Andrei, la Jul 29 2005, 03:41 PM, a spus:
m-am reprofilat pe "reparat" masinute
[snapbacca]57549[/snapbacca]
:De unul din fratii mei avea o pasiune intensa pentru zbor. Nu, nu a incercat sa zboare, in schimb orice prindea arunca in sus sau le arunca de sus pentru a le face sa zboare. Mai tarziu, cand a stiut sa citeasca ora sa-a reprofilat pe ceasuri. Nici unul nu era bun daca nu il desfacea mai intai imediat dupa ce il cumpara pentru a-i numara rotitele si ce mai avea pe acolo. Si normal ca dupa ce il inchidea la loc nu mai functiona. :De A reusit astfel sa aiba o colectie impresionanta de ceasuri. Stricate.
Ca tot vorbeam de zburat.....dupa ce am vazut noi filmul Tarzan, ne-am gandit sa-la imitam. Zis si facut :oca: si pentru ca nu aveam liane prin casa si pentru ca tot eram pedepsiti sa nu iesim afara datorita unei sotii anterioare, ne-am limitat la recuzita pe care o aveam in dotare. :De de pe pat, ne urcam pe o comoda alaturata si mai departe pe sifonier. De acolo ne agatam de lustra si ne leganam imitand celebrul sunet.

Eu pe sifonier, asteptand la rand, cel mic pe comoda iar cel mai marisor agatat de lustra si urland cat il tinea gura ca Tarzan, asta a vazut mama cand a deschis usa intrebandu-se ce era cu larma si chicoteala aia in dormitor. Va inchipuiti ca ne-am ales cu o pedeapsa de zile mari.