Ci,ca sa deschid ochii celor care habar nu au in ce lume traim,ca sa le dau peste nas celor care nu cred si rid de cei care cred,ca sa...dar ce mai conteaza pentru ce?
Cine vrea si are ceva de spus...este invitat sa ia cuvintul!
...........................
Se tot vehiculeaza cuvintul Lumina.Lumina,in sus...lumina,in jos.Cu Lumina in bat,multi incearca sa convinga ca ei,sunt de partea divinitatii.
Cu lumina,se poate ataca;cu lumina se poate ucide.Se poate face la fel de mult rau ca si cu intunericul.
Si atacul cu lumina e mai "al dracu"(pardon...) decit cel cu intuneric.
Multi,fac cursuri de reiki,bioenergie sau altele asemenea din dorinta de a fi vindecatori,de a se ajuta pe ei insisi si de a-si ajuta semenii,fara sa fie atenti sau fara sa-si dea seama ca in ideea protectiei,sunt invatati diverse ...metode,ce numai de divin nu tin!
Practic,devin...vrajitori!Uneori,fara s-o stie,convinsi fiind ca ei,nu au de-a face cu magia neagra daca lucreaza cu Lumina si ca tot ceea ce fac e bine.
S-au legalizat terapiile complementare.Practic,mascat,s-a legalizat magia.
Ma indoiesc ca exista vreun vindecator care,sa nu foloseasca Lumina,ca pe o sabie cu doua taisuri.
La fel,pentru a cistiga credibilitate unii,tot vorbesc de ingeri; care ai ghideaza,care le da puteri...uitind ca si demonii sunt tot ingeri.Uitind ca Diavolul poate lua orice chip ca sa-i insele pe oameni.Se poate transforma chiar in inger de lumina!
Nu trebuie sa ne "orbeasca" Lumina si nici sa ne sperie Intunericul ci,sa ne puna pe ginduri moralitatea semenilor nostri care le manevreaza.
Dar cum deosebim bobul de neghina cind vrajitorii ucid cu Lumina?
Caci,ce spune Isus:
"Nu orisicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am proorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?" Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege." Matei 7:21-23.
Acestia pot pretinde ca sunt urmasi ai lui Hristos, dar ei L-au pierdut din vedere pe Liderul (Conducatorul) lor. Ei pot spune: "Doamne, Doamne!" Ei pot arata bolnavul care a fost vindecat prin ei si alte lucruri minunate si pot pretinde ca au mai mult din Spiritul si puterea lui Dumnezeu decat este manifestat de cei care pazesc Legea Sa. Dar lucrarile lor sunt facute sub supravegherea dusmanului neprihanirii, a carui tinta este sa insele sufletele si sa le conduca departe de adevar, de ascultare si de datorie. In viitorul apropiat vor fi inca si mai multe manifestari marcante a acestei puteri facatoare de minuni." - Ellen G. White Comments, S.D.A. Bible Commentary, vol. 7, pp. 975-976.
Iuda,l-a vindut pe Isus,cu un sarut.
Contact
Facebook
Twitter
RSS