sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sony Cybershot W55 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Zhivago 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-August 07

Scris 28 April 2008 - 05:52 PM

Mi-am luat de curand un Sony W55 si am o problema cu el...ma rog de fapt 2 probleme!Una ar fi ca atunci cand pun camera pe modul de filmare se aude un tzacanit ciudat continuu...nu se aude foarte tare dar oricum daca apropii urechea de camera se aude si mie frica nu fie cumva stricata...alta ar fi ca nu pot sa dau zoom cand filmez...mam uitat in manuale si instructiuni si nu scrie nimic :( help pls :tease:
0

#2 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 28 April 2008 - 07:04 PM

Vezi postareaZhivago, la Apr 28 2008, 05:52 PM, a spus:

Mi-am luat de curand un Sony W55 si am o problema cu el...ma rog de fapt 2 probleme!Una ar fi ca atunci cand pun camera pe modul de filmare se aude un tzacanit ciudat continuu...nu se aude foarte tare dar oricum daca apropii urechea de camera se aude si mie frica nu fie cumva stricata...alta ar fi ca nu pot sa dau zoom cand filmez...mam uitat in manuale si instructiuni si nu scrie nimic :hi: help pls :o:

Cred ca cel mai bine ar fi, daca pot sa sugerez asta, sa duci aparatul la un atelier specializat care sa ii faca o diagnoza. Daca este in garantie lucrurile se simplifica considerabil.
0

#3 Utilizator offline   Ynamicul#789 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-April 08

Scris 29 April 2008 - 12:47 PM

Vezi postareaZhivago, la Apr 28 2008, 05:52 PM, a spus:

Mi-am luat de curand un Sony W55 si am o problema cu el...ma rog de fapt 2 probleme!Una ar fi ca atunci cand pun camera pe modul de filmare se aude un tzacanit ciudat continuu...nu se aude foarte tare dar oricum daca apropii urechea de camera se aude si mie frica nu fie cumva stricata...alta ar fi ca nu pot sa dau zoom cand filmez...mam uitat in manuale si instructiuni si nu scrie nimic :D help pls :o:

Zoom nu ai sa poti sa dai cānd filmezi.
E genul de chestie pe care o s-o gasesti īn manuale fie cu litere minuscule, fie deloc.
La camerele compacte nu se poate face zoom, īn general, sau daca se poate, nu e optic.

Cāt despre "tacanit" :nustiu: :) :cry: :airkiss:

Aceasta postare a fost editata de Ynamicul#789: 29 April 2008 - 12:47 PM

0

#4 Utilizator offline   Zhivago 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-August 07

Scris 29 April 2008 - 01:48 PM

Multumesc mult...cred k o sa ma duc cu ea la garantie...cat despre zoom nu stiam k nu merge in timp ce filmezi!sincer sa fiu nu am gasit in manual nimic, nici makr cu litere minuscule...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Vand Canon A590 IS silvet  7 3.648
Hot Topic (New) alegerea unui aparat foto
aparat foto nou, buget ap 10 mil
simonapm  27 10.132
Replici noi Defectiune samsung Raee  1 2.206
Replici noi un sfat va rog!
canon si.........
scarfacce  1 2.596
Replici noi ce parere aveti despre camerele lumix (panasonic)? adi_alina  13 9.723