sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

politicienii il plagiaza pe Eminescu? m-a pus pe ganduri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lw 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 29 July 2005 - 02:16 PM

Am pus mana de curand pe o carte care mi-a starnit interesul. Se pare ca mare parte din replicile cu care ne hranesc politicienii si ziaristii in ziua de azi, au fost gandite si scrise cu mlt inainte de insusi Mihai Eminescu. Curios. Oare chiar i-a parasit inspiratia....???
Daca va intereseaza cartea am si un linca:
http://www.carteauni...escu/index.html
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 29 July 2005 - 07:26 PM

lw, la Jul 29 2005, 03:16 PM, a spus:

Am pus mana de curand pe o carte care mi-a starnit interesul. Se pare ca mare parte din replicile cu care ne hranesc politicienii si ziaristii in ziua de azi, au fost gandite si scrise cu mlt inainte de insusi Mihai Eminescu. Curios. Oare chiar i-a parasit inspiratia....???
Daca va intereseaza cartea am si un linca:
http://www.carteauni...escu/index.html
[snapbacca]57535[/snapbacca]

Este un adevar: la noi caracterul de baza al structurii sociale a ramas neschimbat in principiu. La fel a fost pe vremea lui Eminescu, Caragiale a stiut sa-o sublinieze in felul lui, celebru, pe vremea "regretatului" era aceeasi situatie, dar separata de un zid de tacere impusa de organele de "ordine si liniste", pentru ca acum sa fie ceea ce vedem noi toti. Asa ca nu trebuie sa ne mire ca avem senzatia ca-la plagiaza...cred ca daca i-ai pune sa-la citeze putini sa-ar descurca...

Bun venit pe forum.

Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 29 July 2005 - 07:33 PM

0

#3 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 03 September 2005 - 05:41 PM

Intr-adevar este de actualitate Eminescu. Fantoma lui ii chinuie pe PSD-isti ascultandu-le cel mai nefaste planuri care se ascundeau in spatele sedintelor de partid de odinioara. Cert este ca-i activ... din ce in ce mai. Si stie sa foloseasc si internetul.... mah... nu cumva o fi si pe aici printre noi... :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Islamic etiquette,
including toilet etiquette
Hellena MD  79 10.444
Topic inchis Citat : Un viitor se construieste , nu se suporta .
Reflection !
Cojocaru O.S.S.E.R.  0 920
Topic inchis GENERATIA DE SACRIFICIU BigDefender  39 13.268
Topic inchis TIMISOARA, REVOLUTIA MITOCANILOR
cel mai stupid si lipsit de sens protest facut vreodata
ActorGrabit  3 1.362
Topic inchis Raportul special SAR asupra alegerilor: ILIESCU SE INTOARCE pegassus  3 4.544