Salt la continut


Fotografie

Fenomenul Vanga


 • Topic inchis Acest topic e inchis
12 replici la acest subiect

#1 Energie Purificatoare

Energie Purificatoare

  Garoafa

 • Full Members
 • StricaStrica
 • 76 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:18 PM

ati auzit vreodta de clarvazatoarea oarba Vanga?cea care a descris zeci de remedii nestiute,extrem de adevarate.Viitorul tarii si alte lucruri incredibile.......
 • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

#2 Ea.

Ea.

  Tăcere

 • Gold Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 16963 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:24 PM

da am auzit stiam ca si Ceausescu a fost la ea si i a prezis sfarsitul
 • 0

#3 Energie Purificatoare

Energie Purificatoare

  Garoafa

 • Full Members
 • StricaStrica
 • 76 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:20 PM

Lui Ceausescu ia prezis sfarsitul si parintele Iustin Parvu,alt om mare,cu legatura directa cu Divinitatea,care inca traieste.Ceausescu sa enervat tare si la inchis parca....
 • 0

#4 Mat

Mat

  Orhidee

 • Silver Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 3365 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:36 PM

Sursa Anatolie Basarab ...

" Vanga ( Vanghelia Pandeva) nascuta la 31 ianuarie 1911. A trecut in lumea celor drepti la 11 august 1996. Toata viata a locuit in comuna Petrici
(Bulgaria).
Cele mai socante predictii pe care Vanga ( care era oarba) le-a facut in 1980. In acel an Vanga a spus urmatoarele: La sfarsitul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va ajunge sub apa si intreaga lume va plange dupa el Atunci aceste cuvinte pentru intreaga lume stiintifica si nu numai, pareau a fi o adevarata prostie. Cum poate orasul Kursk din Rusia sa ajunga in totalitate sub apa? Dar au trecut 20 de ani si deodata cuvintele lui Vanga au capatat un sens groaznic. Submarinul Kursk a haufragiat in urma unei explozii a combustibilului unei torpile. Imensul submarin Kursk, care purta acelasi nume cu a orasului a disparut sub apa pentru totdeauna, in marea Barents. Nu au existat supravetuitori. Iata ca Vanga a avut dreptate in aceasta situatie.
Vanga a mai prezis si alte lucruri.
1. Groaza, groaza! Teroare! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile din fier. Lupii vor urla din tufisuri si sange nevinovat va curge rauri (1989).
Rezultatul
Predictia s-a realizat in 2001. Cu totii stim ce s-a intamplat in SUA odata cu actele de terorism in urma carora cele doua cladiri Gemeni, WTC , au disparut pe 11 septembrie luand vietile a miilor de oameni nevinovati.
Descifrare
Cele doua cladiri Gemeni distruse in totalitate pe 11 septembrie 2001 in viziunea lui Vanga erau Frati. Gemeni Frati. Fratii americani vor cade In aceste doua cladiri au fost indreptate avioanele pasarile de fier deturnate de catre teroristi. Dar ce legatura are aici tufisul? Lupii vor urla din tufis E simplu; din limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza ca Bush, ceea ce vrea sa spuna ca Lupii vor urla din spatele lui Bush, adica tragedia se va produce pe timpul presedentiei lui Bush.
2. Lumea va suferi o multime de cataclisme si necazuri mari se vor abate. Se va schimba insasi constiinta oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti dupa credinta lor ( data este necunoscuta).

Rezultatul
S-a infaptuit si se infaptueste inca. Timpurile grele au venit deja. Si constiinta oamenilor sufera niste schimbari. Cataclisme sunt deja cate doriti si pretutindeni numai un singur tsunami cate vieti a luat, dar au mai fost si altele si vor mai fi. Daca mai adaugam aici si multiplele acte de terorism prin toata lumea care si ele au luat mii de vieti omenesti? Dar multiplele rascoale, revolte, omoruri, crime infaptuite pe fond religios? Ajungem foarte departe

3. Noi suntem martorii evenimentelor cutremuratoare, ce vor modifica soarta si destine. Doi mari conducatori isi vor strange maina (Vanga probabil avea in vedere pe Gorbaciov si Reagan). Dar va trece mult timp si multa apa va curge, pana cand va veni al Optulea. Acesta va aduce pacea definitiva pe planeta (ianuarie 1988)
Rezultatul
Incepe sa se infaptuiasca, cel putin referitor la al Optulea Apropo, inca in acele timpuri, cand presedintele Rusiei era Boris Eltin, Vanga deja facea aluzii referitoare la urmatorul presedinte, desi nu a spus numele lui. Acesta va fi un personaj nebanuit. Sigur nu va fi Ziuganov si nici Lebed

Descifrarea
Al Optulea a venit deja, deoarece Rusia a completat pe Marele Sapte care nu foarte mult timp in urma a devenit Marele Opt Acum asteptam ca cei Opt sa faca pace in toata lumea.
Eu ca si numerolog, parapsiholog, pot sa spun ca cifra 8 are o semnificatie deosebita si este una extrem de puternica. Atrageti atentie la felul in care aceasta se scrie si poate ve-ti intelege anumite lucruri. Daca nu atunci mai multe explicatii le puteti gasi in cartea Numerologia in viata fiecaruia de Anatol Basarab. In aceasta carte o sa puteti vedea cum Romania este aproape ca guvernata ce cifra 8. Pe plan global insa, cifra 8 are un efect mult mai puternic si aduce cu sine enorm de multe schimbari. Puterea cifrei 8 de a diviza sau de a uni este enorma. Aceasta chiar asa si arata ca doua celule care se devid sau doua celule care sunt pe cale sa se contopeasca. Cine stie catusi de putin numerologie intelege ce vreau sa spun.

4.Rusia inca odata va deveni un mare imperiu, dar inainte de toate va fi un imperiu al Duhului (data nu este cunoscuta)

Rezultatul
Aceasta previziune inca nu a capatat intruchipare. Rusia mai are de parcurs ceva cale pana a ajunge inca odata un mare imperiu. Si in relatie cu duhul, rusii acum nu stau prea bine, dar cautarea ideilor nationale, proiectelor, oamenilor, merge din plin la ei. Ce se intampla astazi in Rusia in directia stimularii aparitiei noilor idei, descoperirilor stiintifice, oamenilor capabili de ceva, pentru noi cei din Romania este greu sa ne si imaginam macar. In ce directii si domenii stiintifice se fac cercetari minutioase la ei, nou ne este greu sa presupunem. Aviz pentru conducatorii nostri incercati odata si pentru totdeauna sa depasiti frustrarile si angoasele legate de Rusia, incercati odata sa creati cu aceasta tara relatii diplomatice si economice ceva mai constructive si nu uitati niciodata din ce directie rasare Soarele. Si intelegeti odata ca toate ce s-au intamplat intre tara noastra si Rusia in trecut, poate ca chiar noi suntem de vina prin alegerile pe care le-am facut, iar acum ne este mai usor sa dam vina pe rusi decat sa intelegem si sa acceptam propriile noastre prostii, facute candva. Nu Rusia este de vina ca noi am facut alegerile pe care le-am facut, desi poate ne-a influentat sa inclinam catre o anumita optiune, cum nici America astazi nu este de vina ca noi facem alegerile pe care le facem desi poate ca ei ne influenteaza sa inclinam catre o anumita idee.

Descifrare
Aceasta a fost una dintre ultimile predictii a lui Vanga. Spunand aceste cuvinte Vanga a facut cu mainile un cerc mare, in aer.
5.Totul se va topi precum gheata, numai una va ramane neatinsa slava lui Vladimer, slava RusieiTotul va matura aceasta din calea sa si nu numai ca se va pastra, dar va si deveni conducatorul lumii (1979)
Rezultatul
Inca nu a capatat intruchipare, nu s-a infaptuit. DesiRusia s-a pastrat. Mai mult decat atat, chiar in anul acesta 2007, Rusia a declansat procesul de redobandire a cetataniei ruse, pentru orice cetatean al fostei URSS, ceea ce inseamna ca cineva din actuala Republica Moldova, fosta Republica Sovetica Socialista Moldova sau Georgia de exemplu, poate sa dobandeasca cetataniea rusa in prezent. Mai mult de atat, trebuie sa observam ca Vanga a facut aceste previziuni pe timpul URSS in care cand cuvantul Rusia aproape ca nu era folosit. In loc de Rusia peste tot se spunea Uniunea Sovetica sau Soveticii

Descifrarea
Despre care Vladimir (Conducatorul lumii: Vladaca = Stapan, Conducator; Vlasti = Putere; Vlastvovati = a conduce si Mir = lume, lumea; Vladimir = Conducatorul Lumii) merge vorba in aceasta previziune nu se cunoaste cu exactitate, dar eu de exemplu sunt convins ca nu despre V. Jirinovskii merge vorba aici. Insa in istoria Rusiei, oamenii cu numele de Vladimir au avut un rol extrem de important si acestea sunt trei la numar: cneazul Vladimir, Vladimer Lenin si actualul presedinte Vladimer Putin- tot el este si al Optulea

6.In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni (1960)
Rezultatul
Incepe sa se materializeze, sa se adevereasca, sa capate intruchipare. Aproape de anul 2018 oamenii de stiinta au intentia de a organiza dobandirea Heliului-3 de pe Luna. Despre astfel de perspective si proiecte eu de exemplu, am aflat acum nu mult timp in urma.
Descifrarea
Heliu-3, reprezinta in acelasi timp un produs al activitatii solare si un combustibil pentru reactorul atomic, care prin esenta lui, reprezinta un mic Soare. Reactorul va furniza electricitate prin conducte si vor zbura trenurile.
7 In cosmos se va descoperi viata si deodata va deveni limpede cum a aparut viata pe Pamant

Rezultatul
Previziunea inca nu a capatat materialitate. Taina aparitiei vietii inca nu a fost descoperita. Inca nu am reusit sa descoperim viata pe Marte, Jupiter sau in alta parte a Cosmosului. Dar cautarile contiunua, mai indeosebi in directia captarii semnalelor radio sau de alta natura din partea vietii extraterestre rationale, de la fiinte extraterestre.
Descifrarea
Vanga credea in extraterestri. In 1979 Vanga a prezis intalnirea oamenilor cu extraterestri, adica fratii nostri rationali care vor veni de pe alte stele inepartate. Vanga a spus ca acest eveniment se va intampla aproximativ in 200 de ani.

This entry was posted on Marți, Septembrie 18th, 2007 at 4:56 pm and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to PREVIZIUNILE LUI VANGA
Tania B Says:

Noiembrie 13th, 2007 at 12:04 pm
Am citit cu foarte mult interes aceste preziceri, sunt foarte multe lucruri de comentat referitor la cateva capitole, ar fi o discutie foarte lunga despre relatia Romaniei cu Rusia si ce are de pierdut Romania avand o atitudine destul de obtuza in ceea ce priveste rolul Rusiei in viitor. Poate ca si mai interesant este pozitia Rep. Moldova, oscilatia intre doua puteri -UE si Rusia
nu am stiut nimic despre procesul initiat de Rusia cu redobandirea cetateniei ruse pentru cetatenii fostei URSS. De cativa ani buni ma lupt pentru cetatenia romaneasca, acum ma gandesc..oare care ar fi solutia pentru viitor..cetatenia romaneasca sau cea ruseascasunt multe intrebari care se nasc dintr-un asemenea subiect si sunt recunoscatoare autorului pentru ca ne ofera alte perspecitve de a ne evalua si reevalua existenta..
am si o intrebareunde pot gasi cartea mentionata mai sus,Numerologia in viata fiecaruia ? Ar fi foarte interesant de citit, sigur ca mi-ar fi si mai interesant o interpretare a datelor personaleCum ar fi posibil asa ceva? multumesc
Tania B

Arhi Says:

Noiembrie 21st, 2007 at 10:48 pm
tania, iti recomand cetatenia ruseasca. roamnii sunt un popor las, fara orizont. rusii au stiut intotdeauna ce vor

Dinu Says:

Decembrie 13th, 2007 at 12:12 am
Stimate Domnule Basarab,

doresc sa-mi manifest admiratia fata de tot сe faceti. Ieri, 11.12.2007 am avut ocazia sa va cunosc la NATIONAL TV in emisiunea Miezul Problemei. Locuiesc in Balti si evident basarabean fiind a servit drept imbold sa va scriu. Deoarece impartasesc cele expuse de dvs. si sunt constient de multe neadevaruri promovate, regizate, implementate
Doresc sa comunicam, daca dispuneti de timp.

Cu consideratiune,
Dinu

Radu Says:

Martie 16th, 2008 at 2:10 pm
brasoave eu personal tot pot inventa cateva preziceri care din coincidente sa se adevereasca iar oamenii o sa creada ca eu posed o oarecare forta supranaturala care de fapt nu o am

Poti, dar uite ca inca nu ai facut-o. Totusi incearca macar, ca sa vezi daca e usor sau nu? Mai mult ca atat, trebuie sa ai curajul sa faci publice previziunile tale si uite anume aici vei vedea cat de complicat devine totul. In fata oamenilor vei deveni mai bun sau mai nebun? Cum se vor raporta restul lumii la tine din moment ce stiu ca tu poti sa prezici? Viata ta va deveni mai usoara sau mai chinuitoare? Tu insuti cum te vei percepe si cum vei trai stiind ceea ce altora nu le este dat sa stie, sa vada, sa inteleaga? Pare simplu, dar nimic nu este atat de simplu precum pare.

A.B "

Aceast mesaj a fost editat de Mat: 03 May 2008 - 09:38 PM

 • 0

#5 samsara

samsara

  Daca

 • Silver Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 8446 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:35 PM

Am vazut-o la Oradea nu mai stiu anul, poate in 1998. Din pacate eram inca destul de micuta si nu mi-am format o parere, stiu ca m-am simtit foarte bine ascultand-o
 • 0

#6 malitzia

malitzia

  Atena

 • Full Members
 • StricaStricaStricaStrica
 • 442 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:39 PM

Am privit un documentar despre Vanga. M-a impresionat profund. A prezis ca peste 200 de ani ungarii vor lua legatura cu extraterestrii si atunci se va afla adevarata origine a omului. ;)
 • 0

#7 Energie Purificatoare

Energie Purificatoare

  Garoafa

 • Full Members
 • StricaStrica
 • 76 mesaje

Scris 03 May 2008 - 09:54 PM

Am privit un documentar despre Vanga. M-a impresionat profund. A prezis ca peste 200 de ani ungarii vor lua legatura cu extraterestrii si atunci se va afla adevarata origine a omului. ;)

probabil...cine stie....este o alternativa de viitor.....poate americanii osai atace pe unguri cu bmb atomince...atunci nu ar mai adeveri profetia...ea a ales cel mai probabil si puternic viitor vazut de ea...
 • 0

#8 malitzia

malitzia

  Atena

 • Full Members
 • StricaStricaStricaStrica
 • 442 mesaje

Scris 03 May 2008 - 10:01 PM

Sigur ca da. Sunt mai multe variante de viitor. ;)

Aceast mesaj a fost editat de malitzia: 03 May 2008 - 10:02 PM

 • 0

#9 Energie Purificatoare

Energie Purificatoare

  Garoafa

 • Full Members
 • StricaStrica
 • 76 mesaje

Scris 04 May 2008 - 06:32 PM

Chestia cea mai interesanta este viata Vangei.....a avut o karma foarte curata sa dbandeasca aceste haruri...
 • 0

#10 andi_

andi_

  Orhidee

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 1811 mesaje

Scris 04 May 2008 - 07:59 PM

Chestia cea mai interesanta este viata Vangei.....a avut o karma foarte curata sa dbandeasca aceste haruri...In ceea ce priveste viitorul Romaniei ...ce a prezis Vanga? Stie cineva? Ma refer la perioada de dupa 'revolutie'...
 • 0