Aceasta postare a fost editata de DarkBringer: 28 April 2008 - 02:36 PM
Pagina 1 din 1
miracol 15 aprilie 2008
Scris 28 April 2008 - 12:05 PM
nici nu mai credeam ca exista ,dar nici nu mai eram sigura ca nu exista ! am fost intre,si cred ca e cea mai nasoala stare : sa fii undeva la mijloc intre a crede si a nu crede! noaptea nu puteam dormi ,ma zvarcoleam in pat .ma uitam la sora mea ,la maxi & nano si ...plangeam! am cerut un miracol,si D-zeu mi l-a dat ! a fost presupun ca sa imi dea peste nas : nu ai crezut ,lasa ca iti arat eu ca trebuia sa crezi ! pe data de 15 aprilie ,am primit un telef de la avocat : E. sotului tau i s-a pus cautiune de 15 mii euro ! am inceput sa plang,sa tip de fericire,lumea se uita la mine ,dar mie nu imi pasa ! ceea ce nu indrazneam sa sper sau sa visez s.a intamplat ! acum ma caiesc ca nu am crezut in D-zeu ,si o iau ca pe ultima sansa de la El,de a crede in El ! inainte sa aflu vestea asta ,am rama pe strada ,noroc ca am masina ,si am dormit o noapte in masina ,apoi weekendul l-am dormit la prietena mea spaniola ,acum stau la o verisoara de a sotului meu ,si astept sa imi iasa sotul! sunt mai saraca ca niciodata ,dar simt ca m-am imbogatit sufleteste ! acum am un singur gand : sa ne intoarcem acasa ,sa dau iar,la facultate ,de data asta sa o termin ,si sa ma realizez profesional ! sa fiu alaturi de parintii mei,de bunici ,si mai ales sa imi ajut sora ,care m-a ajutat aici atat de mult ! D-zeu exista ! acum stiu ca nu o sa ma mai indoiesc!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Este crestinismul o religie toleranta
Dupa cate milioane de victime a facut nu as crede |
Soimos | 259 | 27.079 |
|
incredibil!!!!!!!!!! |
zexelica | 9 | 2.493 |