sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mit sau realitate Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   cassini 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 29 December 2008 - 06:26 PM

:cheers: Cu regret trebuie sa-ti raspund ca esti cam pe dinafara. ''A renunta la facilitatile vietii moderne inseamna a renunta la TOT; ce-i de nepriceput?? Te ducu, fain frumos si iei in ''posesie" o pestera, nu construiesti nimic, nu platesti taxe, nici impozite si traiesti dupa cum ti-am sugerat, adica exact ca ''biblicii" dupa care cam suspina unii. Capisci??
0

#62 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 29 December 2008 - 06:40 PM

Mai baiatule, nu ti-e destul de clar ca nu poti lua nimic in posesie fara sa platesti impozit si nu poti sa actionezi pe proprietatea ta decat respectand legile in vigoare ale tarii in care ai proprietatea? Arata-mi tu peticul ala de pamant sau pestera aia pentru care nu se aplica legile si impozitele tarii in care se gaseste, iar eu maine o cumpar si-ti dau dreptate :cheers:
0

#63 Utilizator offline   LYDYA.... 

• LYDYA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member

Scris 29 December 2008 - 06:43 PM

Vezi postareaPippo, la Dec 29 2008, 06:40 PM, a spus:

Mai baiatule, nu ti-e destul de clar ca nu poti lua nimic in posesie fara sa platesti impozit si nu poti sa actionezi pe proprietatea ta decat respectand legile in vigoare ale tarii in care ai proprietatea? Arata-mi tu peticul ala de pamant sau pestera aia pentru care nu se aplica legile si impozitele tarii in care se gaseste, iar eu maine o cumpar si-ti dau dreptate :cheer:

deci cu tot respectul asta mi-a placut...deci ai dreptate :cheers:
0

#64 Utilizator offline   Ziggurat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 08

Scris 30 December 2008 - 03:11 AM

Cassini, suntem prea prinsi in sistem pentru a putea realiza ceea ce incerci tu sa schitezi.

Lidia, normal ca nu simti rugul cuvintelor. Nu stai tu pe el. Pe el stau oamenii care au ceva important de spus. Tu, cel mult, arunci cate ceva sa intetesti focul si te bucuri de spectacol.

Aceasta postare a fost editata de Ziggurat: 30 December 2008 - 03:14 AM

0

#65 Utilizator offline   cassini 

• Boboc
  • Pip

Scris 31 December 2008 - 05:05 PM

:roll: Ca suntem prea prinsi in sistem, adevarat, ziggurat, ai dreptate, dar numai partial. Cred ca esti unul dintre putinii care au inteles exact ce-am vrut sa demonstrez: toate-s bune si frumoase, e usor sa-ti dai cu ''presupusul", sa utilizezi citate, din biblie sau din alte scrieri zis sfinte, dar... toate tin de teorie, iar ''praftica" e cea care te face... praf! Lasand deoparte posibilitatea sau imposibilitatea de-a trai ca-n vremurile ''biblice", cert este un singur lucru: multi dau exemple sau ''pilde"(ca sa fiu in ton cu ''scrierea"), putini ar fi insa cei pregatiti sa le si urmeze. Cat despre scrierea in cauza, pot da oricand ''pilde" de neconcordanta si contradictii cu duiumul; are careva chef sa se apuce de polemica? Eu zic sa nu deviem de la subiectul propriu-zis al topicului care-i total diferit. Si fiindca azi e ultima zi din an, urez tuturor prietenilor si-n egala masura si neprietenilor, LA MULTI ANI! fericire, sanatate si cat mai multe impliniri!
0

#66 Utilizator offline   StiintificuL 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 09

Scris 15 March 2009 - 03:17 PM

Vezi postareaspysoft, la May 5 2008, 11:30 PM, a spus:

Nici eu nu prea cred in faza cu calatoria in timp, mi se pare ceva ireversibil trecerea timpului, si cred ca si organismul trece prin niste stari care duc la imbatranirea lui si implicit la imposibilitatea de a reveni la o stare anterioara. Dupa cum am mai spus cred ca atat timpul cat si spatiul, natura sunt ireversibile, odata consumat un fenomen nu cred ca se mai poate reveni asupra lui...E o parere, si sunt curios daca oamenii de stiinta ma vor contrazice, in viitor, prin crearea unei masini a timpului...si imi voi da singur in cap cu afirmatia de mai sus...

Esti intr-o mare eroare!!!calatoria in timp nu inseamna sa iti intineresti corpul adica sa devi din nou copilul cel de la 4 ani :focus: din pacate tu nu prea cunosti termenul de calatorie in timp si spatiu :spiteful: daca tu vrei sa calatoresti in timp si in spatiu si sa te intorci acum 10 ani in urma sau cu 1000 nu inseamna ca tu devi cea ce erai pe timpul ala adica un copil mic sau un embrion,spermatozoiz,tu ai detine tot corpul cu care ai plecat in calatoria in timp si statiu decat ca ai fi un vizitator al timpurilor trecute cand tu poate nici nu existai sau cand tu erai copil mic dar corpul iti ramane acelasi de dinainte de calatoria in timp si spatiu...ai inteles acum termenul de calatorie in timp??tu confunzi termenul de intinerire cu cel de calatorie in timp si spatiu.

Aceasta postare a fost editata de Super Vegeta: 15 March 2009 - 03:20 PM

0

#67 Utilizator offline   Pishty2 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-February 10

Scris 19 February 2010 - 10:55 AM

Vezi postareaCrazyDragon, la May 5 2008, 06:34 PM, a spus:

De alte speci care au locuit poate ... calatoria in timp mi se pare inposibila .... catre alte dimensiuni putin probabila posibila 10 % singuri in univers navem cum !!!:spiteful:)

calatoria in timp este un fapt real si se intampla in zilele noastre.Nu vorbesc de intalniri cu dinozauri sau pardtide de sah cu freud einstein nici unul din astea.De fapt multi astronauti pot fi numiti calatori in timp dupa teoriile lui einstein un obiect care se mishca cu o viteza mare depaseste timpu.In cazul astronautilor e stiut ca sau intors cu cateva zecimi de secunda mai tineri decat trebuiau sa fie ,asta din cauza vitezei cu care calatoresc in spatiu .just a thought dar puteti sa dati un search pe google.
0

#68 Utilizator offline   Cine_stie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-November 10

Scris 23 November 2010 - 01:04 AM

Vezi postareaKarusko, la May 5 2008, 06:26 PM, a spus:

credeti ca terra a fost locuita si de alte civilizatii(specii) ? credeti in calatoriia in timp sau alta dimensiune? oare suntem singurii din univers ?

nu cred pana nu vad.....reincarnari sau fatome sau zombi sau mai stiu eu ce caricatura..D:
0

#69 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 02 December 2010 - 04:53 AM

Cam multe intrebari.

Singuri in univers sigur nu sintem. Si practic asta raspunde si la celelalte intrebari. Fiintele vechi de miliarde de ani, au multe capacitati. Inclusiv de a intra si iesi din acest univers, la vointa lor.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic