Pagina 1 din 1
Timp liber sau Arta?
Scris 30 April 2008 - 10:57 PM
mie una nu mi se pare normal k un domneiu precum fotografia s fie incadrat la "arta" iar muzica la "timp liber" nu mi se pare deloc gandita faza asta...si muzica este pana la urma o arta..o arta pe care nu multi o stapanesc....sunt d parere k pe acest forum muzica nu a fost incadrata bine...
Scris 30 April 2008 - 11:05 PM
Oare nu-i si muzica una dintre minuni?
Eu as spune ca s-ar incadra mai bine la domeniul Kitsch din start si exceptiile sa le hotarasc eu, dupa care sa figureze la Arta.
Eu as spune ca s-ar incadra mai bine la domeniul Kitsch din start si exceptiile sa le hotarasc eu, dupa care sa figureze la Arta.
Scris 30 April 2008 - 11:28 PM
Ce-ti mai place vorbaraia...
CAPRA!
NOW!
edit dupa 3 secunde:
Prea tarziu...
...continuati!
CAPRA!
NOW!
edit dupa 3 secunde:
Prea tarziu...
...continuati!
Scris 04 May 2008 - 04:14 PM
Amaterasu, la Apr 30 2008, 11:57 PM, a spus:
mie una nu mi se pare normal k un domneiu precum fotografia s fie incadrat la "arta" iar muzica la "timp liber" nu mi se pare deloc gandita faza asta...si muzica este pana la urma o arta..o arta pe care nu multi o stapanesc....sunt d parere k pe acest forum muzica nu a fost incadrata bine...
Asa o fi, dar muzica este doar ascultata, nu creata de forumisti, pe cand fotografii, poze, desene sunt creatii proprii - majoritatea.
Scris 04 May 2008 - 05:07 PM
Sarah N...., la May 4 2008, 05:14 PM, a spus:
Asa o fi, dar muzica este doar ascultata, nu creata de forumisti, pe cand fotografii, poze, desene sunt creatii proprii - majoritatea.
te inseli.....eu cant l chitara..fac muzik
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cautare imposibila...o_0 | zetarry | 1 | 2.233 |
|
E randul colindelor | Dj Hestia | 5 | 17.137 |
|
Am o intrebare - inregistrare de pe caseta pe cd | WeRRoniX | 4 | 7.059 |