercetari? Ce contine noni?

Daca nu...poate niste exemple rezultate prin folosirea noni ("pentru ajutat clinic - de dr gerson") pentru psoriazis, hepatita, ciuperci...

"Dute"...
la colt de piata...
0

#3 Utilizator offline   ramona4451 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-May 08

Scris 13 May 2008 - 01:18 PM

ce revoltat esti. De ce nu te interesezi despre ce este vorba inainte sa-i sari in cap omului? Toti vreti sfaturi fara reclama. Eu folosesc acest suc si sunt multumita de el. Va doresc sanatate tuturor!
0

#4 Utilizator offline   Kebab toxic 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-February 08

Scris 17 May 2008 - 05:20 AM

Vezi postareafnicolici, la May 7 2008, 03:32 AM, a spus:

Care cercetari arata ca noni face si drege?...un link aveti despre cercetari? Ce contine noni?

Daca nu...poate niste exemple rezultate prin folosirea noni ("pentru ajutat clinic - de dr gerson") pentru psoriazis, hepatita, ciuperci...

"Dute"...
la colt de piata...

Noni trateaza ORICE dar in modul urmator. Voi relata o parabola exemplificatoare.

Era un doctor fara pacienti, mort de foame, care fiind chemat de sotia unui muribund, îi cere acesteia putina sunca, slanina, ouă ca sa faca o doctorie pentru sotul aflat pe moarte. Cand primeste ingredientele, le infuleca pe nerasuflate. Apoi cere o odaie si un pat. Se culca linistit. Dimineata, pacientul mort, doctorul vioi si satisfacut. Sotia mortului se repede la el si-i cere socoteala: pai ce doctor fuseşi mai Hapleo, sotul meu e mort! Haplea Doctor spune: "Pai sunt doctor, dar pe mine insumi m-am tratat, caci de foame as fi crăpat!"

Deci Noni e un tratament eficient care costa mult, dar il trateaza pe cel care il vinde!

Aceasta postare a fost editata de Kebab toxic: 17 May 2008 - 05:38 AM

1

#5 Utilizator offline   HORDUNA 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-May 08

Scris 22 May 2008 - 12:14 PM

Vezi postareafnicolici, la May 7 2008, 03:32 AM, a spus:

"Dute"...
la colt de piata...

va puteti interesa mai bine pe wikipedia la ce este bun noni si de unde vine si ce mai vreti despre acest fruct sau suc ...asta daca intelegeti engleza..o zi buna
0

#6 Utilizator offline   MaraMax 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 21-August 08

Scris 21 August 2008 - 09:21 PM

Vezi postareaHORDUNA, la May 22 2008, 12:14 PM, a spus:

va puteti interesa mai bine pe wikipedia la ce este bun noni si de unde vine si ce mai vreti despre acest fruct sau suc ...asta daca intelegeti engleza..o zi buna

Scuze sunt membru nou dar am cevaexperienta cu Noni. Nu exagerati. Intr-o pagina Germana se spune ca nu e bun la ficat. Eu am consumat si sora mea care are cancer si a fost mai rau. sanatate
0

#7 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 28 August 2008 - 11:42 PM

Vezi postareaHORDUNA, la May 22 2008, 12:14 PM, a spus:

De cat sa ne interesam pe wikipedia la ce este bun noni poate ne lamuriti dvs, promotorii lui noni - sirop - ce contine si ce indicatii terapeutice are - conform regulilor din Ministerul Sanatatii. Presupun ca nu-l vindeti fara autorizatie de punere pe piata. Puteti sa postati aici un prospect?

fn
0

#8 Utilizator offline   silviu_m74 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-September 08

Scris 23 September 2008 - 11:07 PM

noni ridica raspunsul sistemului imunitar cu pana la 15% ca si aloe vera,formula de nutrienti cu usturoi cu pana la 21%,echinaceea cu pana la 43%,factor de transfer 4life clasic cu 103%,iarasi factor de transfer 4LIFE PLUS cu 437%....este ceva diferenta,nu???si uite si un link: (http://www.4life.com...sferFactor.aspx)....pt alte detalii va stau la dispozitie
0

#9 Utilizator offline   Noni Sud-est 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 27-May 09

Scris 27 May 2009 - 02:45 PM

TAHITIAN NONI™ Juice are efect benefic asupra sistemului imunitar. Alimentaţia variată, dieta echilibrată şi un stil de viaţă activ va pot asigura sanatate si longevitate.

intra pe www.sucul-noni.com

Fisiere atasate

0

#10 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 27 May 2009 - 04:27 PM

Stau si ma intreb retoric, cati isteti au cumparat siropu' ala ?

Sa dai 500 de lei pe 4 sticle, nu'i chiar floare la ureche ... .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari