Pagina 1 din 1
Sony Cybershot W55
Scris 28 April 2008 - 05:52 PM
Mi-am luat de curand un Sony W55 si am o problema cu el...ma rog de fapt 2 probleme!Una ar fi ca atunci cand pun camera pe modul de filmare se aude un tzacanit ciudat continuu...nu se aude foarte tare dar oricum daca apropii urechea de camera se aude si mie frica nu fie cumva stricata...alta ar fi ca nu pot sa dau zoom cand filmez...mam uitat in manuale si instructiuni si nu scrie nimic
help pls
Scris 28 April 2008 - 07:04 PM
Zhivago, la Apr 28 2008, 05:52 PM, a spus:
Mi-am luat de curand un Sony W55 si am o problema cu el...ma rog de fapt 2 probleme!Una ar fi ca atunci cand pun camera pe modul de filmare se aude un tzacanit ciudat continuu...nu se aude foarte tare dar oricum daca apropii urechea de camera se aude si mie frica nu fie cumva stricata...alta ar fi ca nu pot sa dau zoom cand filmez...mam uitat in manuale si instructiuni si nu scrie nimic
help pls 
Cred ca cel mai bine ar fi, daca pot sa sugerez asta, sa duci aparatul la un atelier specializat care sa ii faca o diagnoza. Daca este in garantie lucrurile se simplifica considerabil.
Scris 29 April 2008 - 12:47 PM
Zhivago, la Apr 28 2008, 05:52 PM, a spus:
help pls 
Zoom nu ai sa poti sa dai cānd filmezi.
E genul de chestie pe care o s-o gasesti īn manuale fie cu litere minuscule, fie deloc.
La camerele compacte nu se poate face zoom, īn general, sau daca se poate, nu e optic.
Cāt despre "tacanit" :nustiu:
Aceasta postare a fost editata de Ynamicul#789: 29 April 2008 - 12:47 PM
Scris 29 April 2008 - 01:48 PM
Multumesc mult...cred k o sa ma duc cu ea la garantie...cat despre zoom nu stiam k nu merge in timp ce filmezi!sincer sa fiu nu am gasit in manual nimic, nici makr cu litere minuscule...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vand Canon A590 IS | silvet | 7 | 3.648 |
|
alegerea unui aparat foto
aparat foto nou, buget ap 10 mil |
simonapm | 27 | 10.132 |
|