Ce o sa va spun acuma este o farsa facuta de mine si de un prieten.
Neam gandit sa ne mai distram si noi pe seama la uni asa ca am pregatiut o farsa cu spirite.Am cumparat pergamet(nu mai intrebati de udne ca mama mi la adus),l-am ars in colturi si am scris cu cerneala rosie:Primul care a atins aceasta foie a fost blestemat de catre IOSYAA(un demon care ii pedepsea pe cei care furam omorau si altele).Am ingropat hartia in spatele blocului la mine;am facut o harta care iti arata cum sa ajungi acolo si am ingropato la cateva blocuri de acolo.Le-am propusi pretenilor mei sa ,erge pe acolo sa ne jucam.La un momentdat un prieten a gasit harta(am lasat un colt iesit afara.Desioguri toti au sarit sa scaoata harta.A durat 2 zile sa isi dea seama undeducea harta.Cand au descoperit unde ducea au fost surprinsi sa vada ca era chiar in spatele blocului meu si al inca 2 baieti.Asa cum banuaiam un prieten a adus o lopata de la boxa si au inceput sa sape.Primul baiat Alin il cheama a sarit sa ia harta iar toti sau ingramadit sa o citeasca.Alin a arunct imediat hirtia din mana si speriat a citit ultime parte unde scria:POTI SCAPA DE BLESTEM DAC........................(..... REPREZINTA PARTEA UNE AM RUPTO EU CA SA IL SPERIEM CALUMEA.I-am propus sa caut pe net sa gasesc cum sa scape de blestem.Binentele ca am inventat eu remediul de a scapa de blestem.L-am pus sa faca o gramada de lucruri :sa ajute lumea pe starda sa isis dea jucariile copiilor saraci si o gramada.La sfarsit suparat ca a trebuit sa faca toate astea a dat foc la harta si la hertie,dar el nu stia ca noi am filmat totu:d
daca vreti sa va distrati faceti si foi asa ceva dar vedeti sa nu va pinda ca voi ati facut sau o incuracti rau
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis