WOW.Exista Cavaleri Templieri si in Romania.......
Scris 03 May 2008 - 07:46 PM
Interesant.Totusi,care se presupune a fi scopul acestor cavaleri?Doar nu se duc sa se lupte cu musulmanii,nu?Banuiesc ca practica religia catolica.....
Scris 03 May 2008 - 07:51 PM
Stiam ca exista prin America,dar n-am studiat niciodata........ma gandeam ca sunt mai mult copii care au luat prea in serios cartile si filmele pe aceasta tema.
Scris 04 May 2008 - 11:35 PM
"wow exista si cavaleri templieri in Romania"
WOW EXISTA SI MANSONI NENOROCITI IN ROMANIA.
WOW EXISTA SI MANSONI NENOROCITI IN ROMANIA.
Scris 25 November 2009 - 07:16 PM
Glamorous_witch_girl, la May 3 2008, 07:46 PM, a spus:
1- Totusi,care se presupune a fi scopul acestor cavaleri?
2- Doar nu se duc sa se lupte cu musulmanii,nu?
3- Banuiesc ca practica religia catolica.....
2- Doar nu se duc sa se lupte cu musulmanii,nu?
3- Banuiesc ca practica religia catolica.....
1- Bani si putere!
2- Nu mai sunt cavalerii aia cu scut si lance, calare pe cai cu zale
3- De religia banului ai auzit? Nu este in nomenclatorul religiilor, dar are multi adepti!
Scris 24 January 2010 - 05:10 AM
Despre templieri s-au spus atat de multe... mai mult rele decat bune. Numai ca pe ei nu ia interesat parerea multimii. Atata timp cat este manipulabila, sa spuna ce vrea. Si de ce nu ar fi templieri in Romania, cand aici a fost initiat in tainele geometriei, de catre Zamolxes, Pitha-Goras? De ce nu ar fi, cand unii dintre initiatorii proiectului Uniunea Europeana au fost niste binecunoscuti pasoptisti romani? E adevarat, a mai ramas doar o singura garnizoana.
Scris 24 January 2010 - 11:36 AM
Il Separatio, la Jan 24 2010, 05:10 AM, a spus:
Despre templieri s-au spus atat de multe... mai mult rele decat bune. Numai ca pe ei nu ia interesat parerea multimii. Atata timp cat este manipulabila, sa spuna ce vrea. Si de ce nu ar fi templieri in Romania, cand aici a fost initiat in tainele geometriei, de catre Zamolxes, Pitha-Goras? De ce nu ar fi, cand unii dintre initiatorii proiectului Uniunea Europeana au fost niste binecunoscuti pasoptisti romani? E adevarat, a mai ramas doar o singura garnizoana.
Vorbesti din auzite... ! (mituri urbane)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
obadia | 234 | 17.078 |
|
Maica Domnului din mai multe perspective | aio | 165 | 15.842 |
|
Credinta crestina in raport cu politeismul | SpiRoSM | 7 | 1.338 |
|